REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Serialul thriller Lincoln: Colecţionarul de oase, inspirat de bestsellerul lui Jeffrey Deaver, începe din octombrie la AXN

Serialul thriller Lincoln: Colecţionarul de oase, inspirat de bestsellerul lui Jeffrey Deaver, începe din octombrie la AXN

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:00 1301

Serialul thriller „Lincoln: Colecţionarul de oase/ Lincoln Rhyme - The Hunt for the Bone Collector”, inspirat de bestsellerul lui Jeffrey Deaver, va avea premiera pe 26 octombrie şi va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 22.00, la AXN, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Serialul urmăreşte povestea lui Lincoln Rhyme, fost detectiv NYPD şi geniu criminalistic, considerat cel mai bun din branşă până când un accident grav cauzat de un cunoscut criminal în serie, supranumit Colecţionarul de oase, l-a obligat să părăsească munca de teren.

Când Amelia Sachs, o tânără ofiţer cu inclinaţii spre zona de profilare, porneşte pe urmele celebrului criminal, Rhyme găseşte în ea un partener pentru acest nou joc de-a şoarecele şi pisica. Neobişnuitul cuplu detectiv îşi uneşte forţele pentru a rezolva cazurile cele mai dificile şi încurcate din New York însă, în acelaşi timp, trebuie să se grăbească pentru a prinde ucigaşului enigmatic, care i-a adus împreună, înainte de a mai apărea noi victime.

Russell Hornsby, Arielle Kebbel, Brian F. O'Byrne, Tate Ellington, Courtney Grosbeck, Ramses Jimenez, Brooke Lyons, Roslyn Ruff şi Michael Imperioli alcătuiesc distribuţia.

Mark Bianculli („Hunters”) şi VJ Boyd („S.W.A.T”) sunt creatorii şi producătorii executivi ai serialului. Barry O'Brien („Gone”, „CSI Miami”) este showrunner, iar Seth Gordon („The Goldbergs”, „The Good Doctor”, „Atypical”) a regizat episodul pilot şi este, de asemenea, producător executiv.

„Lincoln: Colecţionarul de oase” este produs de Universal Television şi Sony Pictures Television, în parteneriat cu Keshet Studios.

Cartea lui Deaver a stat şi la baza lungmetrajului „Colecţionarul de oase/ The Bone Collector” din 1999, cu Denzel Washington şi Angelina Jolie în distribuţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108