REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Service-uri auto, controlate de polițiștii de la transporturi

Service-uri auto, controlate de polițiștii de la transporturi

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:00 2603

Polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, polițiști locali și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și a privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Cu ocazia acțiunii, au fost verificate 5 puncte de lucru ale unor operatori economici cu obiect de activitate repararea și întreținerea autovehiculelor, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.200 de lei.

De asemenea, s-a dispus suspendarea activității unui operator economic neautorizat.

Totodată, s-a constatat săvârșirea infracțiunii de folosire a creditului societății în folosul propriu, de către administratorul unei societăți comerciale, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală. Verificările sunt continuate și de către Garda de Mediu Constanța, pentru dispunerea măsurilor din competență.

La acest moment, prejudiciul este de aproximativ 175.000 de lei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@radian ai grija ce iti doresti! Sa primesti inzecit raul ce il doresti unor oameni care totusi nu au dat in cap nimanui. Sunt personaje care au jefuit o tara intreaga si ne rad in nas cand au ocazia. Nimeni nu este perfect! Corectarea
0
0
astfel de actiuni ar trebui sa fie saptamanal...cei cu service-uri clandestine nu platesc taxe la stat si normal ca pot sa tina preturi mult sub piata....un service autorizat plateste anual cate sute de milioane la stat ...cum ar fii metrologii,iscirizari,autorizatii rar,autorizatii primarie,contabila,protectia muncii,taxe pe salarii la angajati,si lista continuia....sa se puna si ei in ordine si sa nu mai urle aiurea....amenzile sunt prea mici pt cei prinsi ar trebui sa le faca dosare penale si sa le dea munca in folosul comunitatii sau puscarie....asa pun in pericol circulatia pe drumu
1
2
Au devenit obraznici de cand au puteri sporite.BAI NENOROCITILOR DATI amenzi ,oamenii nu au loc de munca ,sa dea dzeu sa primiti dupa suflet lichelelor!!!
2
2
se pricep militienii si la mecanica si la contabilitate ! Da muie nu situ sa ia ???
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614