REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

SERVICIUL de PROBAȚIUNE CONSTANŢA își CAUTĂ un NOU SEDIU

SERVICIUL de PROBAȚIUNE CONSTANŢA își CAUTĂ un NOU SEDIU

Replica API 16 septembrie 2021 | 16:06 4414

Direcția Națională de Probațiune intenționează să închirieze un imobil sau un spațiu, în municipiul Constanța, ce va deservi ca sediu principal al Serviciului de Probațiune Constanţa. Direcția vrea să închirieze spațiul pentru cel puțin 5 ani, cu posibilitatea de prelungire.

Direcția Națională de Probațiune intenționează să închirieze un spațiu de birouri în Constanţa ce va servi ca sediu al Serviciului de Probațiune Constanţa, aflat în subordine Direcției Naționale de Probaţiune, pentru o perioadă de 60 de luni de la data semnării contractului de închiriere, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, prin acte adiționale, pentru încă 60 de luni, cu respectarea prevederilor legislației privind finanțele publice și modalitatea de indexare/actualizare a chiriei, menționată în contractul încheiat inițial după finalizarea procedurii. pentru negocierii anuale a prețului chiriei după expirarea acestei perioade. Imobilul trebuie să fie situat în municipiul Constanţa, pe o rază de maximum 4 km de zona centrală, într-o zonă ușor accesibilă atât cu mijloace de transport în comun cât și pietonal.

Care sunt cerințele beneficiarului?

Dintre cerințele Direcției Naționale de Probațiune putem enumera: ofertantul va asigura cel puțin două locuri de parcare pentru autoturismele serviciului de probaţiune cu acces facil de la/la imobil; accesul în imobil/spațiu ce urmează a fi închiriat trebuie să fie facil, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi, fiind necesară existența rampelor de acces, platforme mobile lift, etc, în funcție de nivelul/etajul la care este situat spațiul propus spre închiriere și conform legislației în vigoare; spațiile din imobil cu destinația de birouri trebuie să fie pe cât posibil iluminate natural; ofertantul va asigura, pe cheltuială proprie, un sistem de supraveghere video exterior și interior, (care va include cel puțin camere de supraveghere, echipament de înregistrare și stocare pentru cel puțin 20 de zile și un ecran de vizualizare în timp real), în funcție de configurația și destinația spațiilor, cu respectarea dispozițiilor legale incidente în acest domeniu; dar și altele.

Ce este Direcția Națională de Probațiune?

Direcția Națională de Probațiune este structură cu personalitate juridică și are în subordine din punct de vedere financiar-administrativ și metodologic, 42 servicii de probațiune, fără personalitate juridică. Organizarea și funcționarea sistemului național de probațiune precum și activitatea desfășurată de acesta este reglementată prin Legea nr. 252/2013 privind organizarea și funcționarea sistemului de probațiune, cu modificările și completările ulterioare.

În prezent, Serviciul funcționează pe strada Traian, nr. 31, et. II, camerele 21 - 25, 32 – 34

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212