REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sesizări pe bandă la pompieri: panică la Buddha Bar din cauza cărbunilor încinşi

Sesizări pe bandă la pompieri: panică la Buddha Bar din cauza cărbunilor încinşi

Replica API 10 decembrie 2015 | 00:03 198

Incendii semnalate la două baruri, un garaj şi o locuinţă

Incendii semnalate la două baruri, un garaj şi o locuinţă

S-a dat alarma la pompieri! Încă de la ora 18.00 din seara de 8 decembrie, militarii au fost solicitaţi să intervină pe strada Theodor Burada, colţ cu I.C. Brătianu, acolo unde ar fi izbucnit un incendiu la o locuinţă. Ulterior ei au acţionat la localul Buddha Bar de pe bulevardul Tomis. Sesizarea cu privire la localul Buddha Bar din Piaţa Ovidiu a fost făcută în jurul orei 22.30, atunci când s-a semnalat un incendiu. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns prompt la faţa locului şi au găsit o încăpere inundată cu fum.

Din câte se pare, era vorba de locul unde se încingeau cărbunii pentru narghilea, dar un angajat i-a scăpat pe podea, aprinzându-se un coş cu resturi menajere. Se pare că a reuşit să stingă flăcările întrucât pompierii nu au găsit decât fum. Precizăm că, potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, în incinta barului nu se aflau decât doi angajaţi. La scurt timp, un alt apel prin 112 era efectuat, de data aceasta semnalându-se un incendiu la Mondo Caffe de pe bulevardul Tomis nr. 124. Numai că aici nu s-a produs vreun incendiu. Oamenii au intrat în panică în momentul în care au văzut un fum gros însă acesta venea dintr-o curte vecină, acolo unde proprietarul dăduse foc la nişte anvelope.

Ulterior, în jurul orei 7.30, oamenii au solicitat intervenţia pompierilor, spunând că un garaj de pe strada Dragoş Vodă a luat foc. S-a acţionat cu promptitudine, fiind lichidat incendiul la scurt timp. Au ars materiale lemnoase şi cabluri electrice pe o suprafaţă de doi metri pătraţi. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Cât despre incendiul de pe strada Theodor Burada, colţ cu bulevardul I.C. Brătianu, precizăm că este vorba despre o mansardă care a fost cuprinsă de flăcări. Nici aici nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218