REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Sevil Shhaideh, bani cu duiumul pentru judeţul Teleorman

Sevil Shhaideh, bani cu duiumul pentru judeţul Teleorman

Replica API 14 iulie 2017 | 00:52 385

Județul Teleorman este unul dintre cele mai sărace din țară și a fost administrat extrem de ineficient în ultimii 20 de ani. O arată cifrele și performanțele economice. Cu toate acestea, multe dintre funcțiile importante din stat sunt ocupate de foști angajați la stat, din Teleorman.

Ministrul mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh a alocat 12 milioane de euro de la bugetul de stat pentru un stadion în Alexandria, asta în contextul în care atât orașul, cât și județul se confruntă cu tot felul de probleme grave. Dar Ministrul Dezvoltării consideră stadionul prioritatea numărul 1 a reședinței de județ.

Investitia in stadionul de la Alexandria este de 55,7 milioane de lei (12,2 milioane de euro), care va fi derulata prin Compania Nationala de Investitii (CNI). Contributia municipalitatii din oras va fi de doar 1,38 milioane de lei (putin peste 300.000 de euro), se mai arata in proiectul de HG, informează economica.net, citat de bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da sevil,oare vine de la servus,nu-i pacat ca alexandria sa nu aiba stadion de 40000 de locuri,cu nocturna ,cand momentan nici macar blocurile facute dupa cutremurul din 77 nu sunt ocupate
3
0
Special,de la fina pt nasu ,12 mil euro si ...un dans din buric!
5
0
dezamagire totala, draga Sevil.CONSTANTA? PENTRU CONSTANTA NU SE PUTEA? CA DOAR DE AICI AI PLECAT, DAR DE.....AI AJUNS UNDE AI AJUNS! PACAT SI MULTE DEZAMAGIRI !
10
0
la toti ofticati fomisti ! cand ducea boc banii la cluj de ce pula mea nu guitati ? CAND MAZARE SE LUPTA SA PRIMEASCA CONSTANTA MAI MULTI BANI , ATI UITAT, NU ERATI MULTUMITI !
1
12
Ce cauta asta in guvernul tarii ?! Ploconul finei catre nasul Dragnea !!.....Un butoi... Stadion in Teleorman !? Cum e posibil !?
13
1
Chelului ....tichie de margaritae ii trebuie.....ce dracu sa caute un stadion asa de mare la Teleorman ?....Orasul Constanta a dat campioana tarii la footbal...VIITORUL si nu are stadion....!!!!
11
1
Mortii ma-tii de butoi cu grasime!!
13
2
Ploconul finei catre nasul Dracnea!
18
1
Pleaca in Siria cu arabul tau!
16
4
Fratilor nu vedeti CA si aceasta femeie-barbat islamica imputita,executa ordinul Lui satana dragnea?Duce toti banii de la UE la teleorman,a ramas ASA de sarac ,orasul,ptr CA a furat tot ,puscariasul dragnea cu fii-su,traficantul,si acum sluga se joaca cu banii ptr stadioane,poporul moare de foame,si tataroaica,asta urita,isi bate joc de noi,nu trebuie so lasam,trebuie sa facem ceva ,fratilor,asta nee omoara
19
1
Se astepta cineva ca aceasta SLUGA sa nu execute dorintele dictatorului penal draknea? Atentie , este doar inceputul, acei trei firfirici dati cu multa generozitate votantilor ciumei rosii vor lua, calculat la centima de inginerul penal ce nu are notiuni de economie, conform spuselor lui, cu varf si indesat in asa fel ca aceste mariri sa ne diminueze pensiile anterioare referitor la puterea lor de cumparare. Va place unde am ajuns, guvern si parlament plin de borfasi, analfabeti, hoti?, atunci suportati cu stoicism
17
2
Pai inainte de alegeri unde aduna dom primar prostimea, sa-i serveasca cu un mic si o muzica!? De astia nu mai scapam toata viata!
18
1
Cum sa fie asta prim-ministru? un jeg pervers! Se vede dupa moaca ei!
21
0
Pt investitii in productie nu sunt bani, da facem stadioane ...ne meritam soarta !
25
1
Pai normal.tiganca asta imputita este sluga perfecta.penalul da ordine si slugile executa.
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272