REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nu-i scapă nimic! Diana Dumitrescu e atentă la fiecare detaliu. Sexy mămica a înnebunit plaja de la Mamaia

Nu-i scapă nimic! Diana Dumitrescu e atentă la fiecare detaliu. Sexy mămica a înnebunit plaja de la Mamaia

Replica API 6 august 2022 | 00:00 3878

Diana Dumitrescu este clar o perfecționistă! Sexy mămica s-a bucurat de câteva zile de relaxare la mare, acolo unde a fost surprinsă și de paparazzi.

Actriței nu-i scapă nimic din ochi. Dacă recent vedeta a fost surprinsă în calitate de mămică cu normă întreagă, acum Diana Dumitrescu a demonstrat că este și o femeie extrem de atentă la detalii, dar și o mamă foarte foarte sexy.

Vedeta arată senzațional și acest lucru s-a văzut clar pe plaja de la Mamaia. Totuși, e clar că arată beton, când este extrem de atentă la toate detaliile. Vedeta are cu siguranță secretele ei când vine vorba de siluetă.

Diana Dumitrescu, sexy mămica pe plaja de la Mamaia

Paparazzi au găsit-o pe Diana Dumitrescu pe plaja de la Mamaia, alături de soțul ei. Vedeta arată beton. Blondina a fost surprinsă în costum de baie pe plajă, acolo unde fizicul ei a făcut furori.

Actrița știe foarte bine cum să își pună corpul în valoare, căci a ales un costum de baie într-o singură piesă, iar la ochi a purtat o pereche de ochelari de soare.

Vedeta și soțul ei au ales șezlonguri în prima linie, aproape de malul mării, tocmai ca micuțul lor eventual să ajungă extrem de ușor la apă.

Când a fost vorba să plece de pe plajă, actrița s-a îmbrăcat cu o rochie roz de mătase, pe care a studiat-o foarte atent ca să nu fie udă sau murdară de nisip.

Diana Dumitrescu nu este adepta distracției

Deși stațiunea aleasă de Diana Dumitrescu este locul ideal pentru distracție și petreceri, Mamaia fiind preferata turiștilor tocmai din acest motiv, vedeta recunoaște că nu este adepta nopților pierdute.

Diana Dumitrescu a mărturisit, în trecut, pentru WOWbiz.ro că petrecerile erau importante pentru ea în trecut, dar acum, odată cu vârsta, ar prefera liniștea în locul distracției până în zori.

„Sunt o persoană petrecăreață, dar am îmbătrânit. Când eram mai tânără, o Doamne. Nu prea îmi mai arde, prefer să stau la masă, la un pahar de vin cu prietenii, mă zăpăcește muzica și luminile. E clar că am îmbătrânit, e un semn ”, a explicat actrița, scrie WOWbiz.ro.

Cum s-a schimbat viața Dianei Dumitrescu după ce a devenit mamă

Actrița este împlinită în ceea ce privește de familie. Are un soț minunat și un băiețel adorabil, viața ei fiind total schimbată din momentul în care a devenit mamă. Deși nu ar fi crezut că se va schimba atât de mult, vedeta recunoaște că „una este să faci un copil la 20 de ani și alta este la 35 de ani”.

„ Foarte mult, total. Cei din jur îmi spuneau să mă pregătesc că va veni o schimbare importantă în viața mea, dar nu credeam, nu înțelegeam această schimbare. Mi-a luat un an de zile până să mă obișnuiesc cu ideea că sunt mama și că acel copil este al meu.

Acum viața mea este total altfel. Atât pentru mine, cât și pentru Alin a fost o schimbare majoră, pentru că una este să faci un copil la 20 de ani și alta este să îl ai după 35. Eram obișnuiți cu o viață foarte agitată și brusc a venit gâgâlicea asta care ne ține sub papuc cum vrea el. Însă ne place, ne bucurăm de fiecare moment cu el. Îmi place să stăm acasă cu el să ne jucăm, să pictăm, să ne plimbăm ”, a mărturisit ea, într-un interviu pentru Ego.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracu' trageti pe nas in redactie?
1
0
Cine mai e si jarteaua asta?
1
0
Doamna radio Sky Cta a uitat de unde a plecat
1
0
Daca buhaiul ala nu avea lovele, cred ca nici o flegma printre dinti nu ar fi dat diana pe el. La standardele el de piata chiliei
0
1
O cunosc bine de pe la 16 ani. Era de mica prietena buna cu maciuca. Dar nu maciuc asa de doi lei; ii placea sa si scoata un ban din asta.
0
0
cwrvelor replica
0
0
ala de langa uzata asta a inghitit un butoi
0
0
Cum poate sa traiasca langa un munte de slanina ?
1
0
sexi a fost acum 15ani cind juca rol de c***a in telenovele .acum s-a mai babit .
0
0
Mai usor cu vedetele astea de 2 bani.guzganul ala umflat e si el vedeta?
0
0
... si cu vergeturi pe ea ! Am vazut-o personal ! Plus ca ala nu e costum de plaja , e costum pt. bazin ... il poarta special sa-i ascunda slanina ! Ce dracu ati vazut sexi la obosita asta ?
2
0
Iar stiri despre asa zise vedete..unde mai pui ca in poze mai apare si purcelusul ala dizgratios
2
0
Iar stiri despre asa zise vedete..unde mai pui ca in poze mai apare si purcelusul ala dizgratios
2
0
Nu va suparati ca intreb, de unde detineti domniile voastre aceasta informatie? Ati realizat vreun sondaj de opinie instant?
0
0
cam majoritatea dianelor , isi aleg ...handralai !
0
0
mai sexy e handralaul de langa ea.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218