REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 22 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6494
23.4° Constanța Vineri, 22 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6494

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiică de primar, vrea să fie un mic mogul de presă

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiică de primar, vrea să fie un mic mogul de presă

Mirela PASCAL 1 septembrie 2023 | 00:00 7698

Fiica primarului social democrat, transformat în liberal, din satul Simian, județul Mehedinţi, numită în 2020 în Consiliul de Administraţie al Uzinei Termoelectrice de la Midia Năvodari, a evoluat destul de mult în ultimii trei ani. Proptită la conducerea Uzinei și ținută, în continuare, pe poziție, deși nu știm cam ce contribuție ar putea aduce companiei, dat fiind că este, sau a fost, o simplă profesoară, Lidia Antonia Trușcă pare să se fi orientat destul de bine pe piața afacerilor. După ce și-a tras un hotel chiar în comuna în care tatăl ei Constantin Trușcă este primar, Șimian, Lidia Trușcă vrea să devină și un mic mogul de presă. S-a mai băgat într-o firmă ce se ocupă de producția cinematografică, video şi de programe de televiziune și în baza căreia funcționează televiziunea Terra Sat. Și nu doar atât! A cerut de la Primăria Drobeta Turnu Severin, condusă tot de un PSD-ist, un teren de peste 700 mp pentru realizarea unui centru media. Doar 5.000 de euro ar urma să plătească Trușcă pe an pentru terenul luat în concesiune pentru o perioadă de 59 de ani.

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa Antonia Lidia Trușcă

Antonia Lidia Trușcă pare să rămână pe poziție la conducerea Uzina Termoelectrica Midia S.A., în ciuda faptului că CV-ul nu o recomandă pentru funcție. „Fata lu tata” a absolvit, în 2018, Facultatea de Litere din cadrul Universităţii din Craiova, specializarea Studii de Limba Engleză şi Literatura Engleză, cursurile de masterat, după ce în 2016 absolvise Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti.

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa
A lucrat ca profesoară în comuna unde tatăl ei este primar, după care a predat la un liceu din Drobeta Turnu Severin. Dar, ce contează studiile și experiența, când tatăl e șef peste o comună și are în palmares și un mandat de deputat?! În cei trei ani de când e la conducerea companiei de stat, Antoniei Trușcă îi merge de minune.

Trușcă s-a asociat cu un PSD-ist, directorul Protecției Copilului Mehedinți

A intrat într-o firmă în baza căreia funcționează un hotel în Drobeta, dar a fost cooptată și într-o societate ce se ocupă de producția media. Este vorba despre RTS Severin SRL, cu sediul în Simian, în baza căreia funcționează televiziunea Terra Sat.

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa

 

Firma era controlată de Cosmin Daniel Dinu și Adrian Bidilici, fost consilier județean PSD, în prezent directorul DGASPC Mehedinți.

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa Adrian Bidilici

Cel dintâi s-a retras și a cedat acțiunile lui Trușcă, aceasta devenind acționar majoritar cu 67% din părțile sociale, în timp ce restul îi revine lui Bidilici.

Firma lui Trușcă a cerut de la primăria Drobeta un teren pentru sediul televiziunii Terra Sat

Și cum e pusă pe fapte mari, Trușcă intenționează să construiască un centru media, mai exact sediul televiziunii Terra SAT, chiar în Drobeta Turnu Severin, dar îi lipsește ce e mai important: terenul. Așa că l-a cerut primăriei... condusă tot de un PSD-ist, Marius Screciu.

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa

Solicitarea a fost făcută de administratorul societății, Mariana Cosmina Iovănel, la începutul acestui an, la scurt timp după ce Trușcă a fost cooptată în firmă.
 

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa

În iunie, primarul PSD-ist a inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate și concesionarea prin licitație publică a terenului în suprafață de 780 mp, situat pe strada Smârdan.

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa terenul cu pricina

Aici, ar urma să se construiască sediul televiziunii Terra Sat, deținută de Lidia Trușcă și PSD-istul Bidilici.

 

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa

 

Noua firmă a lui Trușcă a avut, anul trecut, vânzări de aproape 670.000 de lei, profit de 314.066 lei și datorii de aproape 90.000 de lei.

Așa cum am precizat și mai sus, Lidia Antonia Trușcă este fiica primarului din Șimian, Mehedinți. A fost deputat PSD, la fel ca asociatul fiicei sale, dar și ca primarul din Drobeta care i-a făcut „cadou” terenul de peste 700 m.p. În 2020 s-a reprofilat și s-a dezis de doctrina social democraților și s-a înscris în PNL.

Sexi-profesoara de la conducerea Uzinei Midia, fiica de primar, vrea sa fie un mic mogul de presa

Nu știm dacă Trușcă este și ea membră PNL, cert este că în campania din 2020, a îmbrăcat tricoul galben și a ieșit pe stradă pentru a-și promova tatăl.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa noastră cea vitează. Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră... Contra COST!!!!
0
0
pisamas pe ea de zdreanta ordinara, luamea scarba in gura si cacamas pe nasul ei de penala. o pocnitoare sugatoare de p**i. numai m**e o sa ii dea aia de la uzina, acum ca au aflat cine este. sa ii linga in c*r pe toti.
3
0
Are recomandari bune...de sus pana jos!!
6
0
Forzza AUR abia astept sa venim la putere sa ii spintecam pe astia la lagare cu ei !!!
3
5
O sti sau nu carte, dar fizicul o ajuta...
5
1
Toata tara este condusa de impostori, plagiatori , pipitze si golanasi de toate felurile! Suntem ca in perioada anilor 1948 - 1959, cand comunistii puneau orice pupincurist, indiferent de studii sau experienta , sa fie activist si din activist, director sau ministru , chiar! De abia, dupa anii '60, Romania a inceput sa faca epurari si schimbari masive, pentru ca si-au dat seama ca numai profesionistii adevarati pot schimba fata Romaniei. Ceea ce s-a si intamplat! In '89 , Romania platise toate datoriile , datorita productiei extraordinare si a exportului masiv de orice, spre detrimentul traiului propriului popor! Aici a gresit Ceausescu! Daca , poporul ar fi avut mancare, caldura, curent electric, ceva distractie si putina libertate, nici dracu'nu-l dadea jos pe Ceausescu! Era al doilea TITO! Murea de moarte buna!
11
2
Consiler la Cotroceni ,are sanse,Sandra Pralong e depasita si larga
5
1
O profa xxx adevărată!Merita mai mult:senatoare,ministru ,Șefa la Inspectorat ,manager de spital
10
0
El trebuie să fie în genunchi destul de des. Cineva ar trebui să-i ia genunchiere și o bavetă.
9
0
Nebunia care îi molipsește pe politicienii din r*mânia merge înainte neclintită de inteligență sau de bunul simț. Când vom spune destul și vom scăpa națiunea de criminali care se fac auto-negoț?
11
0
fac reclama la maxbet.... hahahaahahahahah
9
1
I ash da vreo 2 ciocane
11
0
evolutie dintr-un sat din mehedinti in conducerea uzinei din navodari; mafia psdnl fara frontiere interjudetene
17
2
Pocnitoare si asta
16
1
ce capacitati are fata asta?limbi straine stie?
16
4
Bravo nea GYGY GyGy gYgY KARYGY KAJBYCY SHOKARYGY! Ai dreptate! Ai lovit la Fix! ATACA SI SCUFUNDA! TAIE f**e SI ASTUPA! Nu ai mola de nimenes nea GYGY! Ss traiesti nea GYGY! Ss fii sanatos!
5
5
Uite asa ajung in cativa ani in parlament
10
2
Cum apare cumatra pe Only fans?
15
2
În ziar fără comentărele sa câștigat la păcănele Te golește de lovele și ei multe muwele din boala păcănele
23
1
Tot un fel de doldurea sunt si astia. De ce? Pentru le permiteti.
19
0
Unde vedeți voi că e sexy?
19
2
Vreau si eu Instagramul ei :))
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106