REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sexy-consilieră de la Sănătate, numită administrator la Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

Sexy-consilieră de la Sănătate, numită administrator la Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

Replica API 1 aprilie 2019 | 23:20 4801

Specialistă în lemn

Specialistă în lemn

Iolanda Babău

Guvernanţii au mai reuşit o numire de senzaţie şi au pus o sexy-consilieră de la Ministerul Sănătăţii administrator la Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia. Juna din Beiuş a fost proptită în Guvern de mama ei, importantă şefă PSD din Oradea, în septembrie 2017. Beizadeaua are şi două afaceri, conduse tot de mama ei, ambele speciliazate în industria lemnului, ca producătoare de uşi şi ferestre. Competenţe mai mult decât suficiente pentru ca tânăra să ajungă la şefia Şantietului Naval 2 Mai SA, cel prin care statul român deţine 51% din compania mixtă olandeză-română Damen Shipyards Mangalia.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia a decis, în şedinţa de pe 28 martie 2019, numirea a trei noi administratori ai companiei. Este vorba despre Iolanda Anamaria Babău, Anda Nicolea Oneţiu şi Florin Victor Dumitriu, numiţi cu un mandat de două luni, începând cu data de 2 aprilie 2019. Anda Nicolea Oneţiu este geograf, lector universitar doctor la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, în timp ce Florin Victor Dumitriu este economist, expert guvernamental încă din 1991, fost secretar de stat la Turism, şef al Departamentului pentru Investiţii Străine din Guvern, secretar de stat la AVAS, dar şi consilier personal al fostului primar al Capitalei, Sorin Oprescu.

Consilieră peste tot

Mult mai pitorească este figura Iolandei Anamaria Babău, o tânără cu domiciliul în Beiuş, unde a luat BAC-ul în 2011. În august 2017, a fost numită consilier personal al ministrului Sănătăţii de atunci, Florian Bodog, coleg de partid în Bihor cu mama ei, Stela Babău, consilier judeţean, preşedinta Organizaţiei de Femei şi vicepreşedinte al PSD Bihor. În perioada martie- august 2018, Iolanda Anamaria Babău a fost consiliera secretarului de stat Oana Pintilei, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar din februarie 2019 este consilier în Ministerul Economiei. În paralel, Iolanda a rămas consiliera senatorului Florian Bodog, dar este şi directoarea de cabinet a secretarei de stat Mihaela Voicilă, din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, precum şi consiliera personală a actualului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea.

Afaceri cu lemn

Iolanda a fost recomandată pentru administrarea şantierului din Mangalia, o companie de importantă strategică pentru statul român, şi de afacerile personale. Tânăra care lua în 2016 un master la ASE cu teza „Diplomaţia strategică. Studiu de caz Egipt” este asociat unic la Dorafort General Group SRL din Beiuş, producător şi distribuitor de uşi, parchet şi ferestre de lemn, precum şi la Fortilemn Concept SRL, o firmă înfiinţată în 2018, specializată tot în prelucrarea lemnului. Iolanda Anamaria Babău raporta în februarie 2019 un Chevrolet primit cadou şi venituri de circa 58.000 lei, încasate din cinci surse, toate bugetate de stat: Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, cabinetul senatorial al lui Florian Bodog şi Secretariatul General al Guvernului.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-a ramas gura stramba de la supt, cred ca si pute rau de la atatea pistoane
2
0
Vai piti , ce buze sexy ai!!
1
1
te iubesc!
0
0
Este interesant cu foot si ei ceva buni pe banii statului. Cam scumpa totusi.... gasesti una din asta si la 70-100 euro.
3
0
Dupa 8 ani in functii guvernamentale are suficienta experienta ca sa fie administrator. Vreti sa fie numiti doar fosti tovarasi, burtosi si septuagenari?
6
6
ce criticau ei la pdl-pnl asta fac ei. Si mai vor voturi ???? chu chu zic chinezii.
2
1
nu uitati sa votati in continuare p.s.d., asa, ca sa o simtiti in continuare saracia pe voi!
7
2
Pt.Edmond: panarama, bre, manarama se zice, iar de capabila este, bre, este ca are de toate, pentru toata lumea. Minte nu, ca nu poate iesi prin vopseaua aia lucioasa cu care se spoieste. Veorica Vuvuzika shi Don' Dracnea pune doar analfabeti ca pe cei inteligenti nu-i poate conduce. Cunoaste patronul si vei afla ce oameni are.
4
2
Intr-o zi dupa ce fascistii de la USR sau pdl vor castiga majoritatea in Parlament,va fi pusa o panorama de acolo. Asa e viata in tara asta. Ceilalti cu parerile lor cu totul nu conteaza.
3
2
Ce consiliera ba?Asta nici sa se spele nu stie.jaf penal.
3
3
ce botic are , sa i rup gura putin !! la maxim ii dau
6
4
Vand huawei p20 pro ,pret smecherooni.Iala Habibii ,forza steaua ,forta steaua e e
1
4
Propun sa facem o petitie online in care sa solicitam o conferinta de presa in care domnisoara sa arate daca este sau nu capabila sa conduca o asemenea institutie. Tinand cont ca e o companie cu actiuni ale statului roman, nu putem permite sa ajunga pe mainile oricui. Sigur postul nu a fost castigat.
10
2
imaginati-va cele 2 buzitze ale iei pe un falus de 23 cm !!!
11
2
O recomanda ... vocea si talentul! Talentul partidului de a pune mot in varful gramezii pe cel mai pilos dintre pilosi! Ce treaba are Beiusul cu Mangalia si donshoara asta cu consiliul de administratie la un santier naval ... numa veorica ne poate lamuri! Macar a avut curiozitatea sa caute pe goagal cum arata un vaporas, macar unul de jucarie? Emana atata inteligenta figura ei, probabil toata ziua posteaza pe feisbuc ...
12
2
De ce sexy,ca are buzele ca sarmalele? Si ce e cu atata mirare,nu toate partidele isi pun jegurile in geam? Toti au venit cu oameni de doi lei plantati pe functii mari sau macar fara rost dar platite bine. Tipic romanesc.
9
2
Imi dau seama ca a fost bine pregatita la oral . Numai asa cred ca a putut sa dovedeasca ca merita sa fie administrator .
22
2
Sa-mi spuna cineva unde a descoperit politicieni locali de calitate in alte partied decat PSD. Si astia de la pedeleul national liberal sunt fix la fel. Toti isi pun hahalerele pe functii mari,cand sunt la putere. Prezente hahalerelor impostoare este o constanta a tuturor partidelor,la fel cum tot constanta este si prostia imensa a celor ce cred ca injurand pe unii sau altii fac bine . Nimic frate,va inraiti degeaba ,va inveninati intre voi spre deliciul oribililor care va conduc prin manipulari si in schimbul aplauzelor va dau pipilica peste ochi.
17
1
moarte ciumei rosii !
23
6
PSD-ul local este o adunatura de fatalai!De frica sa nu-si piarda posturile si privilegiile nu deranjeaza pe nimeni de la Bucuresti cu vreo cerere!Prin marile companii din Constanta in CA-uri tot felul de trepadusi,neica-nimeni si teviste de pe unde se atarna harta-n cui!Constanteni,rar si din intamplare,numai Satu-Mare,Zalau,Beius,d-astia care n-au nici obtreaba cu CN APMC sau CN ACN!Daca se incrunta Dragnea la ei,Stroe si Fagadau s-au scapat in chiloti!
25
2
merita postul ba chiar si mai sus o sa mai auziti de aceasta domnisoara ca tare dornica de afirmare e
17
2
Faceti comentarii...la asta sunteti primii, dar cand e vreamea e sa iesiti in strada , aveti altceva mai bun de facut. Numai gura e de voi. Nu asa se face bine tara asta. RUSINE SA VA FIE ! SUNTETI LAFEL CA EI , PARTASI LA ACEST JAF.
22
8
Multi afoni fac masterate la minesota. Mare smecherie. Cu bani de la sponsori. E ceva putred acolo, ca multi obtin masterate. Ramane dubioasa cariera distinsei superconsiliere.
21
0
sa-i lingeti lindiq,frustratilor,si vanga popoului ,neam de cretini fara sanse de recuperare
4
32
Daca meritele acelea le avea inainte de 1989 te mai credeam asa.....
13
2
le are bine cu tevile
20
2
merge de o muie asa la betie...
20
3
toate coardele ordinare sint numite de psd in functii de administrare.du.te fa pe centura,acolo ti.e locul!
31
4
Psd, partid de hoti si curve! Astia ne conduc! Pacat de tara asta si de oamenii destepti si scoliti!
34
4
Iolanda Babau este o pers care a absolvit cu media 9,78 ASE Buc, a facut masteratul la Univ din Haga, a facut si un curs de 6 luni cu diploma de licenta la Minessota University . Bineinteles ca pe toate le-a absolvit doar azi, de 1 Aprilie ! Dar alunitza merita un 10 euro in plus pt mu-mu.
30
8
Sunt multe posturi de conducere unde sunt numite ventuze din astea. CHIAR..CE O RECOMANDA?..CV-ul.STUFOS??..Mergeti la.DIRECTIA AGRICOLA SA VEDETI CE O RECOMANDA PE DIRECTOAREA DE ACOLO..CICA E ECONOMIST...SI EA STIE AGRICULTURA....MERGETI SA VEDETI CUM S-AU FACUT ANGAJARILE..PE CE CRITERII..SI O SA INTELEGETI DE CE E PUSA SI PITIPOANCA ASTA..O SA SE STRANGA LATUL CAT DE CURAND..SA NU CREDETI CA V-A FATAT MUMELE VOASTRE PE FUNCTII SI SCAUNE INCALZITE DE CURURI TERFELITE DE BAIETII CARE V-AU PUS ACOLO. SUGUS.ATATA STITI..DOAR SUGUS
29
2
PSDul are probleme mari la perceptia publica cu astfel de specimene multilateral dezvoltate. Consilier al ministrului sanatatii? Ce anume o recomanda? Nu avem destui directori medicali si experti pe sanatate publica din care sa alegem? Am ajuns sa punem pe functii cu salarii toate tutele si loazele mai-marilor din partidele la guvernare? Chevrolet primit cadou de la cine? Mita sub forma de Chevrolet cumva?Romania nu o sa mai scoata nicicand capul din rahat in felul asta. Suntem condamnati la mediocritate, saracie si injustitie pentru ca nu sanctionam astfel de actiuni.
30
2
Companie de tot KKT-ul !!
23
1
Niste nenorociti in PSD constanta, incepand cu Tutuianu, Fagadau si pana la tatal lor Stroe. Ba altii nu aveti decat comunisti astia
37
2
Ce-as vrea sa arat si eu ca ea!
6
13
Sincer eu as fute o
24
4
Asta e gluma de 1 aprilie, da ?
15
4
Comunistii erau soimii patriei pe langa astia! Nicio numire nu se face face fara sprijin politic. Nu conteaza, esti specialist nu esti, esti sluga, esti numit. Daca deschizi ciocul, esti exmatriculat si catalogat sorosist. Problema majora e ca nici celelalte partide nu sunt fete mari. Traseisti politici peste tot.
43
1
Buna gluma! De fapt, toti cei sustinuti de alde psd in functii grase, la institutii de stat, sunt niste glume de toata panarama.
32
3
Pizda bate creierul
42
2
Bah, iar au umblat astia la poza cu Photoshop: au sters tot slobozul de pe fatza mandrei administrator... inca nu m-am dumirit a cui e baia dupa faianta...
30
2
nu conteaza ce stii, si ce pregatire ai, si daca esti capabil, o recomanda "vocea" si "talentul"..........
30
2
CINE DRACU MAI E SI CURVA ASTA .PSD ul CHARI ARE NUMIAI CURVE LA CONDUCERE SI SUGATOARE DE ACADELE.ASTA ESTE O ANALFABETA :MAI FATA DU TE ACASA LA MAMA TA SI PRACTICA ....CE VREI TU SI PE BANI TAI.
40
2
caracter nepermis-in conceptia slugilor si presurilor fidele puscariasului draknea, categoric platiti regeste din banii furati de acelasi puscarias de la gura copiilor bolnavi. Era o simpla, nu o alta, intrebare si anume de cate curve mai dispune acest partid de golani ptr ca solicitarile ptr functiile cheie platite regeste financiar si prin contributia acestor curve in natura?- ce va deranjeaza, cumva adevarul?
32
3
Neam de idioti ce suntem , istoria se scrie altfel decat cu dansul pinguinului , hore sau pe facebook ...nu o sa ne trezim niciodata si nu o sa fim altfel pt ca ne placem sa vorbim in loc sa facem fapte ...cand o sa intelegem adevaratul cacat in care ne aflam ca neam , ca de nu o sa facem ceva in 50 de ani o sa disparem dupa harta lumii.
50
3
Intai trebuie sa fie sexi, bunaciune, ca de desteptaciune nu se pune problema, urmeaza directivele trasate de partid. Macar de ar sti sa citeasca corect si intr-o limba de ...lemn.
38
2
Ca doar nu ati vrea sa puna pe cineva cu carte acolo.Ti-ai dracu cu PSD-ul vostru.Veti intra in istorie cu hotiile voastre.
44
1
Care e problema? Traditia este ca la Mangalia in domeniul naval,in conducere sa fie cat mai multi ageamii daca sunt si neciopliti,rai si din topor e si mai bine. Pe urma,desconsiderarea si umilireasunt ingredient de nelipsit. Tot ce poate aduce bunul simt,managementul de nivel European,considerarea angajatilor ca oameni nu doar consumabile,este de fapt interzis. Demnitatea este privita ca defect,lipsa de slugarnicie un mare pacat . Da,beizadeaua e perfecta acolo.Daca nu ea,atunci alta panarama,altfel nu se poate.
47
0
Voteaza PSD si va mai trimitem cateva bucati de astea cu diplome universitare ca mai avem destule.
37
1
pai nu se vede ca are competente?
42
0
pe urata aia de userista Oana Bizgan Gayral ati uitat-o ? A fost numita si ea consiliera dar la Daewoo .Si coreenii au fugt de urata ce era . Macar pesedista asta arata mai bine!Si Damen are un alt standard !
29
9
Oral la greu facut sefilor PSD
36
3
e ...masterat in...diplomatie si strateg in la faraoni !
27
4
Stefane eu ii dau primul in bot ca m a lasat nevasta.
29
4
Nu ca sunt de acord cu asta dar ai uitat cam reprede ca EBA a fost europarlamentar!!!
34
12
O frecam noi bine aici cand o sa punem mana pe ea. Cateva mii de muncitori cu sculele pregatite o asterapta.
34
2
buze umflte si cur bombat un examen la-m luat.
45
2
Da jos ma alunita aia de la plisc, te dai cu ruj si bot de ratza si ai par pe aia, ce scarba mi se face...
36
1
De a lucra in santier,asta e sclavutilor
25
3
pe bune? ce va mirati asa? avem un semianalfabet functional ca prim ministru si anume dancila!avem ceea ce meritam cu varf si indesat!atata timp cat suntem live pe facebook si postam ce am mancat si ce culoare o sa aiba cacatul dupa..in loc sa vedem realitatea....ee cam asta meritam!dupa ce ca suntem in urma cu un secol fata de restul lumii acum am inceput sa picam cu viteza super sonica catre un dezastru iremediabil! dar heeei hai sa vedem si partea buna , cat exista tuica ,las fierbinti si internet ce ne pasa! nu? corect ,este? uraaaa
66
1
Gata!Ciocciofonista asta o sa va puna capacul!
52
2
Totul se datoreaza faptului ca nu se da o lege scurta si clara cu ce pregatire si experienta minima trebuie sa se prezinte un candidat la astfel de functii. Prin minim intele cel putin 15 ani vechime in munca in domenii care se inrudesc cu activitatea intreprinderi, sa fi avut functii de conducere executiva,etc
59
2
A inceput bine Damen cu, curvele de centura poate le duce pe centura Roterdamului.
66
3
Ce scursuri ordinare. La sapa de lemn ne aduc jegurile astea.
64
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614