REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sezonul estival ‘sună bine’! PENTRU BULGARI! COZI INTERMINABILE la Vama Veche

Sezonul estival ‘sună bine’! PENTRU BULGARI! COZI INTERMINABILE la Vama Veche

Replica API 2 iunie 2018 | 22:06 369

Românii care au decis să își petreacă minivacanța de 1 Iunie la bulgari au avut o dimineață îngrozitoare. Nu condițiile vecinilor sunt de vină aici, ci coada kilometrică de la vamă. La Vama Veche, oamenii au aşteptat zeci de minute, coada începând chiar din vestita stațiune turistică. Totuși, aceștia se plâng că au planurile deja făcute, cazările plătite, iar nervii provocați la plecare nu pot fi atenuați așa ușor. Ei critică faptul că nu au fost luate măsuri pentru un flux mai mare de autoturisme la ieșire din România, iar acest lucru a dus la formarea de cozi interminabile.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, la PTF Vama Veche se circulă pe patru benzi, timpul de așteptare fiind de 20 de minute. Totuși, oamenii se plâng că așteptarea este mult mai lungă de atât.

Traficul în PTF Vama Veche, de 1 iunie, în intervalul 05.00-20.40:

TOTAL: Pe sensul de INTRARE - aproximativ 2400 persoane cu 900 mijloace de transport, pe sensul de IEȘIRE - aproximativ 8930 persoane cu 2240 mijloace de transport, din care prin PTF VAMA VECHE, pe sensul de INTRARE aproximativ 1450 persoane cu 520 mijloace de transport și pe sensul de IEȘIRE aproximativ 6200 persoane cu 1450 mijloace de transport.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania nu inseamna doar litoralul romanesc cu machidonimea imputita pe post de patroni!!!!!!!! La puscarie cu toti machidonii!!!!
12
0
Ce ma bucur , sunt rupt in cur dar ma bucur . Asa sunt eu , doar fac parte din ceata de hoti si koorve.
2
4
ce ma bucur. mor afacerile cipaneze facute in lacomia dupa bani. ador sa vad cozile de la granita si mamaia goala. De ce sa se imbogateasca oierii pe seama mea?
10
1
eu nu inteleg de ce preferi sa mergi la bulgari in loc sa cauti alternative la fel de ieftine? Care nu implica masini trafic nervi etc. Toata coasta ex iugoslava, cipru, grecia, turcia ofera mult mai multe decat bulgarii. evident va trebui putina dedicatie si efort ceea ce nu l prea caracterizeaza pe roman. mi a fost f greu sa fac romanul de rand sa inteleaga ce inseamna cuvantul concediu, vacanta. romanul vine mai stresat din orice vacanta decat este de obicei.preturi, barfa, fuga dupa imagine, nervi...e tot ce stie sa faca intr un concediu. termenul de relaxare a disparut de mult
9
2
Am fost in Bulgaria. Preturile sunt ca la noi. Mamaia este mai tare decat orice statiune bulgareasca. Tiganie la bulgari ca la noi. Daca reuseste administratia actuala sa scape de tiganii din Mamaia totul este ok.
6
11
Mergeti in Bulgaria. Mamaia e tiganeala de poveste
10
0
precum asta de sub mine care blameaza tot poporul''cica ne furam caciulile''cand de fapt sunt de vina fostii escroci din nomenclatura care au distrus Romania construita de Ceausescu de la 0.daca bulgarii au conditii mai bune de ce sa nu merg la ei?
9
0
Suntem o tara de banditi care ne furam caciula unul altuia, ne ducem prin BG sa inmatriculam masinile, ne ducem prin Bulgaria sa mancam all inclusive, de aia nu avem nimic si nu o sa avem niciodata.
3
12
romanii se duc in Bulgaria dar bulgarii vin pe litoralul romanesc? si oare de ce se duc romanii acolo? nu se duc doar ca preturile sunt mici, sunt motivati si de calitate, frumusetea locului, si multe altele
6
0
In sfarsit se trezesc romanii!
7
1
auzi ma la ala de la 6:20 cica suntem tradatori daca nu dam banii la makedoni si nu ne umplem de bube in restaurantele lor insalubre pline de gindaci si bacterii .bravo ma cipane ,te oftici ca nu-ti mai ajung banii de casa cu coloane la intrare parvenitul naibii
16
3
Vama N. Voda libera. Ce sa faca bre pe litoralul romanesc? Machedonii e pe jaoca! Sa nu mai vorbim despre tarife Dar, prostve ala care da nu ala care cere. Asadar atata timp cat sunt o gramada de kokalari si pitipoance fomiste care vin la agatat bosorogi, sa vina banul ! Mai oamenii buni, in BG nu sunt caiinii cu covrigi in coada, dar macar e acceptabil. Aveti grija unde parcati in BG ca va salta masinile !
7
1
sa mearga cu avionul
6
0
freza, de ce nu va mutati acolo cordaciunilor? ti ai drek de tradatori
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108