REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sfârșit tragic! Gheorghe Moldovan, pierdere profund resimțită de toți cei care l-au cunoscut. Video

Sfârșit tragic! Gheorghe Moldovan, pierdere profund resimțită de toți cei care l-au cunoscut. Video

Mirela PASCAL 6 februarie 2023 | 00:00 15511

Lumea politică din Constanța este în doliu! Primarul din Albești, Gheorghe Moldovan, a murit duminică, 5 februarie, într-un groaznic accident rutier. Vestea a picat ca un trăsnet peste familie, colegii lui, prieteni și toți cei care l-au cunoscut. El se deplasa de la Mangalia către București, la ședința ce trebuia să aibă loc la Asociația Comunelor din România. Pe drum, undeva la Neptun, o creangă imensă s-a rupt dintr-un copac și a străpuns parbrizul, apoi trupul primarului. Din păcate, acesta a murit pe loc.

Sfarsit tragic! Gheorghe Moldovan, pierdere profund resimtita de toti cei care l-au cunoscut. Video

Duminică, 5 februarie, a fost o zi fatidică pentru primarul din Albești, Gheorghe Moldovan: mașina în care se afla a intrat într-un copac. Cel puțin, așa s-a anunțat, inițial, la 112. În realitate, la Neptun, o creangă imensă s-a rupt dintr-un copac și a străpuns parbrizul, apoi trupul primarului. Nu a mai avut nicio șansă, a murit pe loc. Gheorghe Moldovan avea 67 de ani și... multe planuri și proiecte de realizat în comuna pe care o conducea de 18 ani. Era cunoscut ca un om bun, un familist convins, un politician devotat și un primar gospodar. De acum, cu toții vor vorbi despre primarul Gheorghe Moldovan la trecut, primar care lasă în urma lui multe lucruri frumoase realizate în comună și în viața sa personală.

Sfarsit tragic! Gheorghe Moldovan, pierdere profund resimtita de toti cei care l-au cunoscut. Video

Unul dintre cei mai apreciați și longevivi primari din Constanța

Gheorghe Moldovan a fost unul dintre cei mai longevivi primari din județul Constanța. Are un palmares bogat de proiecte și realizări în decursul celor 12 ani de când s-a aflat la conducerea urbei. În 2020, a câștigat al patrulea mandat la Primăria Albești.

Pentru orice om în viață, ca să reușească, trebuie să țină cont de niște principii: celeritate, consecvență și să nu mintă. Dacă m-au votat cetățenii de trei ori, cu peste 65 %, înseamnă cu au avut încredere, că m-au cunoscut bine. Am o activitate în comună de peste 40 de ani de muncă. În toate etapele am reușit alături de oameni și muncind pentru ei”, spunea Moldovan, într-un interviu acordat ziarului Replica.

Sfarsit tragic! Gheorghe Moldovan, pierdere profund resimtita de toti cei care l-au cunoscut. VideoAșa arată mașina, în urma impactului

Video:

Sursa video: Eforie Online

Lupu și Coșa, mesaje de condoleanțe după moartea lui Moldovan

Mihai Lupu și Silviu Coșa au transmis un mesaj familiei îndurerare, prin intermediul rețelelor de socializare.

"Este cu adevărat o zi tristă pentru comunitatea din comuna Albești, dar și pentru noi toți cei care l-am cunoscut și apreciat. Gheorghe Moldovan, unul dintre cei mai longevivi primari liberali, a pierit astăzi într-un tragic accident. A fost un lider dedicat și un membru valoros al comunității noastre. Este o pierdere profund resimțită de toți cei care l-au cunoscut și iubit. Transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și sunt alături de dumneavoastră în aceste momente grele de durere. Cu toții ne rugăm lui Dumnezeu să vă dea putere și încredere în această perioadă dificilă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", este mesajul scris de Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

"Mare pierdere, astăzi, pentru toți cei care l-au cunoscut pe Gheorghe Moldovan, edilul din Albești. Pentru noi toți, a fost exemplu de omenie, corectitudine și altruism. Condoleanțe familiei și multă putere!", a transmis Prefectul Silviu Coșa.

Și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, e în stare de soc

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a fost, de asemenea, zguduit de tragedie. 

"Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei. Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă. Noi, cei din PNL, îi vom păstra o plăcută amintire celui ce a fost un om modest și ambițios, croit după reguli creștine, în urma căruia rămân faptele bune făcute pentru comunitate. Va rămâne în memoria noastră ca fiind un prieten și un om de echipă. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!", a scris acesta.

Marian Crușoveanu: "Prea repede, neașteptat, lăsând în urma sa o durere imensă"

Marian Crușoveanu, deputat PNL, și-a exprimat de asemenea regretul față de trecerea în neființă a edilului. Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești, a plecat în lumea celor drepți. Prea repede, neașteptat, lăsând în urma sa o durere imensă. Noi, cei care l-am cunoscut, îi vom păstra o caldă amintire acestui om minunat, calm, vrednic, aflat în slujba comunității și care s-a luptat mereu pentru locuitorii comunei. În luptele sale pentru apărarea interesului comunei a reușit, iar reușitele lui vor fi un exemplu pentru multe generații. Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să îl ierte!

Stelian Gima: "Odihnește-te în pace, Nea Ghiță!"

Stelian Gima, vicepreședinte al Consiliul Județean Constanța, a transmis: "În aceste momente de mare tristețe, sunt alături de familia regretatului nostru coleg și prieten. Vestea plecării sale pe neașteptate pe drumul veșniciei m-a întristat și îndurerat. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe si durere. Transmit sincere condoleanțe și sentimente de compasiune familiei și celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. Dumnezeu sa-i dea odihna cea veșnică, iar familiei să-i dea tăria de a trece prin aceasta grea încercare. Împărtășesc durerea lor și îi asigur de tot sprijinul moral de care vor avea nevoie în aceste momente de grea cumpănă. Odihnește-te în pace Nea Ghiță!"

Mariana Gâju și Felix Stroe, profund afectați de trista veste

Și, cum o tragedie de genul acesta nu ține cont de culoare politică, și colegii de altă culoare politică și-au exprimat regretul pentru pierderea lui Moldovan. "Un coleg extraordinar, un prieten deosebit, un primar dedicat oamenilor, un om muncitor și corect cu cei din jur! Așa a fost și așa va rămâne în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut pe omul Gheorghe Moldovan. Sunt doar câteva cuvinte care îmi vin acum în minte și care nu exprimă întru totul ceea ce a fost și a reprezentat omul Gheorghe Moldovan, colegul nostru, primarul comunei Albești. În astfel de momente, cuvintele sunt în plus și nimic nu poate alina durerea familiei, cunoscuților și prietenilor. Drum lin spre stele, dragul nostru coleg! Munca ta, dedicarea, iubirea pentru oameni, familie și prieteni nu vor fi uitate! Condoleanțe, tuturor! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Mariana Gâju, de la PSD.

Cu multă tristețe, am aflat de tragicul accident în care s-a stins din viață primarul comunei Albești, dl. Gheorghe Moldovan. Un gospodar destoinic și o mare pierdere pentru locuitorii comunei și pentru întreaga administrație locală. Aducem pe această cale un ultim omagiu, plin de respect și prețuire, celui care a fost omul  Gheorghe Moldovan. Suntem alături de familia îndoliată și împărtășim durerea și pierderea suferită cu toată comunitatea locală din Albești, județul Constanța!”, a  transmis și Felix Stroe, președintele PSD Constanța

Pentru cei care doresc să își ia rămas bun, corpul neînsuflețit va fi depus luni, 6 februarie, la Căminul Cultural din Albești.

Colectivul Replica transmite familiei îndoliate Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218