REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Shakira a aflat că este înșelată datorită unui borcan de gem din frigider

Shakira a aflat că este înșelată datorită unui borcan de gem din frigider

Valentina CAMARA 20 ianuarie 2023 | 00:00 690

Shakira și Pique au divorțat în urmă cu jumătate de an, după ce artista a fost înșelată de soțul ei. Ea și-a dat seama de acest gest, după ce a găsit un borcan cu gem în frigider. Nimeni din familia sa nu consuma acest aliment și, astfel, i-a trezit câteva suspiciuni.

Shakira a aflat ca este inselata datorita unui borcan de gem din frigider

Shakira și Pique s-au despărțit în urmă cu jumătate de an, în iunie 2022. Divorțul lor a surprins pe toată lumea, mai ales că aveau o căsnicie de durată și erau părinții a doi băieți: Sasha și Milan. Artista și-a dat seama că este înșelată după ce a găsit un borcan cu gem în frigider.

Shakira a aflat că este înșelată din cauza unui borcan cu gem

Shakira și-a dat seama că Gerard Pique a înșelat-o după ce a găsit un borcan cu gem de căpșuni mâncat în frigiderul lor, abia întoarsă dintr-o călătorie. Zvonurile spun că fotbalistul avea o relație cu Clara Chia înainte de a încheia mariajul cu artista.

Cântăreața de origine columbiană s-a gândit că este ceva necurat deoarece nimeni din familia sa nu consuma gem, fiindcă nu le plăcea gustul. Acest gest a surprins pe toată lumea, mai ales de fanii artistei.

Artista își dorește să se mute în Miami

Shakira plănuiește să se mute departe de fostul ei soț, Gerard Pique, împreună cu cei doi copii ai, Sasha și Milan. A ales Miami ca destinație finală, să fie cât mai departe de fostul ei partener. Artista va anula, deocamdată, plecarea deoarece tatăl său, în vârstă de 91 de ani este internat în Barcelona.

Cântăreața a făcut și o piesă pentru a se răzbuna. Fostul soț, Gerard Pique a fost inspirația sa și a relatat cele trăite. Shakira evidențiază comportamentului fostului partener, ținând cont de zvonurile cu privire la începutul relației cu Clara Chia. Deși Pique a batjocorit versurile, răspunzându-i în diferite ipostaze, artista se va bucura de sume uriașe de bani datorită succesului piesei, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272