REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Shakira, apariţie surpriză la festivalul Coachella

Shakira, apariţie surpriză la festivalul Coachella

A.F. 15 aprilie 2024 | 00:00 144

Shakira a avut o apariţie surpriză la celebrul festival Coachella din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino, informează AFP.

Shakira, aparitie surpriza la festivalul CoachellaShakira

Un alt punct de atracţie a fost capul de afiş, Lana Del Rey, care şi-a făcut intrarea escortată de motociclete puternice în seara de deschidere a giganticului eveniment muzical care dă startul festivalurilor de vară din Statele Unite.

Lana Del Rey a încântat mulţimea cu pop-ul ei înălţător şi eteric, stil pe care îl stăpâneşte ca nimeni alta. Cu cizme strălucitoare până la genunchi şi rochie mini, ea a trecut de la visare la senzualitate şi de la hituri la piese mai profunde, în timp ce dansatorii animau scena.

Unii sperau la o apariţie surpriză a prietenei sale, mega-vedeta Taylor Swift, despre care se zvoneşte că se află într-un weekend romantic la Coachella cu partenerul ei, jucătorul de fotbal american Travis Kelce.

În ceea ce priveşte surprizele, Shakira a fost cea care a urcat pe scena din deşertul californian pentru a electriza şi mai mult prestaţia prietenului său, producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă în culorile focului, Shakira a oferit momente electrizante, în special pe hitul duo-ului în care aceasta se răzbună pe fostul ei partener Gerard Piqué.

"Arriba Coachella", a strigat Bizarrap, în aplauzele explozive ale mulţimii, în timp ce cântăreaţa a profitat de ocazie pentru a anunţa un turneu mondial.

Duo-ul surpriză a completat o primă zi foarte latino, semnalând dominaţia tot mai mare a artiştilor hispanici pe platformele de streaming, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212