REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Shakira, despre relația cu Pique: „S-a transformat în ceva vulgar și ieftin”

Shakira, despre relația cu Pique: „S-a transformat în ceva vulgar și ieftin”

Replica API 23 septembrie 2022 | 00:00 935

Povestea frumoasă dintre Shakira și jucătorul de fotbal Gerard Pique s-a transformat într-un coșmar. De câteva luni, presa spaniolă scoate la suprafață tot felul de informații întunecate din viețile celor două vedete. Pentru prima oară, Shakira s-a hotărât să rupă tăcerea și să vorbească concret despre acest episod complicat din viața ei. Totodată, cântăreața din Columbia a dezvăluit și sacrificiile pe care le-a făcut în relație.

Shakira, foto EPA-EFE

În cadrul unui interviu, artista a explicat că paparazzii stau în fața casei ei de când a apărut vestea despărțirii de Pique. Shakira a explicat că ea face tot posibilul pentru a le „ascunde” situația celor doi băieți, Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani.

„Încerc să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. (...) Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute care îi afectează”, a spus Shakira, conform okmagazine.ro., citează Click!.

Ce spune Shakira despre despărțirea de Pique

Artista încearcă astăzi să se împace cu despărțirea de Pique. Cei doi au fost împreună mai bine de un deceniu, iar vedeta spune că „detaliile” poveștii lor „sunt cumva prea private pentru a fi împărtășite”.

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu. M-am retras și am încercat să procesez totul", a explicat Shakira.

„A fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei, care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Uneori, simt că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real", a spus vedeta în vârstă de 45 de ani.

„Reală este, de asemenea, dezamăgirea care mă încearcă când văd cum ceva atât de sacru și de special, cum credeam că este relația pe care o am cu tatăl copiilor mei, s-a transformat în ceva vulgar și ieftin”, a adăugat artista.

Sacrificiile pe care le-a făcut Shakira pentru Pique. „Mi-am pus profesia pe planul doi”

„Pot să spun doar că am pus tot ce aveam în această relație și am făcut totul pentru familia mea”, a precizat Shakira, care a dezvăluit că s-a mutat la Barcelona pentru Pique.

„Ca fotbalist, a vrut să joace și să câștige titluri și a trebuit să-l susțin. Adică unul dintre noi doi a trebuit să facă un sacrificiu.(...) Fie înceta contractul cu Barcelona și se muta cu mine în SUA, unde este cariera mea, fie trebuia să fac eu asta.

Și așa, unul dintre noi a trebuit să facă acest sacrificiu. Și am făcut-o eu. Mi-am pus profesia pe planul doi și am venit în Spania să-l susțin ca să poată juca fotbal și câștiga titluri. A fost un sacrificiu din iubire. Astfel, copiii mei au reușit să aibă o mamă prezentă și am obținut această legătură uimitoare cu ei, care este de neîntrerupt”, a transmis Shakira.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614