REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Shakira despre viața cu Pique: „A fost o relație iubire-ură uneori“

Shakira despre viața cu Pique: „A fost o relație iubire-ură uneori“

A.F. 29 martie 2024 | 00:00 198

De când este singură, Shakira începe să spună din ce în ce mai des lucrurilor pe nume și să „dea din casă”, din timpul relației cu celebrul fotbalist Pique. Despărțirea nu a doborât-o, ba dimpotrivă, i-a dat aripi pentru a lansa un nou album, lucru imposibil de realizat ani de zile întregi, din cauza partenerului.

Shakira despre viata cu Pique: „A fost o relatie iubire-ura uneori“Shakira

Shakira se bucură de libertate

Shakira a mărturisit că este „bine să nu ai un soț” deoarece acesta o trăgea în jos. Chiar dacă să fii mamă singură poate fi provocator, cântăreața își îmbrățișează independența și pare că a înflorit.

Cântăreața „Hips Don’t Lie” s-a deschis despre echilibrul dintre a fi o mamă singură și carieră într-un interviu Apple Music cu Zane Lowe.

Cântăreața lucrează la un nou album

Shakira simte că abia acum are timp să se ocupe de cariera sa muzicală, despre care spune că a prosperat de îndată ce s-a separat de fostul soț Gerard Piqué, cu care are doi copii.

„Într-un fel, este destul de bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, mă trăgea în jos”, a spus Shakira lui Lowe. Când încă trăia o viață căsătorită în Barcelona, îi era greu să lucreze la muzică nouă, a afirmat Shakira.

Shakira despre viata cu Pique: „A fost o relatie iubire-ura uneori“Shakira și copiii săi

„A fost genul de relație iubire-ură, uneori, pentru că de fiecare dată când trebuia să merg în studio pentru a-mi face treaba, am eșuat”, a spus ea. „Simțeam că îmi neglijez familia. Au fost momente în care nu m-am bucurat cu adevărat de asta. Știi, simțeam vinovăție. Mă simțeam sfâșiată.”

Dar de când s-a mutat în Miami cu fiii ei după despărțirea de Piqué, lucrurile par „complet diferite”, a adăugat ea. „Acum simt că vreau să lucrez. Simt că vreau să scriu cântece. Simt că vreau să fac muzică. Este o nevoie compulsivă a mea pe care nu am simțit-o înainte”, a spus Shakira.

Dar să aibă spațiu să se concentreze pe creația sa a fost și terapeutic, chiar dacă trebuie să se descurce cu fiii ei independent, a adăugat ea.

„A trebuit să-mi iau bucățile și să le pun înapoi laolaltă, iar muzica a fost liantul care mi-a permis asta”, a spus ea. „Chiar dacă este mai provocator pentru că acum sunt responsabilă de acești doi copii, aceste două suflete care depind foarte mult de mine. Și sunt o mamă singură, nu am un soț acasă care să mă ajute cu nimic.”, scrie canal33.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212