REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Sharon Stone a dezvăluit că are o 'tumoră mare', descoperită după un diagnostic greşit

Sharon Stone a dezvăluit că are o 'tumoră mare', descoperită după un diagnostic greşit

A.F. 7 noiembrie 2022 | 00:00 456

Sharon Stone a dezvăluit pe Instagram că are o tumoră care a fost descoperită doar după un diagnostic greşit, o experienţă care, speră actriţa, va încuraja şi alţi oameni să ceară ''o a doua opinie'' medicală, informează DPA.

Sharon Stone

''Tocmai ce mi-au pus din nou un diagnostic greşit şi o procedură incorectă'', a scris marţi vedeta peliculei ''Basic Instinct'', în vârstă de 64 de ani, citează Agerpres.

A menţionat că suferă de ''dureri din ce în ce mai mari'' în urma unei duble epidurale.

''Am fost să obţin o a doua opinie: am un fibrom mare care trebuie extirpat'', a mai scris Stone. ''Doamnelor, voi în special, nu vă lăsaţi ignorate... cereţi o a doua opinie.. vă poate salva viaţa''.

Stone a mai scris că recuperarea va dura între patru şi şase săptămâni, dar a a adăugat: ''Totul e bine''.

Actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din ''Casino'' a distribuit apoi imaginea unui articol de pe un blog intitulat ''Femeile au o probabilitate mai mare de a fi diagnosticate greşit, potrivit studiilor''.

Stone a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate, iar în prima parte a anului a dezvăluit pentru ediţia arabă a revistei Vogue că era să moară în 2001 când a suferit un ''accident cerebral masiv şi o hemoragie cerebrală care a durat nouă zile''.

Această grea încercare a făcut-o să nu mai considere intervenţiile estetice ca un ''lux simpatic'', ci ca ''un fel de nevoie neurologică majoră şi dureroasă'', potrivit Vogue Arabia.

Stone a dezvăluit totodată că suferit nouă pierderi de sarcină de-a lungul vieţii.

''Noi, ca femei, nu avem un spaţiu unde să discutăm profunzimea acestei pierderi'', a scris vedeta pe Instagram în această vară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272