REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Și-a BĂTUT rivalul după ce l-a prins în PAT cu fosta CONCUBINĂ

Și-a BĂTUT rivalul după ce l-a prins în PAT cu fosta CONCUBINĂ

Replica API 3 februarie 2021 | 15:14 3107

Nicolae Ioniţă a fost condamnat pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere, după ce l-a bătut pe N.C. şi i-a zgâriat acestuia autoturismul. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, N.C. fiind surprins de Nicolae Ioniţă în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu fosta lui concubină. Nicolae Ioniţă a depus apel la această sentinţă, apreciind că, în raport de circumstanțele sale personale, pedeapsa aplicată ar fi trebuit să fie într-un cuantum mai mic, dar și daunele materiale acordate sub aspectul infracțiunii de distrugere.

Nicolae Ioniţă a avut o relaţie de concubinaj cu C.C. timp de mai bine de 10 ani. În urma acestei relații de concubinaj au rezultat doi copii minori, iar domiciliul conjugal al celor doi se afla la locuința inculpatului. Începând cu luna mai 2019, C.C. a început o relație de prietenie cu persoana vătămată N.C. Din motive de infidelitate, în luna iunie 2019, inculpatul a luat hotărârea de a pune capăt relației de concubinaj cu C.C., iar martora s-a mutat la locuința mamei sale.

Cum s-a întâmplat totul

În seara zilei de 21.06.2019, în jurul orelor 2200 , N.C. s-a deplasat cu autoturismul său marca Audi, la domiciliul mamei lui C.C., parcând autoturismul pe un drum lăturalnic din spatele imobilului menționat. În cursul aceleiași seri, în jurul orelor 2230, Nicolae Ioniţă s-a deplasat și el la locuința mamei fostei sale concubine, observând autoturismul marca Audi parcat în apropierea locuinței, a intrat în curte, iar când a ajuns în dreptul geamului unei camere a imobilului i-a observat pe C.C. și pe persoana vătămată întreținând relații sexuale. Pe acest fond, inculpatul a luat un par pe care l-a găsit în curtea imobilului și a așteptat persoana vătămată să iasă din imobil. În jurul orelor 23 00 , persoana vătămată a ieșit din locuință, moment în care a fost lovit de mai multe ori cu parul în zona capului de către inculpat. Între cei doi a intervenit C.C. moment în care persoana vătămată a reușit să fugă însă s-a împiedicat, căzând, a fost urmărită de către inculpat și ajunsă din urmă moment în care inculpatul i-a aplicat din nou mai multe lovituri cu parul la nivelul șoldului și picioarelor, persoana vătămată căzând din nou la pământ. Întrucât inculpatul a scăpat într-un moment parul, persoana vătămată a reușit să se ridice din nou și să fugă la autoturismul său, unde a constatat că toate elementele caroseriei autoturismului prezentau zgârieturi, s-a urcat în autoturism și a plecat spre domiciliul său.

Ce a spus instanţa

Pericolul social al activității infracționale comisă de inculpat rezultă din modalitatea de acțiune, în sensul că pe fondul geloziei, i-a aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu parul în zona capului, la nivelul șoldului și picioarelor, leziunile suferite în urma agresiunii necesitând pentru vindecare un număr de 22-25 zile de îngrijiri medicale, precum și faptul că a zgâriat elementele de caroserie ale autoturismului marca Audi, de atingerea adusă integrității corporale dar și demnității victimei. Nu au fost identificate aspecte favorabile de natură a putea atenua și a determina reducerea amenzii aplicate, inculpatul nu a făcut dovada unor minime demersuri de acoperire a prejudiciilor produse persoanei vătămate, neconstatându-se o căință reală a inculpatului și nici nu este la primul conflict cu legea penală. Instanţa a decis respingerea apelului înaintat de Nicolae Ioniţă ca nefondat. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exponentul standard al societatii romanesti. Femeia este sclav pe viata a unui redus mintal care considera ca daca aceasta s-a futut cu el gata, este pizda lui pana la judecata de apoi si eventual si dupa. Neam de cretini, instanta trebuia sa-l bage la puscarie.
4
4
A urmari femeile este similar cu a urmari iepurii pe miriste!
10
0
Vergilica tata eu nu am auzit de ora 2200.
3
1
Pasarica implica riscuri nu ati observat ca si la caini e la fel ?
8
1
Ca sunt koarda da bordel....ilailailaila.....mi-as trage-o si k-un catel.......ilailailaila
8
1
Femeia merita batuta si un ardei iute In pixta
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367