REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Și-a BĂTUT soția și copiii cu PUMNII și PALMELE: 'Da, recunosc, dar nu se întâmplă frecvent!'

Și-a BĂTUT soția și copiii cu PUMNII și PALMELE: 'Da, recunosc, dar nu se întâmplă frecvent!'

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 232

Oamenii legii au intervenit, pe 24 octombrie, la o adresă din Constanța, în urma unui apel telefonic, prin care o femeie sesiza faptul că atât ea și copiii acesteia au fost agresați de oamenii legii. Deplasați la fața locului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, după care victima a cerut în instanță emiterea unuia valabil pe o perioadă mai îndelungată.

Se pare că problemele dintre soți sunt mai vechi. Aceștia au împreună 3 copii, dintre care unul minor, bărbatul plecând de la domiciliu în urma conflictelor, cu mențiunea că locuința în care a rămas femeia și copiii este a părinților lui. În data de 24 octombrie, așa cum a precizat reclamanta, soțul a venit în apartament și a izbucnit un nou scandal, el începând s-o lovească, la nivelul feței, cu pumnii și palmele. Totodată, a lovit și copiii, fata minoră fiind foarte speriată la momentul actual. La interpelarea instanței, reclamanta a arătat că este proprietatea socrilor acesteia, dar și tatăl ei a depus o sumă de bani în apartament și doar ei locuiesc acum acolo. Pârâtul, având cuvântul, a recunoscut conflictul avut. A arătat că a fost o ieșire, iar problemele sunt mult mai vechi și că regretă ceea ce s-a întâmplat, meționând că nu se întâmplă frecvent, fiind imediat contrazis de către femeie, care a spus că nu este prima oară când o agresează. Tot ea a adăugat și faptul că pârâtul poate veni să își ia bunurile, dar doar cu poliția. Deliberând asupra cauzei civile de față, instanța a admis, în parte, cererea de emitere a unui o rdin de protecție pentru o perioadă de 3 luni, de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că-l obligă la păstrarea unei distanțe minime de 200 (două sute) de metri față de locuința reclamantei situată în municipiul Constanța, la păstrarea unei distanțe minime de 200 (două sute) de metri față de persoana reclamantei și față de membrii famil iei acesteia, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a ambelor părți/membrilor familiei în fața unor insta nțe de judecată sau a altor instituții și autorități publice.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici n-a pucat bine omul sa deschida gura , pai .....nu merita inca doua perechi de palme ?
0
0
Un nenorocit care merita sa fie inchis pe multi ani. Asemenea specimene nu trebuie sa circule in libertate.
2
1
Am batuto ca nu facea sex oral ,,cand am luato am trecut si in contract,,,a promis si nu sa tinut de cuvant .
1
1
a batuto de sase ori pe saptamana si o data dumineca, asa vrea muschi lui!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272