REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Şi-a BĂTUT VECINUL că nu putea să DOARMĂ din cauza GĂLĂGIEI

Şi-a BĂTUT VECINUL că nu putea să DOARMĂ din cauza GĂLĂGIEI

Replica API 2 februarie 2021 | 15:34 2432

Emil Cazacu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe după ce l-a lovit cu o bâtă în zona feţei şi a corpului pe I.V. din cauză că victima îşi ţinea calul legat în dreptul geamului său şi nu putea să se odihnească din cauza gălăgiei.

Ce a spus inculpatul

Fiind audiat în calitate de suspect și inculpat, Emil Cazacu a declarat că în jurul orelor 18.00, a plecat împreună cu o altă persoană de la domiciliu cu cârdul de oi la pășunat în zona bălții de la intrarea în localitatea Viile. În timp ce se afla în zona bălții s-a întâlnit cu persoana vătămată I.V. care cosea iarbă pentru cal ocazie cu care i-a reproșat să nu mai țină legat calul în dreptul geamului său deoarece nu poate să se odihnească, după care a plecat pe jos către locul unde se deplasa. La intrarea în localitate s-a întâlnit cu victima care era în căruţă și fără să îi spună ceva l-a lovit cu parul pe care îl avea în mână în zona capului, acesta căzând din căruță pe partea carosabilă. În acest timp a apărut un martor care a intervenit și nu l-a mai lăsat să-l lovească, după care a plecat la domiciliul său. A precizat că recunoaște și regretă fapta comisă menționând că este de acord să se împace cu vecinul său.

Ce a spus instanţa

Având în vedere persoana inculpatului, atitudinea sa sinceră, dar și lipsa antecedentelor penale, instanța a apreciat că stabilirea pedepsei închisorii reprezintă un avertisment suficient pentru inculpat în sensul de a nu mai comite noi infracțiuni, iar aplicarea imediată a pedepsei nu se impune față de aceste criterii, astfel încât va dispune amânarea aplicării pedepsei, punând totodată inculpatul sub o supraveghere deosebită pe durata termenului de 2 ani. Instanţa a decis condamnarea lui Emil Cazacu la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are dreptate si cazacu asta,patru asta trebuie sa fie moldovean de-si tinea calul la fereastra astuia,calul fornaie se scarpina si cu copita si de zid iar de dormit doarme mai putin ca pensionarii
2
2
Ce repede se arunca cu judecata la tara. La oras, mai greu printre smardoi.
4
0
o simpla concluzie-calul era cel mai inteligent,pacat ca nu poate vota
4
0
Daca asa a vazut el in Las Fierbinti
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272