REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Și-a lăsat mașina la ”păscut”, în prima zi de Paște, în Năvodari!

Și-a lăsat mașina la ”păscut”, în prima zi de Paște, în Năvodari!

Replica API 27 aprilie 2022 | 23:42 571

Problema locurilor de parcare pare să nu aibă vreo cale de rezolvare. Cu toate astea, inventivitatea constănțenilor atinge cote exuberante atunci când vine vorba despre parcatul mașinilor. În minivacanța de Paște, mulți dintre conducătorii auto au considerat că au dreptul să-și parcheze mașinile după cum îi taie capul, chiar dacă încalcă legea.

Numărul conducătorilor auto care parchează anapoda crește vertiginos de la o zi la alta. În perioada minivacanței de Paște zeci de șoferi au fost surprinși parcând după cum i-a tăiat capul, unii dintre aceștia chiar întrecând limitele decenței.

Și-a lăsat mașina la păscut, în Năvodari

Astfel de cazuri au fost înregistrate în ultimele zile în orașele de la malul mării. Chiar în prima zi de Paște, un conducător auto și-a parcat autoturismul pe spațiul verde, în Năvodari.

Parcările marilor centre comerciale, luate cu asalt de ,,șoferii profesioniști”

Legea junglei a fost și în parcările marilor centre comerciale din municipiul Constanța. Centrele comerciale din municipiul dispun de extrem de multe locuri de parcare, cu toate astea, mulți profesioniști și-au lăsat mașinile la voia întâmplării, ocupând câte 2 sau chiar 3 locuri de parcare, unele fiind destinate persoanelor cu dizabilități.

Și în zona Pieței Tomis 3, șoferii și-au făcut de cap zilele acestea. Mulți au fost surprinși parcând pe locurile dedicate persoanelor cu dizabilități.

Deşi în Codul Rutier este prevăzut că maşinile nu au voie să oprească la mai puţin de 25 de metri distanţă de o trecere de pietoni, unora nu le pasă și parchează maşina chiar pe trecerea de pietoni.

Acesta este şi cazul unui şofer care, fără pic de jenă, şi-a lăsat maşina pe trecerea de pietoni, în Techirghiol.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de judetul asta de dobitoci!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272