REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Şi-a LOVIT soţia în burtă cu picioarele până a MURIT. Doar ce născuse

Şi-a LOVIT soţia în burtă cu picioarele până a MURIT. Doar ce născuse

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 2440

Consumul de alcool nu a dus niciodată la nimic bun, mai ales peste măsură. După o seară de exagerări bahice, Daniel Gigi Constantin și-a lovit soția cu pumnii și picioarele, apoi a strâns-o de gât până aceasta a decedat.

Conform rechizitoriului, organele de poliție din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Constanța au fost sesizate prin 112 de către numitul Daniel Gigi Constantin cu privire la faptul că soția sa, a decedat, context în care, organele de poliție s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătura telefonic cu inculpatul, care a și revenit la domiciliu. Fiind întrebat în legătură cu cele sesizate, inculpatul a menționat că în jurul orei 21:30 și-a lovit soția de două ori cu piciorul în zona burții, aceasta decedând, urmare a loviturilor primite, iar la examinarea vizuală a cadavrului, organele de poliție au constatat că aceasta prezintă urme vizibile de violență în zona feței.

Criminalul spune că nu din vina lui a murit soţia

Inculpatul a declarat că, după ce a consumat băuturi alcoolice, pe fondul unor neînțelegeri ivite între el și victimă, i-a aplicat acesteia 2 lovituri cu piciorul în abdomen și că, după aplicarea loviturilor, soția sa a început să respire din ce în ce mai greu până a decedat. Totodată, individual a mai precizat că loviturile multiple despre care se face vorbire atât în actul de sesizare al instanței, cât și în raportul de necropsie al victimei nu au fost aplicate de el. Femeia născuse de câteva luni, rămânând cu o problemă medicală din cauza căreia stătea mai mult în pat. În ziua în care a decedat, a mai spus agresorul, a fost cel care i-a acordat primul ajutor și a chemat salvarea.

Declarațiile martorilor

Din declarațiile martorilor audiați în cauză s-a reținut că, între cei doi soţi exista o relație violentă. Fratele criminalului a fost sunat de cel din urmă, anunţându-l că şi-a lovit cu pumnii și picioarele soţia în abdomen, lovituri în urma cărora victima a decedat.

Instanța a decis condamnarea inculpatului la 15 ani pentru omor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legile au portite, tocmai pentru a putea fi ocolita pedeapsa maxima.Si atunci il incadreaza pe vinovat intre limitele pedepsei dupa cum ii zgarie sensibilitatea celui care il judeca.Sa fii sadic si sa omori mama copilului tau, inseamna ca n-ai ce cauta pe pamant.Ce inseamna 15 ani, cand in realitate pot deveni vreo7-8 sau chiar mai putin !
1
0
100 de ani puscarie sau scaunul electric !
5
0
Ce sa faca judecatorii? Legile le fac altii, ori tocmai pe codurile penale au lucrat f intens ca sa micsoreze pedepsele stim noi de ce si pt cine, insa efectele sunt si pt astfel de infractiuni.
2
0
15 ani pentru omor cu cu violenta ,cu sadism? Parlamentul face legi pentru protectia criminalilor,asta e foarte limpede. Individul asta era normal sa fie scos in afara societatii si cum nu avem pedeapsa cu moartea,macar sa fie inchis pe viata.Nici cel mai dobitoc dintre dobitoci sau savantul savantilor nu pot crede ca asta va fi integrabil social dupa 15 ani de parnaie ! Ce cacat faceti legiuitorilor?
7
0
3-4 ani procurorii si mai omoara doua!
4
0
Si nu l-a impuscat nimeni. Poate judecatorii si procurorii asteapta sa pateasca la fel nevestele si fetele lor.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272