REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ȘI-A OMORÂT ANGAJATUL la CONSTANȚA și A MINȚIT POLIȚIȘTII: ”Nu veniți, omul și-a revenit”

ȘI-A OMORÂT ANGAJATUL la CONSTANȚA și A MINȚIT POLIȚIȘTII: ”Nu veniți, omul și-a revenit”

Replica API 22 octombrie 2018 | 00:03 1128

Un bărbat din Constanța, care deține o microfermă, și-a bătut angajatul până ce l-a lăsat lat. Apoi a chemat un vecin să-l ajute, spunându-i că a prins un hoț. Numai că vecinul a sunat la Poliție. Panicat, fermierul i-a smuls telefonul din mână și le-a spus oamenilor legii să nu vină, că e vorba despre un individ căruia i se făcuse rău. L-a dus în camera sa, dar victima a murit. Văzând că lucrurile s-au complicat, suspectul a mințit că așa și-a găsit angajatul, iar cu o seară în urmă nu s-a întâmplat nimic.

Este vorba despre Corneliu Afloroaei, care deține o fermă la ieșire din Constanța, înspre Valu lui Traian, în zona haltelor, la calea ferată. În seara de vineri, 19 octombrie, în zona unui canton, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și-a luat la bătaie angajatul, fiind vorba despre un văcar. L-a lovit cu pumnii, mai ales în zona feței, victima căzând și lovindu-se puternic în zona capului. Încercând să scape cumva, pe la miezul nopții, a contactat un vecin, spunându-i că a prins un hoț, pe care l-a lovit. Omul a fost de acord să vină să-l ajute, nerecunoscând-o pe victimă întrucât era plină de sânge pe față, dar a sunat și la Poliție. Când a văzut că a inițiat apelul, Corneliu i-a smuls telefonul din mână, spunându-le oamenilor legii că nu este cazul să vină, că nu e vorba de un hoț, că e o cunoștință pe care a crezut că a lovit-o trenul, dar și-a revenit și este în regulă. În acest timp a mai lovit de vreo două ori persoana vătămată, cu picioarele. Apoi a transportat-o în camera unde locuia. Din păcate, din cauza loviturilor și din pricina faptului că a căzut și s-a lovit la cap, văcarul a murit, fiind găsit a doua zi de dimineață. Nici de această dată nu a recunoscut ce s-a întâmplat, precizându-le polițiștilor sosiți la fața locului că l-a găsit decedat și nu are nici o idee despre ce s-ar fi putut întâmpla. În cele din urmă, anchetatorii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus cap la cap toate indiciile, reținându-l pe Corneliu Afloroaei pentru lovituri cauzatoare de moarte. Apoi a fost arestat preventiv, pe 21 octombrie, la Tribunalul Constanța: ” Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art. 202 alin. 1 şi 3 c.p.p. şi art. 223 alin. 2 teza I C.p.p. Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.10.2018 şi până la data de 19.11.2018 inclusiv, a inculpatului: Afloroaei Corneliu”.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fut in gat de ordinari macar de la ti cunoaste nu va da to voi cu parerea
0
0
vand golf 4 , an 1994 1.9 tdi
1
1
reporterita pulii fututi mortii matii de panarama cu stirile tale de cacat . informeaza-te proasto . mergi la ipj ca proasta si iesi la fel .
0
1
fake news ca de obicei, de la suspiciune cei de la replicaonline au rezolvat cazul inainte sa se face ancheta.
2
0
Vino in Piata Grivitei sa vezi a cui e tara si cine o conduce si vinde femei hahahahaha
2
0
Chiar ca neam de retardati cum va face machidonul ala imputit de mai jos.... voi n-aveti creier ca altfel nu-i dadeati atatea like-uri. Pt. prosti ala se cheama "mokanelul".
1
1
Moldo olto sunt in tara lor, albanezule. Ce-ar fi sa va carati voi, de unde ati venit? Mi-e teama ca nu prea aveti unde. Asa ca ciocu' mic, pana nu se supara moldo olto ca pe voi nu va mai primeste nimeni.
6
2
Afloaroaie nu a fost politist
8
3
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
9
ar merita vreo 10 cu executare
17
2
Se mai numeste scavie moderna.Patroni care-si fac propriile reguli si legi.Sa muncesti 24 din 24, sa te cazeze fara conditii de demnitate umana, fara contract de munca si implicit asigurari,iar bani cat si cand vor muschii lor Iar cand se umfla muschii pe ei , te si omoara.Legea junglei.
20
3
Ati stricat Constanta ti ai dreaq de betivi hoti si koorve. Huo neam de atarnatori parveniti moldo olto. Plecati dreaq cu descendentii inapoi de unde ati venit.
18
9
Afloroaiei?Nume de bastard moldovean.
22
4
Angajatoru a facut stagiu de pregatire la Auschwitz , printre trupele SS . Ce suflet au uni frate .
22
4
Nu,nu exista sclavi in Ro.Exista doar patroni deosebit de generosi care isi bat angajatii si isi violeaza angajatele.In rest,legea e buna.
49
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367