REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Şi-a OMORÂT soţia din cauza VITEZEI

Şi-a OMORÂT soţia din cauza VITEZEI

Replica API 20 februarie 2021 | 00:27 4514

Viteza la volan şi neatenţia în trafic au făcut nenumărate victime de-a lungul timpului. Sorin Bârzan şi-a omorât soţia din cauza vitezei excesive dar şi a unui moment de neatenţie la volan. În mașină cu cei doi era și fiul acestora.

Cum s-a petrecut totul

Conform anchetei, inculpatul şi-a condus autoturismul dinspre Ovidiu spre Constanţa, pe autostrada A4, iar când a ajuns la kilometrul 16, din cauza neatenţiei de care a dat dovadă la un moment dat în timpul conducerii, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de parapeții metalici mediani plantați în acea zonă, astfel că a provocat un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a sa, a fiului său minor și a soției sale, care a decedat a doua zi, la Spitalul Județean Constanţa, așa cum rezultă din raportul medico-legal de necropsie.

Mașina condusă de Sorin Bârzan avea 140 de km/h

Din concluziile raportului de constatare tehnică judiciară auto a rezultat că starea de fapt este cea descrisă mai sus, și anume că în timp ce rula pe A4 pe direcția Ovidiu-Agigea, cu o viteză apreciată la valoarea de 130-140 km/h, atunci când a ajuns în zona km. 16, inculpatul s-a întors către înapoi, cerându-i fiului său, aflat pe bancheta din spate, să elibereze luneta autoturismului. Cel mai probabil, în acel moment, inculpatul a acționat involuntar asupra volanului astfel că, datorită vitezei mari cu care se deplasa, a pierdut controlul direcției iar autoturismul a lovit cu partea din față parapeții metalici mediani iar unul dintre acei parapeți s-a desprins din stâlpul în care era fixat și a intrat prin portiera dreaptă apoi a ieșit prin cea stângă iar impactul cu parapetul metalic și ieșirea acestuia prin autoturism a cauza decesul persoanei aflate pe locul față dreapta și vătămarea celorlalte persoane din interiorul mașinii. Momentul apariţiei stării de pericol a fost întoarcerea către înapoi a conducătorului auto, pe fondul unei viteze mari de deplasare a autoturismului. Momentul apariției stării de pericol a fost întoarcerea către înapoi a conducătorului auto pe fondul unei viteze mari de deplasare.

Ce a hotărât instanța

Instanţa a decis condamnarea inculpatului la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La asta nu ai ce sa mai ceri , puscaria este ultima lui problema acum , si-a distrus viata....si-a omorat nevasta si mama copilului in acelasi timp ! Fereasca Dumnezeu
1
0
La volan,mai ales in traficul asta nebun ai nevoie de SANGE RECE SI PREZENTA DE SPIRIT!!! KLAAAAR???
0
1
Cum pula mea sa te intorci la volan cand ai 140 de km pe ora? Cat de mandru, cat de arogant sa fii ca sofer sa crezi ca poti face una ca asta si sa nu se sfarseasca tragic? Si cu familia in masina in mortii lui...si sigur nu-i prima data cand o face. Ba...sincer, unii sunt zero barat la educatie rutiera.
3
0
De protectia datelor personale ati auzit? Eu v-as da in judecata si v-as lua banii pe care nu ii aveti
1
1
Bine VASILE FLEShKARU MIERLOYU asa a so tii TOT INAINTE!!!
0
0
Eu sunt jmecher , mi am omorat nevasta cu 2000 % de s a spart si etilotestul si am scapat de puscarie , LA CERNAVODA SE POATE ORICE !
1
0
ba Nae.....las-o'n plm!si a sta se intoarce in spate....nu putea sa -i spuna,sa se uite in oglinda
1
0
Bagati-l la puscarie si lasati-i copilul in grija statului ca sunteti in stare de asa ceva. Nu ne mira gandirea magistratilor corupti din Constanta.
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468