REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Și-a UMFLAT MUȘCHII la POLIȚIȘTI și acum își TERORIZEAZĂ fosta CONCUBINĂ!

Și-a UMFLAT MUȘCHII la POLIȚIȘTI și acum își TERORIZEAZĂ fosta CONCUBINĂ!

Replica API 10 ianuarie 2022 | 00:01 2873

Gelu Daniel Turcu, cunoscut cu antecedente penale, a ajuns, din nou, în arest. Acesta a încălcat ordinul de protecție, a pătruns în casă peste fosta concubină și... și-a umflat mușchii! În trecut, Gelu nu a dat doi bani că e băut și nu are permis de conducere, a luat o mașină care nu era a lui și a ajuns pe un teren viran, împotmolit. Când a ajuns Poliția la fața locului, a început să lovească în stânga și-n dreapta.

foto: adevărul.ro

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Secției 1 Rurală din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, de către o femeie, de 35 de ani, din localitatea Agigea, cu privire la faptul că fostul său concubin, de 31 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Constanța. Acesta ar fi ajuns în fața imobilului femeii, unde ar fi proferat injurii și amenințări cu acte de violență.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în perioada iulie 2021-ianuarie 2022, bărbatul ar fi încălcat în repetate rânduri măsurile impuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe persoana vătămată.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Sâmbătă, 8 ianuarie, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din informațiile noastre este vorba despre Gelu Daniel Turcu, din Agigea.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente

În anul 2015, Gelu Daniel Turcu a fost trimis în judecată pentru ultraj. În data de 16 decembrie, magistraţii l-au menținut în arest. De ce? Amintim că în seara de 25 noiembrie, bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate. Astfel, în zona sanatoriului din Agigea, a observat maşina unei cunoştinţe, care era parcată în faţa casei şi care avea şi cheile în contact. Nu i-a păsat că e băut şi că nu are permis de conducere dar şi că va comite un furt şi s-a urcat la volan, demarând în trombă.

Numai că, ulterior a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns pe un teren viran unde a rămas împotmolit în noroi. Oamenii au sunat la 112 şi la faţa locului a ajuns un echipaj mixt, format dintr-un poliţist din cadrul IPJ şi unul local. Însă, Gelu Daniel Turcu s-a enervat foarte tare, lovind în stânga şi-n dreapta în momentul în care oamenii legii au vrut să-l imobilizeze. Atunci poliţistul local a fost rănit.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe femeie chiar o mânca... Am platit sa terminat!
0
0
Daca o mananca pe femeie tre sa se scarpine.
0
6
Ordinul de protectie este egal cu frectie la picior de lemn.
6
1
Ordinul de protectie nu protejeaza.
5
1
WTF - jail these damn criminal punks
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367