rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Milionarul Grecu, faliment după faliment!

Şi-au bătut joc de 3 milioane de euro, bani europeni! DOCUMENTE: cum au murit toţi calcanii din crescătoria de la Corbu

Ion Grecu (sursa foto Capital)

Inaugurată cu mare fast, aşa cum se cuvenea unui proiect realizat cu o impresionantă sumă de bani europeni - atenţie, 3 milioane de euro! -, crescătoria de calcani a milionarului Ion Grecu a sucombat “inexplicabil”. Tot puietul de calcan adus în bazinele înfiinţate la Corbu a murit, iar Elcomex Aqua SRL şi-a cerut falimentul. Eşecul de proporţii a venit, la momentul respectiv (2014), după un alt faliment: Elcomex Agroindustrial, adică firma prin care Grecu voia să întemeieze cea mai mare fermă de capre din lume.

Sursa foto: Libertatea

Dacă în privinţa caprelor s-a speculat că milionarul (la un moment dat de Top 300) Grecu ar fi fost sabotat de alţi producători de lactate care “umblă” la calitatea şi compoziţia brânzeturilor, aşa încât să ducă preţul cât mai jos, în privinţa calcanilor putem vorbi despre sabotaj din interior. Dar, nu vă gândiţi că a mers cineva pe furiş în crescătorie, să otrăvească peştii.

În realitate, conform documentelor de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marina “Grigore Antipa”, calcanii au murit pentru că au fost ţinuţi în condiţii improprii. Scurt şi pe româneşte spus, s-au îmbolnăvit fiind că au stat în propriile excremente. În prezent, falimentul Elcomex Aqua SRL este pe rolul instanţei, iar de cealaltă parte, speranţa că patronii ar putea încasa măcar asigurarea de pe urma peştilor este spulberată de documentul menţionat mai sus. Cotidianul “Replica” de Constanţa a intrat în posesia raportului întocmit de Institutul “Grigore Antipa” şi a discutat şi cu foşti angajaţi ai crescătoriei de calcani.

Reamintim că “Replica” anunţa, într-o ediţie anterioară, că debitoarea Elcomex Aqua SRL a înregistrat pe 14 martie 2019 un dosar la Tribunalul Constanţa, prin care îşi cere falimentul. Instanţa nu a stabilit încă un prim termen de judecată. Elcomex Aqua SRL este fosta El-Goc SRL, are sediul în comuna Corbu şi aparţine familiei Grecu. Firma a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri simbolică, de 2.773 lei şi pierderi de 417.694 lei, cu 2 angajaţi şi datorii uriaşe, de 23.044.179 lei.

Elcomex Aqua SRL operează ceea ce trebuia să fie prima fermă de calcani din România, o investiţie masivă, dar cu sfârşit dezastruos. Ion Grecu vorbea despre ferma sa de calcani de la Corbu încă din 2011, când anunţa investiţii de 4,5 milioane de euro, din care jumătate din fonduri europene, într-un proiect unic în ţară. Elcomex Aqua SRL a aplicat şi a primit finanţare europeană de 2.984.565 de euro pentru “construire fermă piscicolă marină în sistem recirculant”, iar în septembrie 2013 deja se perindau politicieni de seamă pe la Grecu pentru a se poza la ferma de calcani.

A urmat însă dezastrul! Brusc, toţi peştii au murit, iar ferma de calcani de atâtea milioane de euro a devenit istorie. Potrivit unei constatări a Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, pentru ferma cu o capacitate de 150 de tone “puietul a fost importat din Franța. Licenţa de acvacultură este suspendată din 2015. Motivul fiind defecţiunile care au apărut la sistemul de alimentare cu apă de mare . Societatea este în reparaţie şi revizie ale componente-lor tehnice”.

“Peştii au murit în propriul lor rahat”

S-a încercat să se afle de ce au murit calcanii, astfel încât s-au plătit şi studii de specialitate, precum cel din 2014, comandat celor de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marina “Grigore Antipa”. Beneficiarul studiului este Gothaer Asigurări Reasigurări SA Bucureşti.

“Cei de la asigurări au vrut să ştie cauza morţii, să nu fie oferite despăgubiri fără temei”, susţine un fost angajat al fermei. Acesta nu a dorit să îi fie dezvăluită identitatea, însă a continuat prin a ne explica ce s-a petrecut: „Am avut un specialist angajat la fermă. Dar, ca tot românul, şeful l-a ţinut câteva luni, după care a considerat că, dacă el e patron, a prins el meserie şi ştie să le facă pe toate. La ce să-i mai trebuiască specialist?! După care a constatat că apa din mare nu mai intra în bazine prin ţeava racordată la mare. Normal, pentru că se astupase de nisip. A chemat la un moment dat scafandri, să remedieze situaţia, după care a zis că merge şi aşa. Nu a mers, peştii au murit în propriul lor rahat, să o zic aşa, pe româneşte. Asta, în condiţiile în care avea aparatură de ultimă generaţie, care monitoriza situaţia din bazine, îi transmitea cum e apa, parametrii… Sunt care iau bani europeni şi îşi imaginează că pun în bazine cu apă nişte peşti şi ei gata, cresc, se înmulţesc şi încep să îi vândă. Uite că nu merge aşa. Şi peştii ăia trebuie să aibă nişte condiţii anume. A fost prostie şi ignoranţă la mijloc, asta a fost. Poate au fost şi altele, nu îmi explic, cert este că suntem atâţia oameni acum care am rămas fără loc de muncă… Putea fi o afacere care să meargă. Asta cu condiţia ca patronul să înţeleagă că specialistul îşi are rostul lui, nu se fac astfel de lucruri după ureche”, ne-a mai mărturisit fostul angajat al lui Grecu.

În continuare, vă oferim raportul Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marina “Grigore Antipa” (fragment), care arată ce dezastrul s-a petrecut la crescătoria de calcani de la Corbu (click pe imagini!):

Alexandra CUCU

joi, 11 aprilie 20195666
Comentarii

00Stefan(19 apr 17:36)
Tu esti analfabet? Doar analfabetii scriu cu majuscule, atat reusesc, sa recunoasca si ei catava semne. Renunta, eu, de pilda, nu citesc asemenea poatari...
03Lazia Dorin zis TEPARUL(11 apr 19:57)
DUMNEZEU NE A DAT SOCIETATI PE NEMUNCA DAR NOI ORDINARII NASCUTI IN SECOLUL XX NE AM BATUT JOC DE ELE.ASA A LUT SI TATAL MEU LAZIA LUCIAN INTREPRINDEREA SUGTC 6 DIN CERNAVODA PE UN LEU SI EU AM DUS O LA RUINA.INTREPRINDEREA IN SPETA AVEA CELE MAI BUNE NAVE DE TRANSPORT PE DUNARE.DRAGI,BARJI,SALANDE SI ATELIERE DE REPARATII DE ULTIME GENERATIE.UNDE ESTE NICOLAE CEAUSECU SA NE IMPUSTE CA NU LE AM DAT SALARII LA MUNCITORII CARE NE AU SLUJIT ANI DE ZILE SI NOI AM FACUT VILE NE AM PLIMBAT PRIN TOATA LUMEA.
27Dan(11 apr 17:16)
Un mare EXCROC , a pacalit multa lume ! Javra ordinara !!!
05Caracatita(11 apr 16:10)
Doamna nu face parte din afacere, de i-ati bruiat fata. Ea doar a mancat banii, cu calcanii n-a avut nici o treaba.
31alupigus(11 apr 14:17)
le mai dadea pulea banii la studiu la tristii aia de la antipa daca ziceau ca au murit din alte cauze pestalaii
17Escu(11 apr 10:52)
Legea este intelegatoare cu penali astia care sunt foarte inventivi cand este vorba de furat.Vorba unuia:de asta ne duce capul la furat ma prostilor ca avem scoala ca doar nu merg la scoala pentru ca mai tarziu sa practic ce am invatat,asta fac pampalai care nu au "idei"de afaceri si raman plafonati.
1411El Che(11 apr 10:42)
Am avut ocazia sa il cunosc pe acest domn Grecu si contrar idiotiilor de mai jos afirm cu tarie ca daca jumatate din patronii dn Romania ar fi ca acest domn Grecu salariatii ar avea o soarta mult mai buna. Ceea ce i se poate reprosa este faptul ca intradevar s-a bagat in niste domenii cu care nu avea nici in clin nici in maneca manat doar de pasiunea pentru nou.
621ptr nea hansa(11 apr 09:33)
ai dreptate, NECOITA un incapabil, primaria o caciula prea mare ptr capul lui prost care macina numai ce sa futa, pai saca primul om in oras e un pervers si curvar ce pretentii avem la cei care detin femei in cvda, a pus o pe curva de diana sa faca legea in primarie de a bagat frica in toate femeile din locatie, salarii de mii de lei da te din banii nostri, plecari prin delegatii numai ptr futaiuri pe banii nostri, orasul a ajuns un rahat de comuna, rusine PNL ului ptr omul propus
38Dorel(11 apr 09:16)
Am inteles, domnu e rau? Dar pe cine a suparat, de v ati pus pe el? K voi lingailor nu faceti nimic gratis? Nu cotizeaza? La partid?
218Popescu(11 apr 08:16)
Plina Romania de d-astia care se pricep la toate!Eu sunt patron,eu comand,cui nu-i convine...!Suna cunoscut?Si-au plecat pana la urma romanii,vin vietnamezii!Daca nu te pricepi la ceva,stai in banca ta,de aia exista calificari in meserii!
115DECEBAL(11 apr 08:14)
Fondurile nu trebuie acordate daca cel care acceseaza nu are angajati de specialitate care sa execute activitatile corect.
312Troscotel(11 apr 07:26)
Alo DNA de ce nu se merge pe filiera secreta si discreta a jiudeo-masoneriei. Acest grec are la baza idei fanariote. Nu platim specialisti pentru ca impozitul e prea mare pentru o pensie nesimtita papata de magistrati dar incercam o cacealma cu alta clica de infractori de la asigurari. Intreb si eu cum de se da fonduri m ue pe mana unor criminali. Daca veneau bani interni tot pe aceeasi filiera mergeau. Asa ca masoneria ucide romania. Pardon calcani incheiati cu multi nasturi pe sub roba antihristului.
225Jean(11 apr 07:08)
O smecherie tipic romaneasca. Folosesti bani europeni pentru demararea afacerii, bani de care nu te poti atinge, faci ce faci si te duci singur spre faliment dupa care astepti banii de la asigurare care iti intra direct in buzunar. Tara este plina de astfel de infractori. Asta este un caz izolat care a fost mediatizat si care se pare ca se va lasa cu puscarie pentru asa-zisul patron.
525Hansa(11 apr 06:53)
Asa o sa ajunga si primaria cernavoda au prostalaii de neacoita futalaul si analfabetul de serif condusi din umbra de banditul de iordache , cel care era sa duca in faliment orasul medgidia !
425Calici, avari(11 apr 06:35)
Majoritatea patronilor din RO sunt asa de tampiti, crezand ca nu au nevoie de oameni buni, specialisti.
620Grecu(11 apr 00:07)
Asta, un cretin !
mai mult...Anchete
5 apr 00:06AncheteProsperitate în rândul tinerilor PSD: s-a plimbat prin toată lumea în timp ce era angajat la Apele Române, iar mama lui concesiona sectoare de plajă

Transparența este un cuvânt în continuare ignorat de multe instituții ale statului. Administraţia Naţională...8609

1 apr 00:49AncheteSexy-consilieră de la Sănătate, numită administrator la Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia9781
25 mar 23:35AncheteTUN de 19 hectare. Expertiză judiciară care a 'mutat' un teren din Kogălniceanu la Constanţa, ANULATĂ de instanță!4954
21 mar 00:18AnchetePREMIERĂ! Judecătorii au obligat Ministerul Sănătății să-i asigure tratamentul GRATUIT unui bolnav de cancer

Situație revoltatoare în cazul unui bărbat din Constanța, bolnav de cancer în ultimul stadiu. Pentru a trăi, are...2578

16 feb 02:18AncheteIată lista cu terenurile pe care Primăria Constanța trebuie să le recupereze!8936
8 feb 00:08AncheteAutoritățile s-au îngrozit: în AZILUL ILEGAL de la Agigea bătrânii erau ținuți nemâncați și nespălați!7571
30 ian 00:01AncheteANCHETĂ. AZIL CLANDESTIN la Agigea? Ce declară femeia care se ocupă de 'afacere'!

În urmă cu 6 ani, pe raza comunei Agigea era descoperit un azil clandestin, un centru pentru îngrijirea bătrânilor...7781

exclusiv19 dec 01:20AncheteANCHETĂ! Pacienți internați în saloane fără aviz sanitar, într-o ANEXĂ din curtea SPITALULUI EFOSAN4509
26 oct 00:35AncheteACORD DE RECUNOAȘTERE a VINOVĂȚIEI, RESPINS de INSTANȚĂ! Judecătorii au concluzionat că pedeapsa e prea blândă!5301
25 oct 00:49AncheteUTILAJELE LUATE DE CONSILIUL JUDEŢEAN ÎN 2013, CU FONDURI EUROPENE, S-AU EVAPORAT!

În administrarea și exploatarea Regiei Județene de Drumuri Judetene au intrat, în 2013, utilaje noi, care urmau să...7293

19 oct 20:51AnchetePorturile Constanţei, dragate de firma unui afacerist italian arestat pentru corupţie6190
8 sep 23:13AncheteANCHETE! O TÂNĂRĂ CARE VINE ÎN PROBE PENTRU ANGAJARE FURĂ CU NESIMȚIRE DIN LOCALURI și DIN APARTAMENTE! VIDEO10653
Vremea
12.1°4° - 13.2° sâmbătă, 20 aprilie 2019
cer seninUmiditate: 34%
Vânt: 7.41 m/s din NNE
Presiune: 1026.547 milibari

Loto
6/496813313342
5/4013192035385
joker9142628335
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 apr 00:00SportNicolae Stanciu a marcat primul său gol în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat primul său gol în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite, vineri, în...130

20 apr 00:00SportRăzvan Marin, dezlănţuit! Românul a marcat din nou pentru Standard

ăzvan Marin e de neoprit la Standard Liege. Românul a înscris din nou, în disputa de pe teren propriu cu Genk, scor...161

20 apr 00:00SportAstra - Craiova 0-1. Mihăilă, primul gol în Liga 1

Universitatea Craiova a câştigat primul meci după plecarea lui Devis Mangia. Conduşi de Corneliu Papură, oltenii au...139

20 apr 00:00SportHalep și compania, în haine de armată! Militarii români din Afghanistan susțin echipa României de Fed Cup

Românii din țară și din străinătate abia așteaptă să urmărească meciul din semifinalele Fed Cup, dintre...142

Local
20 apr 00:52LocalIancu Cuşu INSISTĂ. Proiectul privind aprobarea PUD-construire hotel în staţiunea Mamaia, în atenţia consilierilor locali

A doua oară cu noroc?! Planul urbanistic de detaliu - construire imobil S+P+5-8E - hotel-apartament, staţiunea Mamaia,...1908

20 apr 01:26LocalModificări în parcările din oraș!

Începând de vineri, 19 aprilie, mai multe parcări din municipiul Constanța care înainte erau deservite de taxatori...781

20 apr 01:28LocalNava militară britanică HMS 'Echo' va face escală în Portul Constanța

Nava maritimă hidrografică britanică HMS „Echo” sosește în portul Constanța duminică, 21 aprilie, pentru o...194

20 apr 01:33LocalCâini duși la adăpostul de pe Vârful cu Dor, revendicați de proprietari!

Primăria Constanța îi anunță pe constănțenii proprietari de câini că, dacă vor constata dispariţia câinelui...423

20 apr 01:48LocalTânăr din Cernavodă, anchetat pentru FURT DE TELEFOANE!

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției...275

20 apr 02:08LocalElevii Liceului Teoretic „George Călinescu” din Constanța au dăruit de Paște

Săptămâna aceasta, Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanṭa a demarat două acțiuni caritabile în...212

20 apr 01:34LocalZIUA COPILULUI, sărbătorită la Constanţa! Prichindeii vor fi costumaţi în personajele preferate

Primăria Constanţa a demarat procedura de achiziţie a contractului de prestări servicii organizare evenimente...353

20 apr 01:35LocalAcțiuni ale studenților de la Universitatea „Ovidius” pentru copiii cu nevoi speciale

Liga Studenților din Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează în perioada 22 – 25 aprilie a.c....193

20 apr 01:43LocalTone de lemne, confiscate de polițiștii constănțeni

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică și ai Postului de Poliție Ostrov, împreună cu reprezentanți ai...355

20 apr 01:42LocalINCENDIU în Constanța: centrală termică distrusă!

Un apel dat la numărul unic de urgență 112, dat în miez de noapte, anunța izbucnirea unui incendiu într-o...1464

Politică
20 apr 01:17PoliticăConsilierii municipali, convocaţi în şedinţă. Vezi ordinea de zi!

În conformitate cu prevederile art. 39 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală,...682

20 apr 01:26PoliticăZeci de angajaţi ai Primăriei Constanţa au donat sânge!

Ajutor! 50 de angajați ai Primăriei Municipiului Constanța au donat vineri, 19 februarie, sânge în cadrul campaniei...303

20 apr 00:50PoliticăPrimăria Constanţa continuă acţiunea privind ridicarea maşinilor abandonate

Primăria Municipiului Constanța a ridicat, inventariat și depozitat în ultimele zile un număr de 5 autovehicule...324

20 apr 01:54PoliticăLiviu Dragnea, ironic „Sunt mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie“

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, ironic, că este mâhnit că Augustin Lazăr a ieșit la pensie. Declarația a...215

20 apr 00:51PoliticăÎCCJ a decis: Judecătorii au respins redeschiderea dosarului lui Traian Băsescu

ÎCCJ a decis, vineri, respingerea cererii procurorilor de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în cazul...245

20 apr 01:57PoliticăPreşedintele Iohannis a sesizat CCR cu privire la legea referitoare la retragerea titlului de doctor

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de...275

20 apr 01:51PoliticăBogdan Licu, înlocuitorul lui Augustin Lazăr. Magistratul va fi delegat de CSM procuror general interimar

Bogdan Licu va fi delegat procuror general interimar de Secția pentru Procurori a CSM, pentru o perioadă de două...287

20 apr 00:51PoliticăAugustin Lazăr, eliberat din funcţia de procuror

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin...337

20 apr 01:45PoliticăDecebal Făgădău şi Costin Răsăuţeanu ALEG autobuzul albastru

Luni, 22 aprilie, angajații Primăriei Municipiului Constanța, cei ai structurilor subordonate, împreună cu primarul...617

20 apr 01:40PoliticăRareș Bogdan publică o scrisoare a unei eleve de 17 ani către Liviu Dragnea: 'Nu vă mai bateți joc!'

Capul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, susține că a primit o scrisoare din partea unei...309

Monden
20 apr 00:00MondenCătălin Botezatu a vorbit despre problemele de sănătate. „Merg să îmi fac analizele în Turcia”

În ultimii ani, Cătălin Botezatu a avut probleme cu inima și se află în permanență sub supravegherea medicilor....103

20 apr 01:36MondenCine este blonda cu care a fost surprins Mario Fresh la mall. Iubitul fiicei Andreei Esca a strâns-o în braţe

Toate îi merg din plin lui Mario Fresh. A făcut o figură frumoasă la "Exatlon", în Republica Dominicană, a revenit...117

20 apr 00:00MondenAndreea Bălan s-a întors în sala de dans, după cele patru operații suferite

Andreea Bălan a publicat în mediul online câteva imagini cu care a reușit să își bucure admiratorii. Vedeta s-a...101

20 apr 18:01MondenBianca Drăguşanu le dă peste nas cârcotaşilor: „Unii cred că mănânc botox la micul dejun”

Nu e un secret pentru nimeni că Bianca Drăguşanu este adepta operaţiilor estetice pe care le face ori de câte ori...115

20 apr 00:00MondenFerma 2019. Kamara l-a eliminat pe Silviu Țolu din competiție

Un nou duel la Ferma! Joi, 18 aprilie, Silviu Țolu și Kamara au fost concurenții care s-au luptat pentru locul lor...95

20 apr 00:00MondenReacţia furibundă a Ralucăi Podea după ce a aflat că Florin Pastramă se însoară cu Brigitte

De când Florin Pastramă şi Brigitte Năstase formează un cuplu atât la Ferma, cât şi în viaţa reală, Raluca...117

20 apr 00:00MondenPăr și barbă verde-neon! Cine sunt artiștii care o concurează pe Delia

Vedetele fac tot posibilul să sară ”în ochi”. Dacă Gianina Corondan ne-a obişnuit deja, de mai bine de două...99

20 apr 00:00MondenCorina Chiriac cântă cu trupa Azur, Angela Similea lansează album nou

Interpreta şlagărelor “Strada Speranţei”, “Opriţi timpul!” sau “Trenul fericirii”, Corina Chiriac, nu...109

20 apr 00:00MondenDe ce băiatul lui Charlize Theron poartă rochiţe şi haine de fetiţe?

În ultimii ani, fanii actriţei s-au întrebat de ce fiul ei, adoptat acum şapte ani, poartă mereu rochiţe şi...106

20 apr 00:00MondenCannes 2019 - Un film regizat de o cineastă născută în România, selectat în secţiunea Cinefondation

Filmul "As Up To Now", regizat de cineasta Katalin Moldovai, care s-a născut la Sovata şi locuieşte în prezent la...100

Mapamond
20 apr 00:00MapamondPreşedintele Republicii Moldova agită spectrul alegerilor parlamentare anticipate, îndeamnă la discuţii mai constructive

Cu cât mai aproape va fi termenul de dizolvare a Parlamentului, cu atât discuţiile dintre formaţiunile care au acces...100

20 apr 00:00MapamondNoua armă tactică testată de Coreea de Nord este pentru confruntări terestre

"Noua armă tactică ghidată" testată miercuri de Coreea de Nord este un sistem de rachete pentru confruntări...104

20 apr 00:00MapamondMarea Britanie: Femeia ucisă în cursul revoltelor de la Londonderry era o tânără jurnalistă de investigaţie

Femeia împuşcată mortal joi seara la Londonderry era o ziaristă considerată o ''speranţă'' a jurnalismului de...108

20 apr 00:00MapamondFranţa desfăşoară 60.000 de poliţişti şi jandarmi pentru încă un protest al „vestelor galbene“

Peste 60.000 de poliţişti şi jandarmi vor fi desfăşuraţi sâmbătă în Franţa, la cea de-a 23-a manifestaţie...101

20 apr 00:00MapamondJaponia: Un şofer octogenar a provocat un grav accident de circulaţie la Tokyo

Un şofer octogenar a provocat vineri un grav accident de circulaţie la Tokyo, soldat cu zece răniţi, dintre care doi...108

20 apr 00:00MapamondO mie de migranţi cubanezi în ultimele zile, la graniţa dintre Mexic şi SUA, anunţă autorităţile mexicane

O mie de migranţi cubanezi au sosit în oraşul mexican Ciudad Juarez, la graniţa de nord cu SUA, şi alţi 400 s-au...101

20 apr 00:00MapamondIrlanda de Nord: O femeie ucisă la Londonderry, poliţia suspectează „un incident terorist“

O femeie de 29 de ani a fost ucisă în cursul nopţii de joi spre vineri într-un schimb de focuri la Londonderry, în...99

20 apr 00:00MapamondGrecia: Explozia unei grenade în faţa consulatului rus, revendicată de anarhişti

Un grup anarhist grec a revendicat joi explozia unei grenade, în martie, în faţa consulatului Rusiei la Atena,...104

20 apr 17:21MapamondFranţa aduce un omagiu „eroilor“ salvatori ai catedralei Notre-Dame din Paris

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a mulţumit joi pompierilor care s-au luptat cu flăcările la catedrala...99

20 apr 00:00MapamondONU: Mii de copii ai jihadiştilor străini, concentraţi într-o tabără în Siria

Un înalt responsabil al ONU a invitat joi ţările lumii să-şi asume responsabilitatea pentru cetăţenii lor aflaţi...105

Sănătate
19 apr 00:19SănătatePacienta cu arsuri grave, transferată în Belgia, va avea nevoie de mai multe operații. „Dacă mai stătea 2 zile în România nu mai avea șanse!”

Tânăra Mădălina Neculai, din Tulcea, care a fost transferată la un spital din Belgia, după ce a suferit arsuri...1524

17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1264

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...821

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1378

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...3936

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2350

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7319

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3130

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...5000

5 apr 22:57SănătateMedicii Adrian Streinu Cercel și Mihai Craiu, prezenți la Constanța pentru a vorbi despre vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, vaccinarea în cancer între prevenție și tratament și prevenirea...1991