REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Și-au ÎMPĂRȚIT PUMNI și PICIOARE, în plină stradă, la VAMA VECHE! VIDEO

Și-au ÎMPĂRȚIT PUMNI și PICIOARE, în plină stradă, la VAMA VECHE! VIDEO

Replica API 12 iunie 2021 | 23:58 18287

După ce au băut bine în Vama Veche, mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe străzile din staţiune, sub privirile şocate ale celor care asistau, de pe margine, la eveniment. Un bărbat de 33 de ani a fost bătut bine de o gaşcă cu care ar fi avut discuţii contradictorii. Tinerii şi-au cărat pumni şi picioare, câteva fete încercând să-i despartă, dar fără izbândă.

Bătut sub privirile martorilor care stăteau cu mâinile în sân

Vama Veche este o staţiune celebră pentru chefurile care se ţin pe plajă în sezonul estival, dar şi pentru altercaţiile de după, iscate de la prea mult alcool. Vineri, 11 iunie, în jurul orei 4:00, mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe strada Principală, după ce au avut o discuţie în contradictoriu.

Un bărbat de 33 de ani a fost bătut bine de o gaşcă de tineri, sub privirile martorilor care asistau la eveniment de parcă ar fi fost la circ. În imaginile surprinse de unul dintre martori se observă cum câteva fete care, probabil, îi insoţeau pe tineri au încercat să-i despartă pe aceştia, fiind şi ele, la rândul lor, trântite la pământ. Într-un final, bărbatul de 33 de ani, care a fost bătut, a sunat la poliţie pentru a reclama incidentul.

Poliţiştii efectuează cercetări

În dimineața zilei de 11 iunie, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Principală din stațiunea Vama Veche, ar avea loc o altercație.

“Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat persoana apelantă, un bărbat, de 33 de ani, din Mangalia, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a sesizat faptul că, în urma unei discuții în contradictoriu cu o persoană, ar fi fost agresat fizic. Precizăm faptul că persoana în cauză nu a fost găsită la fața locului. Partea vătămată își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal prevăzut de lege, respectiv 3 luni. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu il bateam si pe soare
1
0
Politia unde era ?
2
0
Dar polutia calare unde ierea? Sau ierea prea tarziu pt ei!? Dar primaresu maricon unde ierea?
4
1
Cred ca cel mai corect este sa ne informam si apoi sa comentam. Cei 2 tineri s-au napustit asupra acelui baiat deoarece acesta agresa fizic si verbal una din fetele prezente la eveniment! Cand au incercat sa aplaneze situatia acesta si-a varsat nervii pe ei, normal ca au reactionat! Nu inteleg de ce nu apare si filmarea in care acesta ii alerga cu cutitul!
3
0
Cateva fete au incercat sa i desparta. Fatalaii ce faceau? Se epilau, filmau...
12
0
Noi tineri santem viitoru tari
20
3
Arsene Bogdan trage cocaina in baie
8
3
Asa se manifeste useristii! ei sunt tinerii frumosi si liberi
10
14
au baut bere la pet si muscatol,apoi s.a umflat tarita in tarani!
30
3
E statiunea ptostlui gust unde toti ftostratii tarii isi dau intalnire. Trec des prin Vama veche in drum spre Bulgaria. E asa de bine si frumos si liniste dincolo...
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108