REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Și-au întins PĂTURILE în PARC și au trimis COPIII la CERȘIT! VIDEO

Și-au întins PĂTURILE în PARC și au trimis COPIII la CERȘIT! VIDEO

Replica API 23 iulie 2020 | 00:43 2634

Constanța este unul dintre orașele în care parcurile aproape că nu mai există, locul lor fiind luat de malluri sau cine știe ce clădiri extravagante. Printre puținele locuri care mai poartă denumirea de parc, se află și cel de la Far, care, beneficiind și de un loc de joacă, este plin în fiecare zi. Astfel, o familie numeroasă de romi s-a gândit să folosească peticele verzi de iarbă pe post de loc de siestă.

Miercuri, 22 iulie, anul 2020, orașul Constanța, parcul de la Far. Întinși pe iarbă pe câteva pături slinoase stau câțiva romi dornici de aer curat și de puțină picoteală în aer liber. Lumea trece pe lângă ei, parcă parcă ar vrea să le zică ceva, însă frica de scandal și poate chiar de bătaie îi face să treacă mai departe resemnați. Iată că și locul unde ieșeau cu nepoții pare în pericol de a fi cucerit de o familie de romi.

Adulții dorm pe iarbă, iar copiii sunt trimiși la cerșit

În jurul prânzului, întinși pe niște pături murdare, câțiva romi stau întinși pe iarbă, aproape adormiți, fără să țină cont de cei din jurul lor și de posibilul pericol de îmbolnăvire, așteaptă să se întoarcă cea care ar trebui să le aducă fie bani fie ceva de-ale gurii. Asta nu înseamnă că cineva dintre ei s-ar gândi să câștige un ban cinstit, ci pur și simplu au trimis unul dintre copii la cerșit. Cel care pare capul familiei își face tacticos o țigară, din chiștocurile pe care a reușit să le strângă un pic mai devreme.

Vizitatorii parcului sunt deranjați de prezența romilor

Vizitatorii obișnuiți ai parcului sunt vizibil deranjați de prezența acestora, fiind îngrijorați în privința siguranței copiilor lor. ”Nu m-ar deranja dacă doar ar sta ca și noi pe o băncuță, și ar fi liniștiți. Însă unii sunt agresivi și mie mi-e frică pentru copilul meu, mai ales că nimeni nu vine să îi întrebe de sănătate sau ce caută în parc” a declarat o mamă îngrijorată.

Video 1:

Video 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt romi din rom ania
0
4
Sunt romani de etnie romanes
0
2
votati psd in continuare si vom avea acelasi oras imputit, plini de tigani si pensionari nespalati in autobuze, indivizi care stau cu mana intainsa la pomana ajutoarelor sociale platita de psd isti din banii nostri ai tuturor! psd incurajeaza nemunca, hotia si lipsa educatiei!
6
0
Pentru shauri exista o singura solutie si cea mai buna. Ii spune CYCLON B. Arbeit macht frei, adica Munca te face liber. Asta ar trebui sa cititi pentru ultima oara. Aia care mai stiti literele. Analfabetilor. Sapun sa iasa din voi, in mix cu ceva makidoni, sa faca ceva spuma sapunul. Ciori borate!!!
9
0
Daca erau de alta etnie,mai mult ca sigur interveneau jandarmii si se lasa cu amenzi grase.
8
0
ei sunt viitorul rromaniei
1
4
Faceti un foto reportaj despre turismul de boscheti din mamaia !! In weekend tuciurii cu masini de Ag si Gj umplu spatiile verzi de la tabacarie si de la IDU ! Isi fac nevoile pe unde apuca si lasa in urma lor o mizerie de nedescris ! Duminica in parcarea de la Pavilion erau 6 masini cu numere de GJ pline ochi de cetateni, cu catel si purcel ,veniti la mare. Au dormit in masini tot weekendul ...iar malul lacului era plin de rahat ! Multumim polutiei locale si lui Fagadel !
14
1
Pentru astia o singura solutie Antonescu ,pt munca nu exista
9
0
Li se spune si romi caci fac parte din Rom ania , tara romilor.Trist dar adevarat, doi neica nimeni ca Pipidi si Adrian Nastase a zis ca trebuie sa le spunem romi , desi lumnea intreaga ii stie de etnie tiganeasca.
9
0
tomberoane si lopeti sa faca treaba contra cost, unul nu o sa vrea, cersitul e giobul lor!
10
0
Sa o f. T pe acea mama ingrijorata
0
9
E bine ca voi sunteti doar jurnalisti,nu si cetateni,E CHIAR IN FATA REDACTIEI VOASTRE,asta spune cat de cetateni responsabili suntem,puteati suna voi la politia locala suntem viteji doar cu pixul pe hartie,pacat.
19
2
Astia ar trebui tinuti in locuri special amenajate in afara orasului cu munk la camp k sa-si plateask keltuielile.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212