REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Și-au scos șunculița la prăjit, pe o plajă din Costinești! Video

Și-au scos șunculița la prăjit, pe o plajă din Costinești! Video

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 5549

Imaginile momentului vin de la Costinești, acolo unde un grup de turiști veniți să se relaxeze pe plajă au adus cu ei mai multe bunătăți. Și când vă gândeați că poate le-ați văzut pe toate, ei bine, un grup de turiști a reușit inevitabilul.

Probabil speriați de prețurile care cresc incontrolabil pe litoral, un grup de turiști a venit cu mâncarea la pachet. Și nu orice mâncare, ci cu niște bucăți impresionante de șuncă și coaste de porc, pe care le-au atârnat de umbrelă. Cei prezenți au fost de-a dreptul șocați și nu le-a venit a crede ceea ce vedeau.

Imaginile au devenit virale și au stârnit hohote de râs. ,,I-am văzut live. Moet, slană, jambon” sau ,,La ce prețuri au ajuns la noi pe litoral nu este de mirare ceea ce au făcut ei”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Mai mult, se pare că nu ar prima oară când grupul de turiști au petrecut neconformist pe plaja din Costinești. În trecut, aceștia au chemat chiar și lăutari și au încins adevărate hore, spre amuzamentul celor prezenți. ,,Anu trecut, tot la Costinești pe plajă au chemat lăutari să le cânte”

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Erau la all inclusive ce atata galagie
3
0
Adunatura de cretini ce aveti cu litoralul si cu preturile! Va plangeti de preturi non stop! Preturile sunt mari si la munte si nu am auzit pe nimeni sa se planga. Astia au 2 luni de vara si vreti sa va tina gratis la restaurant
1
0
Da' branza cu aracet n-are ?
1
0
Litoralul romanesc este al tuturor romanilor si toti romanii au dreptul sa vina la mare .Va pare rau ca nu mananca la restaurant ?Pai daca vreti sa va hraniti tot neamul vanzand doua ciorbe cum sa vina omul sa manance la voi ?
2
0
As fi facut la fel decat sa mananc la o terasa de fitze care sa ma coste jumate de salariu
1
0
Eterna si fascinanta Romanie, mancati-as!
1
0
Un grup de turisti? Un stol de c***i din jungla afumau lebede
1
0
la 2 Mai,plaja nudisti,un p***t prajea simbata pesti in tigaie pe nisip.alt p***t face gratar zilnic ,pe la 16,,dimd fum la toti.Rezervetie,camparea interzisa,nu conteaza,plaja infestata de corturi si umbrare lasate cu lunile,sa.si pastreze bizonul locul,tot e moca!
1
0
cei care au frezoane cand aud de munca,sase cai frumosi,etc, viitor de haur tara noastra are, ce sculptor a spus asta,aa ala de pe bancnota de roni ecaterica teodoreanu
1
0
sunt multi dintr-astia care se duc si-n occident si fac la fel, normalitatea lor are o alta dimensiune, daca le atragi atentia proiecteaza anormalitatea asupra celui care-i atrage atentia, daca n-au bun simt nu se pot schimba prin educatie
1
0
Oare ce e***e erau?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272