REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Și-au pus burțile la cale cu mâncare sănătoasă și au fugit fără să achite! Video

Și-au pus burțile la cale cu mâncare sănătoasă și au fugit fără să achite! Video

Replica API 6 iulie 2022 | 00:00 9972

Și-au pus burțile cale și au plecat fără să achite! Este cazul unui cuplu ce este căutat de conducerea unui renumit restaurant din Constanța după ce au plecat fără să achite nota de plată. Ceea ce nu știau fugarii este faptul că localul dispunea și de camere de supraveghere, iar imaginile au ajuns virale.

Conducerea localului Luna Bistro, amplasat în centrul municipiului Constanța, încearcă să identifice doi oameni care au plecat fără să plătească nota de plată.

Deși au reușit să plece fără să plătească pentru cee ace consumare, cei doi nu au atât de mult noroc, pentru că întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale localului.

,,Au consumat, ne-au intrebat ce facem, ne-au spus că le place și au plecat fără să plătească. Pierdere mare nu a fost pentru noi, dar la cum se prezenta domnul sigur are nevoie de publicitate, poate data viitoare ii va oferi cineva o alta masa gratis. Ne este rusine de vârsta doamnei, dar nu e place de felul în care ne-au tratat.”, transmit reprezentanții localului.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am auzit ca cel putin o grasuta mai mananca moca prin carciumi contra reclama mascata.
1
0
De ce sa plateasca bietii angajati care nu pot pazi.tot timpul clientii? .pt ce este firma sau restaurant dacda nu au bodiguarzi sau paza sau macar patronul sa pazeasca daca e asa zgarcit sa mai pllateasca si pt securitate
1
0
prostul ala nu stie a ospatarul platit cu 1300 lei pe luna,care munceste de dimineata pina seara plateste jegul bombardier.bombardierule,vino in plm cu ciorba inghetata de acasa,cu parizer,si stai la mare in masina!
4
0
Pr0st este ala care da, nu ala care cere! Iar daca nu ai bani sa mananci, fugi la Profi sau Mega! Dar ce ii poti cere unui "bombardier"
2
0
Cred ca ciorbe de 4 50 halesti si tu ! La ce atitudine are pompardierul cand intra in local ! Cu ochelarii pe cap , posetica corespunzatoare , cu rujuri ,cu farduri ,cu pampersul in ea ! Din miscarile lui , nu ne dam seama ca il conduce foamea cu 17 - 0 ! Ar trebui sa stie vorba care spyne : ai bani ,mananci ! Nu ai bani ,nu iti este foame !
1
3
Prostovane nota aia de plata este achitata de catre ospatar care nu are nicio vina.pe de alta parte daca te asezi si dupa ce consulti meniul si constati ca este peste bugetul tau te ridici si pleci.nu comanzi mananci si plevi fara sa platesti da te n sloboz de prost.mergi ma la piata sa vezi ca de abia facibo ciorba cu 50 de lei.ce ai vrea?sa platesti 25 lei meniul zilei?asta denota ca ti paraie matele de foame si de aia faci bolt 20 de ore din 24 si esti satul de covrigi cu sana te n gura de handicapat
2
0
De acest bine sa aveti parte si dumneavoastra!
3
0
justifici fapta lor prin ce?ai dovezi?sunt convins ca si dumneata lucrezi undeva si nu cred ca ai accepta ca cineva sa-ti fure munca si sa lucrezi pe nimic fara sa poti lua salariu, foarte bine ca multi au camere de luat vederi, sa faca plangere si sa li se faca incadrarea penala, cu inscris in cazier, si atunci cand la nu stiu ce angajare li se cere cazierul sa se vada ce poame sunt
4
1
La ce preturi prestati pe la terasele inventate in fundul curtii : asa meritati , domnilor patroni machedoni ! De ce nu va filmati si cand comiteti evaziunii fiscale cu Note de Plata facute pe servetel ?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102