REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Și CRUȘOVEANU s-a SUPĂRAT pe Avocatul Poporului!

Și CRUȘOVEANU s-a SUPĂRAT pe Avocatul Poporului!

Replica API 23 iunie 2020 | 00:00 2100

Liderii PNL din Senat și Camera Deputaților, Daniel Fenechiu și Florin Roman, au depus cererea de revocare din funcție a Avocatului Poporului, Renate Weber. Cei de la PNL susțin că Renate Weber și-a depășit atribuțiile legale. În cererea depusă la Parlament, Weber este criticată pentru declanșarea mecanismului național privind prevenirea torturii în spitale și pentru că a contestat legea care impozitează pensiile speciale.

Marian Crușoveanu

Ludovic Orban: Renate Weber este apărătorul celor care beneficiază de pensii anormal de mari

Chiar premierul Ludovic Orban le-a cerut liderilor PNL să depună această solicitare, după ce aceasta a sesizat la CCR legea de impozitare a pensiilor speciale. Premierul a afirmat că Renate Weber este "apărătorul celor care beneficiază de pensii anormal de mari". Liberalii susţin că Renate Weber e într-un „grav conflict de interese” în momentul în care a decis blocarea intrării în vigoare a Legii pentru modificarea Codului Fiscal, adoptată de Parlamentul României, la data de 17 iunie 2020, prin care pensiile „speciale” sunt impozitate drastic, „eliminând astfel discrepanţele care au generat revolta poporului român în privinţa inechităţii sistemului public de pensii”.

Avocatul Poporului

Marian Crușoveanu: Avocatul Poporului ar trebui să acționeze în interesul poporului, nu al lui

”Sunt de acord cu această propune de revocarea din funcție a Avocatului Poporului. Avocatul Poporului ar trebui să acționeze în interesul poporului, nu al lui. Pensiile speciale ar trebui să fie pe principiul contributivității, iar dacă există o discriminare atunci a fost când prin lege s-a creat acea categorie specială de cetățeni. Avocatul Poporului nu ar trebui să aibă nici un fel de afinitate politică, și ar trebui să acționeze pentru popor” a declarat pentru ziarul Replica, Marian Crușoveanu, consilier județean PNL.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic interesant, romanii nu vor taierea pensiilor mari , ci taierea pensiilor speciale si celor care sunt fara contributivitate, ptr ca daca sunt pensii mari care au fost calculate dupa contributivitate, nu ai cum sa le tai, e foarte simplu.
2
3
Cine mai e si cobaiu asta de PNL-ist de comenteaza ? Sa spuna mai intai de prin ce familie provine . Numai ptr cine stie
3
3
Nu pot intra in mocirla in care traieste individul respectiv pentru a-i comenta prostia. Dar... Sa ne spuna cei care au infierat de la tribuna Parlamentului cu ura proletara pensiile de serviciu, ce venituri au si daca le merita. Nu i-am auzit, in schimb, ca ar vrea sa aplice ceea ce a votat poporul prin referendum in privinta maximului de 300 de parlamentari. Da, asta vrem la urmatoarele alegeri: maxim 300 de imbuibati cu avantaje materiale nesimtite!!!
7
0
Interesant cum romanii, in loc sa ceara si ei pensii mai mari ei vor ca pensiile mari sa fie taiate. Natie de cretini! In ceea ce priveste individul care a dat interviul, pun pariu ca nu a citit 3 carti in viata lui, dar isi da cu parerea si el ca da bine la prostimea votanta
8
2
Un specimen cum este R.W. care apara interesele unui grup restrans de indivizi profitori de pensii speciale nu merita nicio functie. Sa fie inlocuita cat mai repede.
8
10
Crusoveanu a petrecut o ora cu DEXul in brate ca sa scrie mesajul asta care nu spune nimic. Dupa atat stat a facut o descoperire incredibila - Avocatul poporului ar trebui sa actioneze pentru Popor! Fantastic. Profund.
10
2
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
12
13
Cine naiba il baga in seama pe acest coate-goale, cu chitaiturile lui?
16
6
un handicapat
12
5
Un golan, ca multi altii, care populeaza politica locala. Dar pentru sistemul care ne conduce, tocmai astfel de golani sunt ce le trebuie sa mearga treaba in teritoriu. Crusiveni, Baiazizi, Boroieni, si lista poate continua. Atunci cand ne vom trezi va fi prea tarziu.
13
4
ca institutia Avocatul Poporului este in acest caz reprezentantul celor care au pensii nejustificat de mici. Pensiile mari sunr corecte. Ele asigura seniorilor o batranete decenta dupa o viata de munca. Chiar si tu Lucovid cOrban vei avea o pensie mare desi acum plangi cu lacrimi de crocodil doar ca sa obtii niste voturi de la fraierii care pun botu la vrajeala ta. Noi cerem pensii mari pentru toti salarii mari pentru toti alocatii mari pentru toti. Vrem o tara ca afara asta inseamna. Nu doar preturi mari ca afara. Si venituri mari ca afara. Jos jegosii pnl usr plus kwj tradatorii Romaniei!
12
9
Tigan poponache de Eforie! Fiu de interlop...Astia sunt liberalii, niste derbedei ca specimenul asta
16
7
Nu are el mai bine grija de poponetul lui? Ca am auzit ca ii place joaca in zona.
14
5
Daca si Crusoaveanu a ajuns un reper...vai de noi.mars acasa catelule
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272