REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Și deputații Forței Dreptei din Constanța vor demiterea Ministrului Energiei, Virgil Popescu

Și deputații Forței Dreptei din Constanța vor demiterea Ministrului Energiei, Virgil Popescu

Replica API 31 august 2022 | 00:00 886

Deputații constănțeni Forța Dreptei, alături de USR, inițiază moțiunea simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. ,,După toate măsurile chinuite referitoare la creșterea facturilor la energie și gaze, care au avut un impact nesatisfăcător asupra românilor, și pentru că nu are nicio idee concretă despre cum poate fi evitată tragedia financiară prin care vor trece românii în această iarnă, Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede”, transmit aceștia.

,,Până acum, pentru aceste măsuri chinuite, modificate încontinuu de au dat peste cap firmele care urmau să le pună în practică, Guvernul a rămas cu promisiunile iar firmele cu plata efectivă, din banii lor, a compensărilor.

Nu îl demite Nicolae Ciucă, așa că vom iniția noi, alături de USR, moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. La precedentele două moțiuni inițiate sesiunea trecută, Ministrul Energiei a fugit, acoperit de coaliția PSD-PNL-UDMR. Nu va ține la nesfârșit. Deputații Forța Dreptei susțin, prin semnăturile lor, moțiunea simplă.

Situația românilor, inclusiv a companiilor, implicit a salariaților acestora, va fi dramatică în această iarnă. O spun toți specialiștii, se vede cu ochiul liber de către toți românii care se uită siderați la anunțurile festiviste ale Guvernului, care arată ca și cum ar fi complet rupt de realitate!

Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu!”, au transmis reprezentanții Forței Dreptei.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect sa fie demis dar alaturi de seful ANRE!De asemenea micsorat salariul sefului ANRE la nivelul Presedintelui Romaniei,si cui nu-i convine sa nu stea in acest post!!
0
0
Voi nu vedeti nu pricepeti ce Papagali avem noi in politica romaneasca,borfasi si mincinosi.
0
0
Forta curului. Niste basini
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272