REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Și GARAJELE din zona ABATOR vor fi DEMOLATE

Și GARAJELE din zona ABATOR vor fi DEMOLATE

Replica API 24 martie 2021 | 00:52 2686

Campania de demolare a garajelor continuă la Constanța. În ținta autorității locale au intrat și garajele din cartierul Abator, din zona căilor ferate. Astfel, dacă au crezut că vor scăpa constănțenii ar trebui să se apuce de „împachetat” tot ce au depozitat în acestea.

În cazul în care mai sunt constănțeni care credeau că au scăpat cu garajele din tablă, sau zidite ilegal, neatinse, ei bine, iată că acțiunea de eliberare a domeniului public de astfel de construcții continuă în municipiul Constanța. Astfel se va întâmpla și în cazul garajelor din zona Abator, de pe aleea Romanței, din apropierea căilor ferate. Unii oameni sunt deranjați de aspectul urât al acestora, de lipsa locurilor de parcare ocupate de garaje, dar și de faptul că sunt nevoiți să își parcheze mașinile la distanță foarte mare de imobil, însă, sunt și persoane care nici nu vor să audă de demolare. Întrebat fiind dacă știe că garajele vor fi demolate, un constănțean ne-a spus: „Nici nu mă gândesc. N-au ce să caute!”.

Cert este că garajele vor fi demolate

Conform informațiilor oferite de Primăria Constanța, aceste garaje, fiind construcții cu caracter temporar, vor fi demolate. „Poliția Locală va interveni în acea zonă, în funcție de planul de acțiune, dar sigur vor fi demolate”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizăm faptul că, zilele trecute, și garajele din Poarta 6 au fost desființate de către proprietarii acestora, la solicitarea primăriei.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da demoleaza garajele ca sa trage 2 linii cu vopsea sa parchezi o masina frumos
0
1
Am facut revolutie pt libertate si asta primim in loc. Lasa-npe sa ne gospodarim singuri. Cu ce deranjaza garajele?
0
1
In Trust intre blocuri,in Columbia,garajele pestelui Costache cand le demolezi Livake?Depozite de muraturi si vechituri pline de sobolani!
2
0
Dar blocul machedonului evazionisr CAMBELA construit pe in spatiu verde si cu balcoanele atarnate peste trotuarul Soselei Mangaliei nr.61 ... cand il demolezi CHETACE ? Machidonii se lauda zilnic la cafea la FILICORI ca si pus botu la shpaga lor si ca vor inslta blocul cu inca 2 etaje in plus ! Si grija primare CHETAC ... ca suntem cu ochii pe tine !
0
1
Garjele din tomis 2 din spatele complexului de pe mircea cel batran?? Pe alea cand le desfintati? Sau le detin persoane prea smechere?!
5
0
Pacat, erau obiective turistice. Faceau zona mai pitoreasca gen Nigeria
7
0
In apatele notariatului george tragone pe soveja sunt garaje unde proprietarii fac tuica in timp ce toti locuitorii din zona nu au unde parca masinile."in atentia d lui primar"si fac mult mai rau populatiei decat terasele de la cafenele .
5
0
Nu exista Aleea Romantei in Abator
6
1
Care garaje din Poarta 6 au fost demolate bai nebunilor ? Locuiesc fix langa ele . 14 garaje in linie chiar langa statia de autobuz de langa biserica. Cand o sa le vad eu pe astea demolate o sa imi creasca par in palma...
7
0
se freaca pe maini mache, mai pun de un bloc
11
5
Si in Tomis II sunt o gramada de containere pline cu vechituri si butoaie cu varza !
17
0
alea de la pod butelii cora cand?
10
1
Turnati prapaditilor, turnati! Va plingeati ca inainte de 1989 va obliga securitatea sa va spionati intre voi si sa va turnati, acum cine va mai obliga, nenorocitilor? Din cauza unor scursuri pipede a ajuns tara asta unde a ajuns, mi-e scirba!
8
17
Le demoleaza , apoi vine si traseaza niste dungi cu vopsea si gata caporalul Chitac se lauda ca a afacut locuri de parcare. Bai putirilor daca tot le demolati faceti parcari etajate in locul lor!!
16
7
In tomis 2 nu se darama. Acolo stau oameni bazati cu relatii la primarie
19
1
Cand vor fi demolate?
16
1
Foarte bine. Mai sunt garaje si in spate la sm4, langa spitalul dermato
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407