REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şi ITM achiziţionează maşini noi prin programul Rabla!

Şi ITM achiziţionează maşini noi prin programul Rabla!

Replica API 20 mai 2022 | 00:10 1683

Vestea cea bună în legătură cu achiziționarea unor noi autoturisme prin programul rabla a sosit la ITM, acolo unde reamintim că, în trecut, au fost probleme cu parcul auto, din cauza stării degradate în care se aflau mașinile, vechi deja de 15 ani, iar inspectorii ITM erau nevoiți ca, zilnic, să își pună viața în pericol.

Deplasarea cu autoturismul în interes de muncă este o necesitate de multă vreme, așa cum este pentru inspectorii ITM, care, sunt nevoiți să parcurgă zilnic kilometri, la volanul unor mașini ”casate”. Autoturismele trebuie să respecte anumite criterii, fapt care nici nu intră în discuție în cazul de față, teama că vei rămâne în drum cu mașina, fiind prezentă la fiecare kilometru parcurs…

Într-o astfel de situație se află și o parte din personalul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța care este nevoit să circule cu mașini cu o vechime de 15-16 ani.

Vestea bună a ajuns la ITM

După lungi așteptări, iată că Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța a primit vestea cea mare, aceea de a cumpăra două autovehicule noi, prin programul Rabla.

Conform declarației inspectorului șef Eugen Bola din cadrul ITM, cererea a fost depusă împreună cu toate documentele necesare pentru achiziție, în urma negocierii cu producătorul a prețului la autoturismele Dacia. ITM așteaptă la momentul actual să primească confirmarea, cele două mașini pe care le vor cumpăra fiind Dacia Duster 4x4, iar cealaltă, Dacia Logan.

”Nu s-a rezolvat problema de anul trecut, dar am primit vestea cea bună în urmă cu 2-3 săptămâni, s-a primit și o anumită sumă de bani care ne permite achiziționarea prin programul Rabla a două autoturisme. Aceasta este informația pe care o avem noi la Constanța, s-a negociat cu producătorul Dacia în privința a 3-4 mașini. Noi în acest moment avem bani pentru două autoturisme. Când a început programul Rabla, ne-am înscris, am depus toate documentele, am formulat cererea, așteptăm să primim ok-ul și vom achiziționa două autoturisme. Unul dintre ele va fi un Duster 4x4… chiar dacă nu e zonă montană, uneori avem acțiuni în câmp, în locuri mai greu accesibile. Avem bani suficienți pentru două autoturisme. E un lucru bun… avem două mașini pentru care ne pregătim să ne facem ”majoratul”… 18 ani de exploatare, este ceva impresionant” , a declarat Eugen Bola, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru Replica Constanța.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am avut un dosar de 10 cm cu poze de pe condica de prezenta,de pe foia colectiva de prezenta,orarul,hartiile in care ersu infasurati banii cu numele meu si suma,vorbesc de banii la gri,fluturasii de salarii,dovezi audio cand luam banii la gri,toate acestea timp de 2 ani,acest om a dat drepate angajatorului meu si nu mie care m am zbatut sa demonstrez ca orele suplimentare nu le pune pe stat ci le da separat cat vrea el
0
0
Cica la controale inspectorii itm trateaza salariatii ca pe sclavi. Patronul are dreptate mereu. Huaaa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102