REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Și presa din Malta îl critică pe Cosmin Contra: „Ar trebui să fie dezamăgit de ceea ce arată România sub comanda sa”

Și presa din Malta îl critică pe Cosmin Contra: „Ar trebui să fie dezamăgit de ceea ce arată România sub comanda sa”

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 404

România a învins cu greu Malta, 1-0, în preliminariile pentru EURO 2020, după golul marcat de George Pușcaș, cu o lovitură de cap. Presa din Malta a scris despre duelul cu naționala lui Cosmin Contra și n-a ezitat să-l critice pe selecționerul român.

„Am pierdut, dar am ieșit cu capul sus”, au scris jurnaliștii maltezi de la Net News. Editorul publicației a continuat și l-a criticat pe Cosmin Contra pentru că înaintea meciului a cerut ca diferența de scors să fie cât mai mare.

„Am pierdut, dar m-am simțit mândru că sunt maltez și că la finalul celor 90 de minute jucătorii noștri au avut o performanță apreciată de tot stadionul. Am avut disciplină tactică și o posesie mult mai bună decât înainte. Am pierdut din cauza unui singur gol, dar puteam ușor să obținem un alt rezultat.

Golurile la care visa Cosmin Contra înaintea meciului de la Ploiești nu au venit și el ar trebui să fie dezamăgit de ceea ce arată România sub comanda sa. Nu e de mirare că presiunea crește pentru selecționerul României”, a scris editorul sursei citate, conform TV Digi Sport.

O altă publicație, Times of Malta, a avut aceeași notă pozitivă legată de naționala lui Raymond Farrugia: „Eroica Malta, anulată de golul lui Pușcaș”.

Malta Today a notat: „Malta, eșec la limită în fața României”, în timp ce The Malta Independent a scris: „Capul lui Pușcaș pedepsește brava echipă a Maltei”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-a trecut glontul pe la ureche, crezi ca mai stai mult in post? trebuie sa bagi jucatorii buni nu sa faci experiente cu tineri.
0
0
toata lumea stie ca e prost de bubuie , parca de dpoua ori a mai fost antrenor si zburat afara dupa un an . Si-a gasit culcus la federatia romana , de selectie habar nu are , chiar baga in echipa jucatori ce sunt numai rezerve la echipele lor de club , n-au joccuri in picioare , Maxim , Ianis, etc. De tactica de joc habar nu are , e tabula rasa.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212