REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Și TULCEA are SPECIMENE în TRAFIC

Și TULCEA are SPECIMENE în TRAFIC

Replica API 11 martie 2021 | 22:02 1467

Polițiștii tulceni s-au aflat cu ochii pe șoferii certați cu legea, ocazie cu care au depistat mai mulți indivizi care s-au urcat băuți la volan.

Astfel la data de 9 martie a.c., polițiștii tulceni, au depistat un bărbat în timp ce conducea un auto pe strada Troesmis din comuna Turcoaia, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,29mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog, au depistat un bărbat de 29 de ani din comuna Micești, județul Argeș, în timp ce conducea un auto pe drumurile publice din județul Tulcea, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciucurova, au depistat un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un moped pe strada Pădurii din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

La data de 9 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, au depistat un bărbat de 51 de ani din localitatea Mahmudia, în timp ce conducea un auto pe strada Școlii din aceeași localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de parca nu ajungeau taximetristii si fufele din oras, au umplut orasul tute de soferi din TL, IF... parcheaza ca maimutele, iar in trafic, ca in jungla...cocalari in plus.
5
0
tulcea are Numai din astia!bai,este un prost cu o rabla de mustang care face o harmalaie de nedescris.saraculnala isi cumpara seminte si pune benzina de 12 lei,dupa care se invirte ca bouarul prin centru,cu rabla. sa.i vezi pe obletii lipoveni si tiganimea turca prin santuri pe drumul spre constanta!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272