REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ŞICANARE în trafic, la Medgidia! Au intervenit luptătorii de la Acţiuni Speciale - VIDEO!

ŞICANARE în trafic, la Medgidia! Au intervenit luptătorii de la Acţiuni Speciale - VIDEO!

Replica API 3 octombrie 2019 | 00:24 1207

Polițiștii din Medgidia au intervenit miercuri, 2 octombrie, pentru aplanarea unui conflict în municipiu. La locul incidentului s-au deplasat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale!

Evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei șicanări în trafic, care ar fi pornit din zona Berărie și s-a terminat odată cu intervenția polițiștilor. Mai exact, un echipaj de Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat conflictul și a intervenit, în zona Balada. 3 persoane au fost conduse la audieri.

Cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.Conform surselor noastre, cei implicaţi în conflict ar fi de etnie romă.

"Prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a fost una preventivă, nu a fost necesară intervenția acestora. Luptătorii SAS se aflau într-o acțiune de patrulare și de menținere a ordinii și liniștii publice și au ajuns în scurt timp la fața locului, pentru a preîntâmpina o eventuală escaladare a conflictului", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faruk limbistu interlopul constantei Hotu de capace si oglinzi
0
0
Decu sugatorul o linge pe lorena
0
0
Daca Imperiu Austro-Ungar ar fi atins si Dobrogea , sigur aveam alta civilizatie in Dobrogea . Asa Imperiu Otoman , ne-a lasat tiganii , turco tiganii , smechereala , flegme ...o mentalitate cat o shaworma .
23
2
camd vine mascatii sunem cuminti. dar cand pleaca
14
1
Ciori belite-n cur
10
0
Tiganii n-au aflat ca masina este un mijloc cu care te duci de la un loc la altul,nu arma sau cocalareala!
19
0
Turci..tigani...
12
2
Sobolanii de la balada Trebuie exterminati
18
0
tusimeai in floci dnu comisar de politia rocoada cu fita aia care nu se fute mult si tare dc faceai chei la lume acuma umbli beata prin cazinouri baiat si u
5
13
I-au batut pe tigani, se vede si in filmare tiganci imputite in salvari, rasa proasta.
21
0
Care ie jmecher din mafiea napolitana sa iese maine pe interval la balada
3
8
Decule futemas in norocul tau hata tu esti roman bn ti-a facut ca ti -a dat cateva bulane pe spate te-a confundat cu gorila salbatica
7
4
Mafia NordZone
8
6
Cocalari tigani
18
2
Luptatorii pulii..au venit si au inprastiat bulane si picioare oamenilor nevinovati aflati oe trotuare..au dat cu picioarele in masiniile aflate in zona..persoanele agreasate nu faceau parte din conflict si nici de etnie roma nu erau..ipj constanta nu vau spus asta..sa le dau la muie SAS
9
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212