REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Siegfried Mureşan: Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european pentru că are mari probleme de integritate

Siegfried Mureşan: Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european pentru că are mari probleme de integritate

Replica API 7 octombrie 2019 | 02:02 380

Siegfried Mureşan, foto digi24.ro

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat, duminică, la Focşani, că Dan Nica, propus de PSD pentru funcţia de comisar european, nu va ajunge niciodată să preia acest post pentru că are "mari probleme de integritate".

"Nominalizările făcute până acum de Viorica Dăncilă nu voi fi acceptate niciuna. (...) Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european fiindcă are mari probleme de integritate. Tot Parlamentul European l-a văzut încercând să împiedice ridicarea imunităţii parlamentare în cazul domniei sale când procurorii au cerut anchetarea într-un dosar", a spus, într-o conferinţă de presă, Siegfried Mureşan.

El a susţinut că Guvernul condus de Viorica Dăncilă nu mai are credibilitate la nivel european şi că "toată Uniunea Europeană aşteaptă demiterea Executivului".

"Toată Uniunea Europeană aşteaptă demiterea Guvernului Dăncilă. Guvernul condus de Viorica Dăncilă este văzut la nivel european ca un guvern disfuncţional, un guvern care şi-a pierdut legitimitatea la momentul la care şi-a pierdut partenerul de coaliţie şi majoritatea parlamentară. Este un guvern cu zero credibilitate şi este un guvern care nu poate obţine nimic pentru români în Uniunea Europeană şi de aceea toată Uniunea Europeană aşteaptă demiterea acestui Guvern prin moţiunea de cenzură", a afirmat Mureşan.

Potrivit liberalului, în această vară Viorica Dăncilă a fost mai preocupată să devină preşedinte al PSD şi candidat la prezidenţiale decât să negocieze o poziţie importantă pentru România în viitoarea Comisie Europeană.

"Cât de puţină credibilitate are Guvernul Dăncilă şi Viorica Dăncilă însăşi la nivel european aţi putut vedea în procedura de numire a comisarului european din partea României. Rovana Plumb nu s-a luptat cu nimeni. Ea s-a luptat doar cu lipsa ei de integritate, cu lipsa de competenţă, cu lipsa de credibilitate şi a pierdut. (...) Pentru poziţia de comisar european din partea României nu a trebuit să batem pe nimeni. Este o poziţie alocată României, o poziţie care se cuvine ţării noastre. Singurul lucru pe care trebuia să îl facem este să prezentăm un candidat sau o candidată competentă, integră, iar Viorica Dăncilă, astă vară, în loc să negocieze cu Uniunea Europeană o poziţie importantă pentru România în viitoarea Comisie Europeană, a fost preocupată să ajungă preşedinta PSD, a fost preocupată să ajungă candidat al PSD la alegerile prezidenţiale şi de aceea acest eşec al domniei sale", a susţinut europarlamentarul PNL.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi europarlamentarul Siegfried Mureşan s-au aflat duminică, în Vrancea, unde au avut discuţii cu simpatizanţii partidului din comunele Tătăranu şi Milcovul şi au făcut o scurtă vizită la Festivalul Viei şi Vinului "Bachus" 2019.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scapa si ma-ta de comdamnarea pt proxenetism ? cretinule , voi ati vandut tot , udrea a condus tara 5 ani fara sa miste cineva , sunt sute de mil de euro sustrase si impartite de gasca pdl . Hai sictir in mortii ma-tii , ai uitat ce a facut zegrean ca sa-l tina pe marinarul turmentat PETROV pe scaun ? dar baconschi ce a facut la paris in 2009 , de aceea te insala nevasta , esti bou !
0
1
De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a a acestui partid a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese. Nimic altceva nu a facut si nici nu le-a stat capul sa faca decat LEGI pentru HOTI: cum sa-i scape de puscarie si cum sa le salveze averile! NIMIC altceva.
1
1
cu tradatorii din tara ! neamtule , ce mai ordona merkel ?
2
4
Din pacate,cei care detin presa si televiziunile scot in evidenta doar infractori corupti care au ajuns in diferite functii datorita clanurilor existente, nicidecum oamenii cinstiti, harnici,gospodari.Chiar mesajele de la fiecare articol sunt date in scopul de a mentine infractorii in functii, de a inlatura orice posibila schimbare, de a distruge orice viitor al copiilor si nepotilor nostri.Ei detin mil de euro acumulate in 29 ani, pot cumpara pe oricine,iar cu aceste mesaje date zilnic isi fac economie la bani, stiind ca oamenii simplii se iau dupa ce citesc si aud.
2
1
O fii Nica baiat fin dar e si mare hot. A furat mult, a dat si la partid dar nu are treaba cu integritatea.
5
1
Cine e Sigfried? Un etnic neamt plin de bani care ne vinde tara cui da mai mult.
4
4
Nu. Nica NU e membru ppe deci poate de aia nu va fi acceptat. Ppe e la putere de mult timp in Europa. Cand va fi altfel probabil Sigfried va avea probleme. Ne ascundem dupa vorbe. Se cred destepti ca sunt la putere. Asa au facut pesedistii in Romania si acum le cade sandramaua. Le vine si randul ppe sa cada. Treaba e ca noi votam ca prostii.
2
5
Muresan sa ma lingi in ciortan impreuna cu klausugian un muist esofagian care a ajuns din oltean moldivean si o suge banatean card de fapt o ia la muian
9
7
Cine draq este Sigfried Muresan asta?
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212