REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Siemens a extins două dintre fabricile sale din România

Siemens a extins două dintre fabricile sale din România

Replica API 10 august 2016 | 18:23 307

În Sibiu şi Buziaş

Siemens continuă dezvoltarea în România, finalizând extinderile a două dintre cele patru fabrici operate local prin compania SIMEA Sibiu SRL. Cele două unităţi de producţie sunt situate în oraşele Sibiu şi Buziaş, judeţul Timiş.

„România reprezintă un pol de interes pentru companiile cu activităţi în producţie pe fondul forţei de muncă bine calificate şi a costurilor competitive, dar şi a proximităţii faţă de pieţele din vest. Extinderea producţiei şi investiţiile în zona de cercetare şi dezvoltare demonstrează angajamentul Siemens pentru România, contribuţie asumată în urmă cu 111 ani”, a declarat George Costache, CEO Siemens SRL.

„În urmă cu 14 ani, grupul Siemens deschidea prima fabrică în România. Investiţiile proaspăt finalizate reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea succesivă a capacităţilor de producţie, o recunoaştere a competitivităţii şi performanţelor angajaţilor noştri, precum şi a excelenţei colaborări cu Siemens Austria şi Germania”, a adăugat Aurel Băloi, CEO SIMEA Sibiu SRL. Fabrică din stradă Th. Mihaly din Sibiu, inaugurată în 2004, a fost relocată în luna iulie într-o clădire nouă, situată în „Parcul Industrial Zona de Vest” din municipiul Sibiu.

Cei 7.800 mp de spaţii industriale şi de birouri reprezintă o suprafaţă cu 110% mai mare decât cea ocupată anterior de unitatea de producţie. Odată cu această extindere, producţia a fost dezvoltată pentru a include şi o secţie de vopsitorie în câmp electrostatic pentru carcasele industriale şi feroviare deja produse în fabrică. Lucrările de instalaţii electrice din fabrică au fost realizate de Siemens SRL şi au în centrul atenţiei eficientă.

Astfel, pierderile de energie sunt reduse datorită utilizării transformatoarelor de înalta eficientă uscate, iar controlul iluminatului este modular, în funcţie de zona şi de disponibilitatea luminii naturale, aducând beneficii considerabile din punctul de vedere al consumului energetic, scrie wall-street.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272