REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Siguranța în școli, prioritară pentru Primăria Constanța

Siguranța în școli, prioritară pentru Primăria Constanța

Replica API 18 februarie 2021 | 00:10 1385

Polițiștii locali sunt prezenți zilnic în perimetrul unităților de învățământ pentru a asigura protecţia şi siguranţa elevilor.

Echipele Serviciului de Ordine Publică acționează în zona de acces în școlile și liceele din municipiul Constanța, în intervalele orare în care se efectuează intrarea și ieșirea elevilor de la cursuri, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a delicvenței juvenile și a victimizării minorilor, precum și pentru păstrarea distanței corespunzătoare și evitarea aglomerării de persoane, ca măsură de prevenție a răspândirii SARS-CoV-2.

De asemenea, polițiștii locali cu atribuții privind circulația rutieră acționează în proximitatea instituțiilor de învățământ pentru a asigura fluența traficului rutier și pietonal.

Polițiștii locali sunt și vor fi prezenți, în perimetrul unităților de învățământ pe tot parcursul anului școlar,în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor.

Recomandăm elevilor și părinților să depună eforturi concentrate pentru creșterea siguranței rutiere, să fie atenți la semnalele oamenilor legii, iar dacă sesizează o faptă antisocială să apeleze cu încredere la polițiștii locali.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia locala. O gluma proasta. Ogilnda neputintei, indolentei si a prostiei. Uita de fiecare data ca sunt angajatii unei primarii, nu a unui minister.
0
0
coruptiaucide!!! o sal regretati pe fagadau,pokemonilor...
0
1
este atat de proiritara incat in zona scolii nr. 24 in fiecare dimineata este un dezastru pentru cei care locuiesc in zona sa plece de acasa..cozi de zeci de masini care asteapta pe un singur sens sa isi lase plozi la scoala din mersul cailor putere iar politistii locali sau MAI stau si se uita cum canta vrabiutele si cum este vreamea afara nu tu dirijat circulatia ABSOLUT NIMIC....relevanta intradevar cu cei 2 politisti care se uita agale la o trecere de pietoni goala
4
0
ete cum vine raia de covid si calca copilul pe trecerea de pietoni,localii sunt deja coplesiti de raspundere,vor cere o crestere salariala
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212