REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Silviu COȘA, noul PREFECT al judeţului CONSTANȚA, a fost pus în FUNCȚIE. VIDEO

Silviu COȘA, noul PREFECT al judeţului CONSTANȚA, a fost pus în FUNCȚIE. VIDEO

Replica API 16 octombrie 2020 | 00:00 3406

Silviu Coșa, noul prefect al județului Constanța a depus joi, 15 octombrie a.c., jurământul. Totodată, acesta a ținut să se și prezinte menționând că cee ace îl reprezintă pentru această funcție este experiența managerială de 17 ani.

Noul prefect al județului Constanța este Silviu Coșa. El a fost instalat, joi, 15 octombrie, în funcție, după ce ieri, în ședința de Guvern, Executivul a aprobat hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către George – Sergiu Niculescu și Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către Silviu-Iulian Coșa.

Cine este noul prefect al județului Constanța?

Numele lui Silviu Coșa a mai fost vehiculat și în 2014, precum și în anul 2019 pentru a prelua funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Silviu Coșa a fost șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța. "Sunt funcţionar public şi am fost acolo unde a fost nevoie de mine. Eu eram pregătit şi în 2014, când am fost propus pentru funcția de prefect. Este o funcție temporară şi de aceea, acum, vreau să mă ocup în principal de siguranța cetățeanului. Am terminat Facultatea de Economie la Universitatea „Ovidius”, un master tot în economie, sunt funcţionar public şi din 2003 mă aflu în funcţie de conducere. Am reuşit să fac faţă mereu în situații extreme. Am 50 de ani. Mă recomandă experienţa managerială în functie publică, de 17 ani. Sunt căsătorit, însă nu am copii. Trebuie să ne axăm în principal pe problema cazurilor de oameni infectaţi cu Covid-19, pentru că eu cred că siguranţa cetăţeanului primează.", a declarat Silviu Coșa, noul prefect al județului Constanța.

Principalele obiective ale noului prefect

Tot în cadrul conferinței, Silviu Coșa, noul prefect a menționat și care sunt principalele aspect pe care se va axa. ”Principalele obiective pe care mă voi focusa sunt monitorizarea situației deosebite provocate de coronavirus și relația de colaborare cu primarii, având în vedere că aprobam legalitatea hotărârilor de Consiliu Local. Sunt funcționar public și acolo unde e nevoie de mine, sunt prezent. Eram pregătit și în 2014, sunt pregătit și acum”, a mai spus Coșa.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
conduca ajfp cta si alta judetul cta, administrativ, adica omul politic potrivit la locul ne-potrivit.
1
0
Chiar daca are studii la Ovidius, Cosa e un tip smart si de bun simt. Pasare rara pe la noi
2
0
Daca ai fost atent... facultatea si masterul sunt la Ovidius..asa ca..
2
0
Niste ilustri anonimi, cu scoala la Spiru, ajung prefecti. Asta este clasa politica de azi...vai de mama noastra
2
3
ai ajuns s-o contesti pe dna BOZDOACA, ESTI UN MARE IMBECIL
1
1
In poza apare si doamna Bozdoaca! Pt cine nu cunoaste, este omul lui Palaz.....un microb cu 2%, care s.a agatat mereu de functii!! Speram ca din acest an sa nu mai auzim de el!!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218