REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Silviu COȘA: ‘Probabil, perioada de CARANTINĂ se va PRELUNGI’

Silviu COȘA: ‘Probabil, perioada de CARANTINĂ se va PRELUNGI’

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:00 5991

Municipiul Constanța a intrat în carantină vineri, 20 noiembrie, după ce incidența cazurilor de coronavirus a depășit 7 la mia de locuitori. Perioada de carantină expiră în data de 4 decembrie, însă potrivit ultimelor informații aceasta ar putea fi prelungită. Prefectul, Silviu Coșa, a vorbit pentru cotidianul Replica de Constanța, despre o eventuală prelungire a carantinei dar și despre cum au fost gestionate aceste 10 zile.

Silviu Coșa

”În această perioadă am fost mereu atenți la incidență pentru că există posibilitatea prelungirii carantinei. În 2-3 decembrie vom face o analiză de risc și în funcție de concluziile pe care le vom trage vom vedea dacă se impune o prelungire a carantinei, dar cel mai probabil că această carantină se va prelungi” a declarat Silviu Coșa pentru Replica de Constanța.

Situația poate fi mai bine ținută sub control daca nu impunem carantină pe întreg județul

În privința unei eventuale carantinări a întregului județ, ținând cont că incidența pe județ este de peste 7, prefectul consideră că această măsură nu este necesară: ”Deocamdată cred că este mult mai ușor de gestionat această situație, decât dacă am avea carantină pe întreg județul. Traficul e mai ușor de gestionat dacă avem carantină în orașele mai mari, în care respectarea regulilor poate fi urmărită mai ușor de către forțele de ordine.”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fatalaule las o mai usor cu cazurile si lasa ne familiile sa se bucure de magia sarbatorilor de iarna! Nu te juca cu vietile Constantenilor ca venim si te vei impiedica de nici mama omida nu te va mai recunoaste! Joaca te in continuare, dar, sa vezi cand ne apucam noi sa ne jucam cu tine de nu vei stii de unde ti a venit!!!!!!
0
0
in gura daca prelungiti carantina, da mai da-va-n plm cu atata carantina, si cu si fara tot cacatu ala
1
0
MUIE @psd haha
1
7
carantina sa-i dai ma-tii,ne vedem la vot !
11
1
ba fratilor ce carantina e la constanta fiecare merge unde vrea la munte erau pline masini de constanta ,poate carantina asta e facuta sa distruga tot ce a ramas producatori romani de care asi bat joc au inchis pietele ,targurile de craciun sa nu cunva sa organizeze lume mitinguri
10
0
Este unul din putinii profesionisti pe care ii are PNL Constanta. Masurile trebuiau luate de mult . El cel putin a incercat. Multumitii fostului prefect care a ascuns totul pana a fost prea tarziu si drept rasplata candideaza la parlament. Pentru el si Hutuca Bagati PNL In carantina la VOT- 0 voturi . nu merita nimic aceste slugi care candideaza doar pentru ei. Vai mor de dragul nostru si ne vor binele . Niste persoane care trebuie sa mearga la munca, nu in Parlament. 300 de parlamentari.
3
9
Iesiti la vot fratilor,cei care sunt invatati sa stea acasa de Pnl sunt invatati,nu stati acasa pe 6,sau stati pana in vara in case!
12
1
Exact asa sunt si masurile luate adica ineficiente. Suntem pe primul loc in tara la transmusia virusului. Disperarea voastra pentru alegeri va vor aduce numai pierderi. Tot ce faceti tot ce spuneti tot ce promiteti este campanie pro PSD.
10
2
terminati cu bataia asta de joc, lasati oamenii liberi, nu vedeti ca nu are nici un efect, lasa ca vedeti voi la vot....
12
0
Si la vot vreti sa iesim?Sa va voteze mta si si cu tactu de lepre ce sunteti.MUIE PNL!Pe noi ne tineti in casa ca prostii, ca sa puteti fura voi bani de la UE.Constanteni tb iesit la vot, sa le dam multe muie la Pnl-sti, pt ca isi bat joc de o tara intreaga!
13
0
Schimbati prefectul!Urgent!Ce l-a recomandat pentru aceasta functie?
21
1
Asistentele sunt exploatate de parca ar executa pedepse date de ocupatii straine. In orase mici cu spitale Covid,nu sunt echipamente si medicamente suficiente,numarul de pacienti pe aststenta este de parca e vorba de apocalipsa sau razboi,chiar acolo pe front. E vorba de zile pana cand vor pica acesti oameni,asta din cauza ca medicatia din pripa nu se face,ca asa vrea Iohannis,sa nu die romanii testati decat cu bani multi din buzunar,nu in masa. Poti carantina orasele,nu se poate carantina prostia si ticalosia,asa ca virusul va face prapad.
10
2
Probabil neomarxistosecursitii USR-PNLepre vor pierde la CT si sau va luam gatul! Trebuia sa exterminam toti securistii in 1989 nu sa lasam treaba neterminata. Sunteti precum cancerul!
7
1
pt 10:49,jeg e ma-ta si tactu boule. sa va ia covidu pe toti
9
5
Asta e o panarama de carantina! De aua suntem pe locul 1 la infectari si acolo o sa ramanem! Bine ca nu lasati oamenii sa intre in biserica si ari scos comerciantii din piete! In rest malluri, sali de fitness, toate pline!
13
2
inchide dracu supermarketurile in week si jumbo si mizeriile toate poti pune tu si 3 luni de carantina toti acolo se inghesuie. Halal de prefect!
10
4
Ftwan gura de maoisti liberali!
11
1
Vreti carantina ca la turci, sa nu mai iesiti din casa in weekend? Carantina noastra e parfum, fata de ce e in Turcia. Mai uitati va si la documentare despre pandemii, nu doar la acces direct
5
12
Jegurilor, cand o sa va imbolnaviti sa nu va puna mama dracu sa mergeti la spital!
9
18
Prostanilor penelisti lasati oamenii sa-si vada de vietile lor, iar kkciosilor care fac pe ei de teama covrigului, incuiati-i in case. Nu va jucati cu focul. Daca vreti alegeri, lasati oamenii sa isi vada de ala lor. Nu vin la vot cu declaratie!
16
5
Eu sper ca prefectul asta zebzec Silviu Cosa din Partea Ciumei Galbene de PNL-isti sa inceteze cu dracovenia de Carantinarea ce Naiba ma ti oameni in casa ca pe niste Catelusi Javra dracului de Prefect al Constantei ar fi cazul sa nu mai existe Carantinarea pe perioada Sarbatorilor de Iarna si sa se ridice magaria de restrictie ma gandesc sa merg la Carrefour Ovidiu sa i-mi cumpar dulciuri ce dracul fac? Iar prostul asta ar trebui sa de-a ordine sa retraga Politisti de la Rutiera ca sa pot face cumparaturi in singuranta fara Politisti altfel nu am cum ce Dracu ma?
17
3
Si unde e surpriza,fraiere??? O sa ne tineti asa pana la vara,daca nu venim peste voi. Stiam.
14
3
Ce altceva stiti sa faceti? Carantina, inchideri, controale, spalati-va pe manute, temperatura.... Teste dubioase, tratamente dubioase, cazuri la limita malpraxisului, decizii controversate. Deci mai comod sa stam acasa. Inca nu au aparut falimentele deci continuam cu carantinarile pana cand ne aliniem la statele din UE si America cu falimente si someri. Parca ii chemam pe asiaticii care nu sunt asa fraieri sa ne stapaneasca. Ma duc la vot reati ai dracu.
16
3
Daca la piata nu e voie, la mall nu e voie, noapte nu e voie, rezulta ca nici la vot nu e voie. Este?
30
3
Iar noi stam acasa in ziua de vot
21
2
care plm e efectul inchiderii de activitati de 1 luna si a carantinei de doua saptamani ? niciuna..... din contra , unde e acel focar ? experiment ? ca de 1 luna a ajuns constanta de pe locul 36 pe 1 la cazuri de covid ,ceva undeva e putred
21
2
Din p,,la voturi
10
3
Tu oricum esti pe alta lume. Pus politic intr-o functie cavre te depaseste total. Tu esti obisnuit sa stai si astia te pun sa vorbesti, te-au dat peste cap
21
0
Super! Noi, credulii stam in case, iesim cate unul o data pe saptamana la cumparaturi, ca de e carantina si respectam regulile si este plin facebookul cu constanteni plecati la Sinaia, Brasov etc in vacanta. Unde e politia, unde sunt filtrele. La ce naiba mai prelungiti carantina daca nimeni nu respecta legea, nici macar organele Mai
36
1
la multi ani!
6
3
Asta-i carantina? A fost o struto-camila sa va bateti joc de oameni!!! Vine 6 decembrie, veti plati pentru incompetenta!!!!
30
1
Sa va iau carantina in pwla. La fel si votul. Ne prostiti de ani de zile
21
1
Sa o prelungesti pe.m.....ta in pula. M...eeee la toti banditii din parlament in frunte cu stim noi cine
20
1
Nu ti e rusine , infectule! Ai facut focar din c ta , numai pentru a te afirma tu la partid! Dar, urmeaza stai linistit, fata de guster!
30
1
o sa ne pre;ungim si noi qula-n mata de zdreanta cu tupeu la fraierii care te-au votat ,ca la pelerinaj s-au pisat aia pe opinia ta
20
1
Mare analist prefectul asta. Orasul e in carantina si creste numarul de cazuri. Mai taie din ele
41
1
Amenzi de 20 000 lei in municipiul Constanta si nici o amenda la Ion Corvin . Hai sictir , jegosilor. Despre ce carantina vorbim , e mai multa lume pe strazi decat inainte , pleaca lumea la munte si nu-i intreaba nimeni de sanatate .
35
4
Si probabil noi nu va vom mai vota !!!
39
2
Te-ai dovedit un om de doi bani,fara pic de verticalitate! Ai baut apa in urma lui Niculescu!
41
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212