REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Silviu COSA rămâne PREFECTUL Constanței. USR decide SUBPREFECTUL

Silviu COSA rămâne PREFECTUL Constanței. USR decide SUBPREFECTUL

Replica API 2 februarie 2021 | 02:17 4498

Luni, 1 februarie, a avut loc ședința Coaliției pentru repartizarea posturilor de prefecți și subprefecți. Discuțiile s-au întins până târziu, iar intr-un final, s-a decis: PNL decide prefectul la Constanta, iar USR- PLUS, subprefectul. Cu alte cuvinte Silviu Coșa rămâne pe funcție, in timp ce Aura Bozdoacă pleacă.

Precizăm că, în ultima perioadă, liderii coaliției de guvernare au tot discutat despre sistemul de împărțire a județelor în care partidele membre, PNL, USR-PLUS și UDMR, își vor nominaliza prefecții. S-a decis un sistem de trageri pe model european a județelor care revin fiecărei formațiuni.

Numărul prefecților care revine fiecărui partid, agreat în coaliție, este următorul: PNL - 23 de prefecți, USR PLUS - 14 prefecți, UDMR - 5 prefecți.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nebarbierit.. camasa desfacuta la gat...freza de ciupan...
3
1
Ba prefect de doi bani: CUM DRACU SE POT VACCINA CONSTANTENII IN MUNICIPIUL CONSTANTA? PE SITE MUNICIPIUL CONSTANTA NU APARE. ESTI DOAR O SLUGA UMILA A CELUI CARE TE-A PUS ACOLO. ORICUM ANAF-UL SE BUCURA CA AI PLECAT.
4
0
Ru zic ca trebuie sa plecam din case si sa i impuscam pe acest nemernici. Acum ori niciodata. Vreau sa i vad pe toti membrii usr executati sumar. Prea si au batut joc de neamul nostru.
2
2
Pleaca ai vostri, Noi ramanem tot ca prostii! Mare adevar! Ce s-a intamplat in Republica Mazare dupa cadera psdului? Nimic notabil. Aceleasi fete in primarie si institutii locale, niciun audit care sa certifice jaful de la Constanta... Batista pe tambal! Acum e putina liniste, se refac cartile pt impartirea spagilor si parandaratului!
5
0
Ce va tot mirati aiurea.Usr a castigat alegerile parlamentare la Constanta, e normal sa decida.Prefectul si subprefectii sunt posturi eminamente politice.Ce concursuri vreti???
3
4
Subprefectul??Constanta are 2 subprefecti. Daca pleaca aia de la PMP si vine unul de la USR mai ramane inca 1 subprefect.asta daca nu s a decis sa fie doar un subprefect. Parca tatarii,prin vocea liderului, spuneau ca e musai sa aiba un subprefect.deci il vor matrasii pe Ali Senol. Ca doar deh, au batut palma cu pnl ul domni de la tatari prin liderul lor absolut. Pacat de comunitatea asta tatara condusa de un astfel de personaj gretos infatuat si mizer
0
0
dar individul asta pe care nu prea il duce capul , macar sa se sesizeze ca ovanezian a fost numita de catre amiralul de plaja , dar postul nu a fost scos la concurs asa cum zice legea...?!?
4
0
s-a stabilit ca functiile de prefect si subprefect vor fi asumate politic.nu vor mai fi inalti functionari publici ca dupa nu mai poti scapa de ei
0
0
...si eu care speram la un prefect ungur...
5
0
ai recunoscut ca esti fraier, pai tu l-ai crezut pe ciolos dupa ce a aratat ca e o nulitate timp de un an cat a fost prim ministru? aceeasi teapa au luat-o si altii, ia vedeti cine a fost ministrul sanatatii atunci? ati ghicit Vlad Voiculescu!!!
9
5
de la PNL nu avem sperante, dar asteptam ca USR sa scoata postul de subprefect la concurs. Asa a zis ciolos ieri si noi il credem, functiile politice sa se dea pe concurs la toate partidele recomanda el, dar la usr asa va fi cica. Chiar sunt curios!
11
1
Intr un oras de adunaturi la ce te astepti ???
18
1
Doamne cu ce am gresit noi Constantenii de avem parte numai de prostalai si hoti la conducerea orasului !?Alegem una la vot si dupa 3-5 luni apare cu totul altcevala conducre prin fel de fel de aliante , clanuri , gasti !
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468