REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Simion: Candidatul AUR la PMB - un tânăr pe care îl recomandă viaţa şi cariera; e modelul pe care îl caută şi coaliţia

Simion: Candidatul AUR la PMB - un tânăr pe care îl recomandă viaţa şi cariera; e modelul pe care îl caută şi coaliţia

Victor ROTARU 18 martie 2024 | 00:00 259

Alianţa pentru Unirea Românilor şi-a prezentat oficial candidatul la Primăria Capitalei - Mihai Enache.

Simion: Candidatul AUR la PMB - un tanar pe care il recomanda viata si cariera; e modelul pe care il cauta si coalitiaGeorge Simion

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat, cu acest prilej, că Mihai Enache este modelul tânărului pe care îl caută şi coaliţia PSD - PNL, "acela de expert, de tânăr, pe care şi viaţa şi cariera să îl recomande" pentru ocuparea fotoliului de edil al Bucureştiului.

"Am văzut că este o foarte mare problemă pentru aceste două partide care se află la guvernare şi să guverneze şi să găsească un candidat la Primăria Bucureştiului. (...) Am ascultat atent declaraţiile domnului Vasile Dîncu, care spunea că modelul pe care îl caută această coaliţie împotriva naturii PSD - PNL pentru Primăria Bucureştiului este acela de expert, de tânăr, pe care şi viaţa şi cariera să îl recomande. Având în vedere că noi ne-am anunţat candidatul nostru anul trecut şi candidatul nostru este un tânăr pe care îl recomandă atât viaţa, cât şi cariera şi este un expert, vreau să îi anunţ pe domnii de la PSD şi de la PNL faptul că al nostru candidat la Primăria Bucureştiului, Mihai Enache, a gestionat bugete de sute de milioane de euro, majoritatea din aceste sume venind din fonduri europene", a precizat Simion, într-o conferinţă de presă organizată în faţa PMB.

Potrivit lui Simion, pe candidatul AUR la Primăria Capitalei îl recomandă faptele.

"Cu siguranţă pe candidatul nostru, care ştie administraţie publică, care este competent şi care poate să facă ceva în Bucureşti, îl recomandă faptele", a punctat Simion.

La rândul său, Enache i-a criticat pe ultimii primari ai Capitalei, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, calificând mandatele lor drept "experienţe ratate".

"Avem experienţele ratate, cu nişte primari veniţi din cu totul alte zone. Am avut un primar jurnalist, care s-a ţinut doar de evenimente, ceea ce ştia să facă. Avem astăzi un primar venit din zona ONG-urilor, nişte ONG-uri care se ocupau să blocheze şi asta face şi în continuare, blocând proiecte de legi şi blocând oraşul Bucureşti. Tocmai de aceea şi astăzi Bucureştiul este un oraş, la propriu, în faliment, este un oraş care nu are buget, un oraş care nu îşi poate continua puţinele proiecte pe care a fost în stare primarul Nicuşor Dan să le coordoneze în acest mandat. Un mandat care are deja pusă o ştampilă definitivă, ştampila eşecului", a susţinut Enache, care a menţionat că "falimentul" în care se află astăzi Bucureştiul, de facto, este cauzat şi de "întârzierea ilegală" pe care Nicuşor Dan a avut-o în prezentarea bugetului, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai analfabeților, mai gainarilor, plecați cu toții la Putin al vostru, nu mai visați la cai verzi pe pereți. Oricum voi sunteți niște agramați, niște neica nimeni, NIMICURI
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108