REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Simion l-a agățat pe Mohammad Murad în AUR. Video

Simion l-a agățat pe Mohammad Murad în AUR. Video

Victor ROTARU 14 noiembrie 2023 | 12:30 4241

Omul de afaceri Mohammad Murad s-a înscris în AUR, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de el s-au mai înscris în AUR și Sorin Constantinescu, Lidia Vadim, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dar și fostul ministru Ilan Laufer.

Simion l-a agatat pe Mohammad Murad in AUR. VideoMohammad Murad

Mohammad Murad s-a înscris marți, 14 noiembrie, în partidul Alianța pentru Uninrea Românilor. Omul de afaceri a fost în 2020 candidat independent, dar susținut de PSD, la funcţia de primar al Mangaliei. Pe lângă Murad, în AUR s-a mai înscris și Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în guvernul Mihai Tudose.

Simion l-a agatat pe Mohammad Murad in AUR. VideoLidia Vadim Tudor

Și fiica lui Vadim Tudor s-a înscris în AUR, Lidia Vadim Tudor a plecat din PRM în 2019 și a încercat ulterior să lanseze altă construcție politică denumită „Partidul Vadimist Român”. De menționat că tatăl ei avea o părere deosebit de proastă despre noul coleg de partid al Lidiei Tudor. „Mohammad Murad este un mafiot cum se nasc o dată la 100 de ani. Încă zece ca ăștia și nu mai rămâne nimic din țara asta, nu numai din litoral”, spunea Vadim Tudor în 2006

Simion l-a agatat pe Mohammad Murad in AUR. VideoGeorge Simion

E o zi frumoasă astăzi. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel puţin o dată pe săptămână. Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic. În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională”, a spus liderul AUR. El a afirmat că aşteaptă orice partid politic care împărtăşeşte valorile noastre în rândurile alianţei AUR.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mizerabilul asta de Murad , tine angajatii in sclavie pe salariu minim , ne hartuieste libidinosulul si vrea sa ne plaseze la prieteni de-ai lui pe care ii hraneste , le face favorii sa ii acopere toate infractiunile .
1
0
Rafem glumim, are toate sansele sa ajunga primar cu hAur in spate. Sa nu ziceti ca nu v-am zis.
1
2
Hopaaaa AUR își dă arama fe față (cam asta trebuia sa fie titlul articolului), toate rebuturile si banditii au simtit miros de ciolan de 22% si se aduna precum mustele la rahat. La Mangalia e plin de Moroieni penelisti, alde Negrea si din astia (cand oare vom scapa de ei poate doar aia cu coasa sa ii sature) ba chiar am vazut si un userist cum ranjea fasolea pe facebook cum ca e membru AUR. s-o fi luat dupa Laufer....
4
3
Când îmi plătești facturile excrocule
3
0
Cel mare excroc a fugim din Liban după ce l-au omorât pe Hariri agent mosad câte societăți a luat teapa de acest i*******r
3
2
Pana la Murad, adevarata problema este alta: AUR ESTE PLIN DE PESEDIȘTI ȘI PENELIȘTI CARE AU MIGRAT LA AUR PENTRU FUNCȚII ȘI CIOLAN. CUPSA ESTE PENELIST SADEA DE O VIAȚA ȘI DE CÂND A VENIT IN AUR A INCEPUT SA-SI INSTALEZE ABUZIV ECHIPA PE POZIȚII. Pe prietena lui, Stela, a pus-o (fără alegeri, fara a fi votata, fără nimic) președinta organizației de femei. Pe nașul lui l-a pus sa organizeze alegerile (are si el ciolanul pus deoparte), lui Cristinel Dragomir (unul din cei care au participat la distrugerea Constanței) i/a promis administrația. Escroci, demagogi, fripturiști. NU AUR. Cine va vota AUR, ii va vota pe aceiași pesediști si peneliști care nu au nicio treaba cu naționalismul, oameni fara coloana, care se duc după cum bate vântul si cum le sunt interesele. Dacă câștiga, își asigura 5 generații după ei, de aceea se agita. Între timp, ii înlătura din partid pe nationalistii adevărați.
8
1
Mare dreptate avea regretatul Vadim referitor la acest individ! Se răsucește in mormânt săracul!!!
8
1
Locul acestui slinos este in deșert la coada cămilei nu lângă Patrioții romani!
7
0
Cea mai mare greseala pe care a făcut-o Simion pana acum este asocierea cu acest arab!
9
0
Încet va îndreptați spre coșul de gunoi al politicii cu arabul pe post de gropar! Bravo
7
0
Distrugem partidul cu asemenea achiziții! Nu mai avem romani gospodari și oameni de calitate de am ajuns sa acceptam adeziunea acestui străin? Ne aduce doar deservicii aceasta mișcare! Păcat de munca depusă pana acum!
6
0
Întrebați lumea araba din București câte persoane a excrocat acest gunoi!
6
0
Am încercat sa îl înțeleg pe acest arab când vorbea la televizor și practic am obosit încercând sa înțeleg! O nulitate
7
1
Dacă ați început cu astfel de achiziții , este cazul să-mi dau demisia din acest partid. O sa pierdeți foarte multe procente , dacă continuați cu așa achiziții ,, nemaipomenite”. Promovați oameni curați și care au creat ceva in viața lor, nu veniți cu toți refuzații .
6
0
Întrebați foștii angajați sau actualii, cati din ei îl voteaza pe individul acesta sa va faceți o părere despre acest parvenit! Un mizerabil
6
0
Un sejur de 7 zile la complexul lui din Mamaia este dublu la preț ca in Antalya sau in Grecia! Niște hoți!
6
0
Un excroc la care am muncit, am prestat lucrări de construcție și nu ne-a plătit
6
0
Acest arab a beneficiat de protecția mea pana m-am saturat de el și am recunoscut ca are jumăt**e din complexul Fenicia construit ilegal!
7
0
Nenorocitul asta mi a violat fata
6
0
Credeam ca este ceca de capul lui George Sinion dar daca la luat in partid pe slinosul asta de arab stropitor la securitate m-am lamurit ! Arabitoiul asta parvenit in tara prostilor inca nu a invatat sa vorbeasca romaneste si are pretentie sa treaca de la servit sfaorma la politica , securistilor locul lui este la puscarie sau in desert !
10
0
AUR nu este partid este un ONG - care minte lumea sa le cheltuiasca banii si imparte in stanga si in dreapta ce nu are ! Cum sa aduci in partid slinosul de arabitoi care are evaziune fiscala si spalare de bani de sute de milioane de euro , este complice la crima arabului gasit in portbagaj , face trafic de carne vie cu minore la hotelurile lui , recicleaza mancarea adunata de pe mese si o da la turisti ?
10
0
partidul prostilor ca noaptea. votati haur, nu aur.
11
0
vadimista cu p***a de fer, va taie ata la toti sa se beleasca si voua pulili ca sa va vrea femeili.
4
1
toti nu vreti arabii, da vreti femeile noastre ca avem mai multe ca voi.
4
1
dreptate mare aveam colega de jos. la mine daca prinde la voi, beleste p**a. voi la mine
2
2
Shaordeilor, mancamiati p**a pana la cotor, veniti in Anglia sa va fac la buzunare. Stau ca jmecheru cu fete la produs saracilor. Nu vreti arabi, nu vreti t****i, nu vreti turci? Da m**e nu vreti? Cea mai spurcata natie e romani. Nu vreti arabi? Pai nu ia adus Ceausescu? Lati pupat in p**a si pe ala pana la cotor asa ca mie. Cand io ma bateam cu ei la parnaie voi si nu aveati curaj sa ziceti nimic. Daaca da Iliescu o fasole, il votati iar. Io lam votat ca mia dat aur. Aur galben adevarat ba gaozarilor. De la voi a luat si mie mia dat! Trimiteti femeia la produs sa le am grija de ele. Le pup pe toate si va trimit si voua ceva marutis. Sa aveti deo ciorba. Saracilor. Femeia voastra vrea p**a si se f**e fara sa stiti. Asta e romanu. Saracilor. Hai dati laik. Va pup nevestele pe toate. Si la voi sugeti p**a si va f*t la c*r. Hai pa
4
4
Bai Simioane asa rau ai ajuns sa-i lingi in cu.r pe arabi pentru bani
16
0
normal ca primesc si arabi, doar se stie, arabii sunt plini de AUR.
12
0
Lupii își schimba parul dar năravurile nici o dată, când e vorba de combinații romanul e frate și cu dr... cu,
14
0
Voi ați inebunit? Ați uitat de cei patru piloni? Ce caută in AUR acest arab? Eu îmi dau demisia din partid!
16
1
Ai făcut cea mai mare greseala domnule Simion prin asocierea cu acest arab! Ne-ai dezamăgit! P
15
2
Mai “roman ca mulți romani” la capitoliu jigodism. Un arab slinos !
17
1
Aveți grija cu arabitoiul acesta, toate afacerile pe care le are sunt făcute in dispreț fata de legile din r*mânia!
15
2
Garoiul de Murad mai lipsea
15
1
Un gunoi de om, un arab slinos și nespalat.
15
1
Sa va deziceți de acest arab care nu își plătește angajații și colaboratorii pana nu e prea târziu! Huooo Murad!
13
1
George Simion și AUR, păcat ca va asociați cu asemenea individ controversat, acest arab! Ați pierdut votul meu și al familiei mele!
15
1
Acest specimen va duce Aur in jos cel puțin 10 procente! Sa plece de unde a venit acest murat!
14
1
Acest arab j***s ar trebui trimis înapoi in desert!
12
1
partid cacealma, aduc un traficant si criminal de romani in partid !
15
1
Păcat! Aur putea câștiga Constanta! Cu asemenea indivizi puteți sa puneți cruce! Puneți cruce din cauza unui arab pe care nu îl vrea nimeni in Constanta! Păcat!
17
1
Un arab slinos! Păcat de masajul patriotic de care va bateți joc!
14
1
Bravo îl votăm pe dl. Muhhamad
2
18
labele care au avortat proiectul AUR ar trebui trimise in GAZA.
21
3
Simion e omul lui Soros. E calul troian introdus in electoratul nationalist.
15
5
nu mai votez cu Aur.
24
4
Sa fie Murad candidat la AUR este ca si cum AUR ii pune pe creștini sa se roage la profetul Mohammed, in timp ce se lauda cu credinta intru Hritos.
32
2
Ne-am lamurit si de George Simion si de AUR care de da ca este partid nationalist patriotic , crestin Ortodox care se angajase sa promoveze si sa apere Romania si pe romani si acum Il baga n partid pe arabul asta slinos i*******r , oare il santajaza pe George Simion cu inregistrarile pe care le are cu Simion si minorele de la Olimp ca si Dan Diaconescu ?
30
2
Haur, tocana de peste, amestec cu aripi de pui picioare de porc și coaste de berbecuț in sos de ceronav cu mirodenii de vechi psd-isti. Se serveste cu prosteala și pe covoraș de focsa...
33
0
Acest personaj, Murad își urmărește doar interesul personal, AUR pierde mult cu asemenea specimene!
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468