REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Simona Gherghe a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV, după ce a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate

Simona Gherghe a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV, după ce a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate

Valentina CAMARA 1 decembrie 2022 | 00:00 354

La scurt timp după ce le-a povestit celor de acasă că a rămas cu o sensibilitate post-COVID, Simona Gherghe s-a fotografiat în cabinetul medicului.

Prezentatoarea TV, care prezenta dureri puternice în gât și abia mai putea vorbi, a cerut ajutorul specialiștilor. Iată ce se întâmplă cu ea, în aceste momente!

Simona Gherghe a fost nevoită să apele la ajutorul medicilor: "Doamna doctor m-a consultat, mi-a explicat ce problemă am"

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, respectiv o răgușeală care persistă și dureri puternice în gât. Deși inițial le-a cerut ajutorul fanilor, pentru a găsi câteva remedii naturiste, prezentatoarea TV a ales, în cele din urmă, să meargă la medic, pentru un control amănunțit.

În urma consultului, vedeta a primit un tratament și indicații precise din partea specialistului: "Vă întrebam, ieri, ce recomandări aveți voi pentru răgușeală și durerea de gât. Am primit o mulțime de sugestii, cum ar fi ridiche neagră cu miere, lapte fierbinte cu ou, gargară cu saramură, multe denumiri de pastile, dar și îndemnul să merg la doctor. Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile bune… Dar, prieteni, chiar dacă internetul ne e cel mai la îndemână, nu întotdeauna ce e bun pentru mine, funcționează și la tine.

Imaginați-vă că cineva e alergic și nu știe. Iar binele ăsta făcut cu bunăvoință se poate transforma într-un episod grav.

De aceea, tratamentul trebuie personalizat, în funcție de diagnostic. Doar MEDICII ne pot spune exact ce avem, ce să facem și ce să luăm. Automedicația, administrarea de tratamente după ureche pot face mult rău, iar apoi e mai greu să reparăm… Ce am făcut eu? M-am programat(...) acolo unde este medicul ORL-ist al familiei. Ea ne tratează copiii de nenumăratele viroze și amigdalite, dar și pe noi, adulții. Doamna doctor m-a consultat, mi-a explicat ce problemă am și mi-a recomandat tratamentul corect. Pentru că atunci când știi ce ai, știi ce ai de făcut!", a povestit Simona Gherghe, pe contul personal de Instagram.

Și fiul Simonei Gherghe s-a confruntat cu probleme medicale

Nu doar Simona Gherghe s-a simțit rău în ultima perioadă. În urmă cu două săptămâni, prezentatoarea TV dezvăluia că Vlad, fiul ei, s-a ales cu o viroză respiratorie care i-a afectat destul de mult starea de sănătate: "Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău...Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!", a scris Simona Gherghe la acea vreme, pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272