REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Simona Gherghe, la capătul puterilor

Simona Gherghe, la capătul puterilor

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 00:00 804

Simona Gherghe este iubită și apreciată de mulți români, iar cunoscuta prezentatoare TV are o comunitate generoasă de fani și pe rețelele de socializare, nu doar pe micul ecran. De asemenea, blondina îi ține la curent pe admiratorii ei cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu aceștia atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut și recent.

Simona Gherghe, la capatul puterilor

Blondina le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că a ajuns la capătul puterilor, din cauza valului de gripe și viroze, mai ales că micuții ei sunt mai mereu bolnavi, iar prin aceeași situație trece chiar și ea, având vocea răgușită de ceva timp.

Simona susține că a făcut tot ce a ținut de ea pentru a avea grijă de copiii ei, însă fără rezultat, așa că abia așteaptă să vină primăvara.

„Nu am mai vorbit de mult cu voi, dar sinceră să fiu suntem într-o perioadă care pare că nu se mai termină. Din viroză în viroză, în bronșită, în gripă, în tuse, toată lumea. Am senzația că ne pasăm virusurile de la unul la altul.

Aștept să treacă valul ăsta și să fie mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi și să fiu și eu puțin liniștită. Nu mă regăsesc deloc în perioada asta, am o răgușeală de care nu mai scap deloc. 

Atâta vreme cât am fost cu copiii la schi în Italia și cât am stat foarte mult afară, nimeni nu a avut niciun fel de probleme, deși erau într-o colectivitate acolo, au făcut cursuri de schi împreună cu 16 copii italieni. Unii tușeau, alții aveau muci, în fine. Nu au luat absolut nimic, au fost bine că au stat afară, dar cum au intrat iarăși în încăperi nu reușim să mai găsim echilibrul de care am atâta nevoie. Sper să îmi recapăt și eu vocea așa cum este ea, pentru că și eu tușesc, am luat-o de la ei, de la Ana, ea a trecut de o bronșită și a rămas cu chestia asta, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa-i faci? Material genetic p***t a fost la curul tau!
0
0
toate mamele au probleme cu copii, dar nu-si fac reclama mascata.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212