REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Simona Halep a făcut rapelul și a plecat în SUA: „Nu am avut reacţii adverse la vaccin“

Simona Halep a făcut rapelul și a plecat în SUA: „Nu am avut reacţii adverse la vaccin“

Replica API 20 martie 2021 | 00:20 1887

Simona Halep a declarat, vineri, la plecarea în SUA pentru a participa la turneul de la Miami, că a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului i-a fost administrată cu două zile mai devreme decât era programată şi că nu a avut nicio reacţie adversă.

Simona Halep

"Sunt mai liniştită, am şi făcut virusul, aşa că mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în America. A fost o pauză destul de lungă, dar m-am simţit bine acasă. Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice. Abia aştept să joc câteva meciuri. Sper să joc bine. Nu am avut reacţii adverse la rapel, n-am avut nimic, m-am bucurat că nu am avut nimic pentru că am avut ceva emoţii înainte, dar n-am simţit nimic. Rapelul l-am făcut cu două zile mai devreme. Am întrebat dacă e vreun risc sau e greşit şi au spus că nu, că între 19 şi 21 de zile poţi să-l faci. Şi l-am făcut”, a spus Halep, scrie stiripesurse.ro.

Ea a menţionat că se bucură pentru Monica Niculescu, noul căpitan al echipei României. “Mă bucur tare mult că pot să merg la FedCup şi pentru Moni. Mă bucur tare mult pentru ea şi sper să facem o treabă bună. Nu este colaborare, eu sunt jucător, iar ea este căpitan. Ea va decide tot ce ţine de echipă. Eu o să joc şi extra dacă e nevoie”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce un navigator care pleaca in voiaj nu poate face rapelul mai devreme? Am sunat pe la toate institutiile si niciun raspuns, te paseaza de la unii la altii
5
0
Exista un efect advers: Acum minte pe banda rulanta!
0
0
Ce vaccin ai facut nasoaso, de faci tu rapelul mai devreme? Machedoanca mincinoasa
3
2
Gataa! acum chiar pot dormi mai linistit in noaptea asta!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212