REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
12.5° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Simona Halep, acuzații devastatoare la adresa lui Mouratoglou: Eu sunt singura care plătește prețul

Simona Halep, acuzații devastatoare la adresa lui Mouratoglou: Eu sunt singura care plătește prețul

A.F. 23 decembrie 2023 | 00:00 1840

Simona Halep este tot mai dură cu fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, înaintea audierii de la TAS, notează gsp.ro. După ce a anunțat că nu mai lucrează la Academia Mouratoglou, Simona Halep are un discurs mai dur acum la adresa renumitului antrenor francez. Cei doi au colaborat din primăvara lui 2022, iar Patrick a fost cel care i-a recomandat să ia suplimentul contaminat.

Simona Halep, acuzatii devastatoare la adresa lui Mouratoglou: Eu sunt singura care plateste pretulSimona Halep

Francezul a spus că se simte responsabil, într-un video pe Instagram. Iar Simona e categorică acum. „După greșeala lor, eu sunt singura care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă”, a zis sportiva din Constanța pentru publicația franceză Paris Match.

„Echipa mea a recomandat să iau un supliment cu colagen. Am ținut cont de recomandare și ulterior s-a dovedit că suplimentul era contaminat.

Un sportiv profesionist e înconjurat de oameni care trebuie să aibă grijă de el, de sănătatea lui. Mi-am pus mereu încrederea totală în oamenii cu care am lucrat. Nu sportivul de performanță trebuie să verifice ce conține un supliment.

Sunt sigură că ce s-a întâmplat n-a fost cu intenție și sunt recunoscătoare că el și-a recunoscut greșeala, care e și greșeala echipei. Ei sunt cei care mi-au dat acest supliment. Și din cauza acestei greșeli, greșeala lor, eu sunt singura persoană care plătește prețul. O carieră de 25 de ani e distrusă!

Acum nu mai lucrăm împreună. N-am mai avut nicio legătură de câteva luni. Și nici nu m-am mai antrenat la Academia Mouratoglou de anul trecut”, a declarat Simona Halep.

Și a continuat. „Dacă va fi menținută sancțiunea, nu știu ce se va întâmpla în următorii trei ani. Visul meu e să mă întorc, indiferent de vârstă. Un lucru e cert: vreau să stabilesc eu cum îmi voi încheia cariera și nu vreau ca acest lucru să se întâmple în altă parte decât pe teren!”, a mai spus Halep, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simona asta nu e carieră în sport,e un hobbbbby.În muncă reală ai carieră. Deci ai trăit doar din hobby până acum?Într o țară în care mulți nu cred ca poți trăi doar dacă muncesti ?Nu da vina pe invidie,că nu e așa. Iar drogul e drog ,chiar o zici prin faptul că trebuia să nu plătești doar tu.
4
1
si fwtuta si cu banii luati
4
2
A schimbat antrenorii ca ciorapii. Asa e când banii vorbesc și nu mintea. Oricum nu mai avea performante chiar dacă era pe teren. Singura vinovata este ea.
6
0
Deja e plictisitoare și obositoare, impostoarea. In primul rând, te-ai c***t pe toți cei care te-au ajutat și susținut de la inceput, de-a lungul anilor. Te-ai folosit de ei, apoi i-ai aruncat la gunoi (începând cu Idu), și ai fugit la t**c. Împreuna ati hotărât Doparea, ăla, haita bătrâna sigur a mai făcut și in alte cazuri, numai ca de data asta nu i-a mai mers nici lui și nici tie. Lasă, ca ai destui bani, dar crapa branza din tine la câți știi ca puteai avea (mai ales din reclame) și nu mai ai. Cu fiecare zi, gândul asta te omoara mai mult.
8
0
Tarziu Simono,cand toata lumea te sfatuia sa spui ca nu stii cum a ajuns drogul ala in corpul tau tu spuneai ca nu permitzi nimanui sa itzi acuze echipa cu care lucrezi,in plus i-ai si condamnat pe cei care te-au gasit dopata ca au aia ceva cu tine pentru ca eshti romanca daia te-au suspendat.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515