REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Simona Halep are CORONAVIRUS

Simona Halep are CORONAVIRUS

Replica API 1 noiembrie 2020 | 00:05 5342

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a anunţat, într-o postare pe Twitter, că a fost testată pozitiv la noul coronavirus.

Simona Halep

click pe foto

A.F., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se fabrica cazurile mai ceva ca banii.
0
0
da.le simona machidonilor covid cu sare,ca tot nu exista.panaramelor!vezi sa.ti mai faci un bloc pe nisip,sau in mare,betonati si cimentati totmirletzilor,ca o sa luati banii cu voi dincolo!
1
0
Mizeria toata este adunata aici!!!
1
0
daca traia antonescu....ramaneati mai putini..natie de tigani boschetari
1
1
Au cersit pamant cand au venit pe meleagurile romanilor apoi au iesit la furat
3
0
E bine k asteia ii lasati cimentariile! Ea nu a furat, nu a facut rau nimanui! Nutret pt nimeni in drum!!!!
0
0
Etnia voastra de machidoni , pe care civilizatia greaca s-a pishat si v-au gonit pe plaiurile mioritice unde din greseala ati fost acceptati ... are un obicei cidat : va futeti verii primari intre voi si dati nastere la cimpanzei clapaugi , nasoase cracanate cu expresii ale tampite ale fetei ! Cat despre mancare , cunosc machidoni miliardari gen Cusu sau Pandele care de chitre zgarrcite ce sunt ...mananca placinta cu capul in portbagaj prin parcare !
9
3
Ce altceva putea lua de la rahatul de Iuruc?!
5
2
Ca orice machedon care se respecta, il va contesta in instanta.
8
1
Relule,mai lasa laba si du te la munca...doar nu o sa stai aici tot timpul sa dai commenturi..mai da te n sloboz sa te duci de fomist. Parca iti vad fata aia de lake boschetar....faci calcule la toata lumea si tu esti un lesinat. Dute n caru meu si cumpara ti o viata,tristule !
3
2
Pentru prostul 11.29. Doar gura e de voi, ca si ciorile alea boratr, cu te tai....nu sunteti in stare nici sa sugeti pula, va innecati si inghititi, in loc sa scuipi sperma. Promit ca diseara fac o laba si ma voi gandi la tine cum stai in genunchi. In rest..pace. aaa...muie PSD.
2
2
Noi armanii iti luam familia-n pwla si iti dam la Mwie. Simti?
4
9
Cand a aparut COVIDul in Romania nu existau forme usoare,daca cineva avea virusul vineau aia in costume cu izoleta si te duceau direct la spital,acum spitalele sunt pline si cateva mii de oameni din Romania sau"autoizolat"la domiciliu,reprezentanti invatamantului particular cer ca gradinitele si scolile sa fie lasate deschise cu toate ca acum sunt mult mai multi infectati decat atunci cand au fost inchise prima data,haideti ca mai este putin si se da din nou starea de urgenta.
6
2
nu inteleg cretinismul celor care se bucura ca are Simona Covid. Nu are nici un sens. Machidoanca, lipoveana, unguroaica, nu are nici o importanta, este sportiva noastra nr 1 si o respectam pentru asta. Sa te bucuri cand auzi ca are o problema de sanatate echivaleaza cu a fi complet retardat.
11
5
mai stelutzu esti prea redus ca sa stau sa-ti explic cum vine treaba crezand tu ca mirii sunt rude iar branza si casul urda sunt produse pe care armanamea le-a avut dintodeauna au avut ce manca nu au iesit la cersit ca mocanimea care mananca zeama de varza cu mamaliga
6
8
COVIDEL CU VITAMINE pentru HALEPRELE VIRGINE!!! Halepa-Halepra KAP DE OYTA cu MUYAN de KAPRITzA cu ROCHITA si FUNDITA si BENTITA!
9
11
Armanamea cu branza cas urda intre dinti la nunta la care mirii sunt verisori cu priviri tampite urecheati cracanati si cu nume de cai tin astfel banii in familie si aia facuti din furaciuni
19
7
In legatura cu scoala online, nici profesori nu au cursuri de informatica, ce sa mai spunem de copii
10
1
Bag pula in toti machidonii din Constanta. Lepre mai mari si decat tiganii aia borati. Sa ma cac in gura.....moale, sa le curga pe buze, si copii lor sa-i linga de cacat la gura. MUIE.
23
12
Sa se infecteze toti makidonii. Au distrus definitiv orasul Constanta.
24
18
Putin ne pasa despre aceasta oaie bezmetica!
24
12
De la Stila Sarafu o fi luat virusul. Cine stie.
26
8
Apropo, de unde a luat virusul ? Ca se ferea de zici ca era la izolare. O ancheta epidemiologica aflam si noi ? Asa pentru un suporter.
19
10
...toti makedonii s-au imbolnavit de COVID pentru ca n-au ratat nici o petrecere ...cumetrie...botez...majorat...
30
9
Tu ai supt o si inainte de covid
3
6
si noi suntem declarati pozitiv la pshiatrie
11
8
ai vazut tu machidon sa nu vrea bani inca asta creca 500 a luat nu 1000 ce ai dracu sunteti voi .cum sa face ca numai figurile importante din romania se imbolnavesc toate....hmm pastele mamii voastre
13
12
sunt curios daca dependentii de antena 3 si votantii pesede vor spune ca luat bani ca amdreea esca 10000 de euro sa zica povestea cu infectia de covid .
16
13
Lasa haterii sa ramana acolo unde sunt si unde le este locul, sa astepte in continuare ajutorul social... Sa viseze in continuare la munti de bani fara munca. Romania se mandreste cu tine si cu cei ca tine. Din pacate pleava e din ce in ce mai multa...o natie pestrita...
20
10
Urata natie mai suntem. Ne place sa hulim fara motiv, sa semanam vrajba,invidie, rautate. Si-apoi va mirati de ce suntem unde suntem. Ne meritam soarta. Avem si noi doua trei persoane care ne fac cunoscuti in lume si care au muncit si au facut sacrificii sa ajunga unde sunt...si noi ii injuram si ii luam la misto. Frumos...ce sa zic...
25
12
Sunt gigi si daca exista covid eu o sug
10
11
e bine!asa se mai linisteste si le explica machidonilor daca exista sau nu.ce zici,simona,exista sau nu?
14
12
Ma doare in carici de simona halep
20
15
Bine ca Iuruc ala , din neam de gauritori de conducte petroliere isi mai face mila de oitza si-i mai da la buci !
16
12
Cancer grav scrie pe mine.
8
5
Oita a fost fututa in pizda si a supt pula fara masca. Asa se intampla. Eu nu cred, e doar publicitate, sa vada lumea ce piternica este ea si invinge covidu. Oricum, la.ce smet are poz sau negativ tot nu mi-as baga pula mea mare si roz in gura ei. Pace.
17
26
Cat de prost sa fii, Nicolae al Romaniei, sa postezi pe fb fotografii cu strabunica ta, regina Maria, invesmantata in lucruri scumpe stand alaturi de copii sarmani, infometati, care nu aveau nici incaltaminte in acele vremuri?!
9
13
S-a infectat oaia ca a umblat la mielu' fara masca!
19
18
nimeni nu va scapa.
17
4
Deunazi, leprele de machedonii nu credeau in Covid-19. Toti erau cu conspiratii, care mai de care isi sustinea ideea ca e facatura. In zilele de azi foarte muti machedoni sunt internati cu tot cu familii. rasa asta imputita de machedoni ar trebui starpita. Rasa de depravati, iar halep asta este o escroaca.
28
15
de unde ai luat o gurita? ca nasulic nu poot nici sa vreau sa ti spun! de la oite, de la pretenarul tau care bubuie tot ce prinde? ca tenis, fix penis in ultima perioada.
6
15
nu pot sa cred, sanatate!
17
6
nu ii sta bine masca pe fata din cauza nasului enorm... O nesimtita Umbla peste tot fara masca
16
23
Sanatate multa.
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614