REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Simona Halep și-a cumpărat două apartamente de lux în București cu 3 milioane de euro

Simona Halep și-a cumpărat două apartamente de lux în București cu 3 milioane de euro

Andreea POPA 12 februarie 2024 | 00:00 5674

Simona Halep a plătit peste 3 milioane de euro pentru două apartamente de lux în București, la care cere acum autorizații pentru a le reamenaja. Apartamentele se află în cel mai luxos condominiu din România, ridicat de controversatul afacerist Gheorghe Stelian zis Stelu, cu afaceri și la Constanța. 

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro Simona Halep

Înainte de a-și afla viitorul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, constănțeanca Simona Halep a decis să-și cumpere cu peste 3 milioane de euro două apartamente de lux la etajul 5 al complexului One Rahmaninov din nordul Bucureștiului, potrivit surselor Profit. Este vorba despre cel mai luxos condominiu din România, cu vedere la lacul Floreasca și la parcul Verdi. 

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro interior apartamente

Chiar dacă a dat atâția bani, Simona Halep nu este totuși mulțumită de cum arată cele mai luxoase apartamente din România, motiv pentru care a cerut deja primăriei de sector autorizațiile necesare pentru a-și amenaja imobilele așa cum îi place ei.

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro interior apartamente

Blocul Simonei Halep, ridicat de celebrul afacerist Stelu, fostul patron al hotelului Mamaia

Un apartament cu 2 dormitoare, 3 băi și o suprafață de 165 de metri pătrați de la etajul 5 al acestui bloc este vândut la un preț de 1,57 milioane de euro. Constănțeanca a decis să-și cumpere un apartament în One Rahmaninov la scurt timp după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii cu 5 milioane de euro către femeia de afaceri Irina Guzu, fondatoarea grupului Duraziv. Anterior, Simona Halep și-a vândut și vila cu 9 camere de pe malul lacului Snagov.

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro interior apartamente

Blocul în care Simona Halep și-a luat cu peste 3 milioane de euro două apartamente de lux la etajul 5 a fost construit de o asociere din care fac parte antrenorul Cosmin Olăroiu, Dorin Mateiu - fostul patron al producătorului de carne Elit Cugir și Gheorghe Stelian zis Stelu, probabil cel mai controversat afacerist în imobiliare din România. 

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro interior apartamente

Stelu este cel care, printre alte afaceri de sute de milioane de euro, multe dintre ele penale, a deținut și hotelul Mamaia din stațiunea ononimă. Cunoscut drept un apropiat al Elenei Udrea și al fostei șefe DIICOT Alina Bica, Stelu a fost elementul-cheie din dosarele de corupție ale trio-ului Udrea-Bica-Cocoș. 

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro blocul în care Simona Halep și-a luat apartamentele

Simona Halep a strâns peste 40 de milioane de dolari numai din tenis

Acum, fostul patron al hotelului Mamaia i-a vândut Simonei Halep cele două apartamente cu peste 3 milioane de euro în blocul cu 7 etaje, 3 scări de acces și 86 de apartamente de lux, jumătate dintre ele fiind gestionate de One United Properties. Este singurul complex din România cu un hol de 600 metri pătrați și înalt de 6 metri.  

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro holul clădirii

Fostul număr 1 mondial Simona Halep a strâns din tenis premii de 40,2 milioane de dolari, potrivit WTA, dar averea reală este mult mai mare, ținând cont de sponsorizările primite de-a lungul timpului și investițiile familiei sale. 

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro interior apartamente

Cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României a fost suspendată pe 12 septembrie 2023 de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis.

Simona Halep si-a cumparat doua apartamente de lux in Bucuresti cu 3 milioane de euro interior apartamente

Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar cazul său este judecat chiar la acest moment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai nu vedeti ca capra asta e expirata, si e condusa de masa si tasu, sa le dea parati, k nui duce capu la nimic si ya nu poa sa ya un flacau fara aprobarea clanului, beee
7
1
Iarasi ati inceput sa scrieti despre aceasta creatura sinistra? Nu ne pasa de aceasta oaie bezmetica si de neamurile ei sifilitice!!!
10
1
cere autorizatii ptr reamenajare ceea ce milioane de romani in alte case si apartamente nu au facut in ultimii 34 de ani uneori afectand structurile de rezistenta la primul cutremur mare in cazul norocos vor crapa atat de mult incat vor trebui demolate iar in cel cu ghinion se vor prabusi si vor muri oameni nevinovati ptr ca nu a facut nimeni nici o verificare si reparatie iar verificari si reapratii nu s-au facut ptr ca nu exista legislatie care sa impuna asta disciplina in constructii e zero din vina infractorilor din parlament din ultimii 34 de ani inclusiv a celor de azi
6
2
posibil o forma mascata de imprumut intre prieteni, apartamentul e supraevaluat, peste niste ani cealalta parte o sa cumpere de la halep nu stiu ce casa tot la un pret supraevaluat. cu ocazia asta se face si reclama, mai pun fraierii botu la tepe imobiliare.
21
1
Ajunge cu Halepa asta. E ISTORIE!!!!
26
3
,,Bani munciți '':Dacă asta i părerea oamenilor înseamnă că nu-i iubită chiar la maxim și chiar de către toată lumea.Or mai fi de vină și năravurile și cum se prezintă foarte mulți din reprezentanții minorității din care face parte. Că asta i clar,au capusat totul de la administrații la afaceri.Si i desconsidera pe r*mâni, în tara romanilor.De aia.Niciodata nu iese foc fără fum .
25
2
Nu vad de ce atatea comentarii rautacioase pentru un om care a muncit cinstit si din greu pentru banii astia....este fix problema ei cum ii investeste si ce-si cumpara, sunt banii ei,nu a furat de la nimeni !
11
21
spala banii !
18
2
la primul cutremur ramane cu buza umflata,dar fudulia m***********a e sora buna cu prostia...
23
1
O m.uista , bijduveanca , isi merita soarta cu virf si indesat , drogata dracului , ne a facut de ris , ca nu se mai satura de bani !
30
8
Banii ăștia își lua 3 apartamente mai dihai la Monte Carlo. Așa nu vedea pet urile plutitoare și maidanezii din parc.
26
1
Jeguri de carton vândute ca "lucs"
39
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436