REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sinan Mustafa, de la Uzina Termoelectrică Midia spune că nu câștigă 20.000 de euro pe lună, ci 14.000

Sinan Mustafa, de la Uzina Termoelectrică Midia spune că nu câștigă 20.000 de euro pe lună, ci 14.000

Replica API 16 august 2022 | 20:33 2837

Urmare a articolului cu titlul „Sinan Mustafa, de la Uzina Termoelectrică Midia, câștigă pe lună 20.000 de euro”, publicat de Replica, Sinan Mustafa ne-a transmis un drept la replică prin intermediul căruia precizează că nu câștigă 20.000 de euro pe lună, ci 14.000.

”Legat de suma de 20.000 de euro prezentată de dvs ca fiind veniturile mele lunare, dvs cumulând sumele din declarația de avere cu cele din interese, intenționat urmărind doar să obțineți senzaționalul și denigrarea mea ca și imagine. Vă rog să revizuiți atât calculul cât și articolul în acest sens. Sumele câștigate de subsemnatul sunt clar specificate în declarația de avere depusă pe portalul ANI la capitolul VII.

Redau mai jos extrasul din declarația de avere, pe care dvs intenționat ați judecat-o cumulat cu cea de interese:

Rezultă că veniturile au fost de 821 908 RON/anul 2021, adică 164 381 euro, ceea ce înseamnă 13 698 euro și nu 20 000 euro cum intenționat greșit dvs ați indicat și cum de altfel ați menționat în conversația noastră privată de pe Messenger, fără că eu să vă fi specificat vreodată această sumă.

Din veniturile de mai sus, așa cum reiese din declarație, doar 10% provin de la Uzina Termoelectrica Midia SA, adică aproximativ 1385 euro pe lună și nu 20.000 de euro cum intenționat greșit insinuați în titlu. Aici mai adaug precizarea că recrutarea mea ca și membru în consiliul de administrație s-a desfășurat în baza unei proceduri publice derulate în baza ord. 109 din 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, recrutarea realizată de o companie privată specializată în acest sens și la care putea participa oricine care îndeplinea condițiile de pregătire și experiența impuse și își dorea, deci nu înțeleg și nu văd de unde ați dedus dvs ideea cum că aș fi fost numit politic pe această poziție. (nota redacției: nicăieri, în materialul publicat de Replica, nu este specificat faptul că a fost numit politic)

”Așa cum foarte clar rezultă din declarație, cea mai mare parte din venitul meu, adică 70%, provine de la compania Distribuție Energie Electrică România SA, dvs știind foarte bine acest lucru, mai ales că ați scris un articol la momentul când am fost numit, în care, culmea, nu sugerați cum că aș fi fost numit politic (nota redacţiei: în text nu este specificat faptul ca a fost numit politic). Această companie face parte din grupul Electrică SA, companie majoritar privată și listată la bursele din București și Londra și în care, de asemenea, am ajuns printr-un proces de selecție public derulat de o firmă specializată și cu renume în acest sens”. Foarte interesant este faptul cum de ați aflat data expirării mandatului meu, o informație confidențială. Pot să înțeleg că doar de la o persoana la fel de interesată în denigrarea mea ca și dvs. Consider, așa cum v-am și spus, că desfășurați un atac la persoana mea prin aceste dezinformări și insinuări, motiv pentru care va rog să publicați imediat și integral acest drept la replică, personal rezervându-mi dreptul de a demara orice acțiune legală menită să-mi facă lumină în acest caz și să-mi repare prejudiciul.

Repet, deontologic și profesional ar fi fost să-mi fi fost cerută și mie o părere înainte să publicați, asta dacă chiar aveați interesul să relatați corect lucrurile, ceea ce consider că nu s-a întâmplat. Mai mult, va aduc la cunoștință că vă țin responsabilă și pentru defăimarea și denigrarea ce îmi sunt aduse prin comentariile anonime postate pe replicaonline.ro la articolul dvs, față de care, de asemenea, vă rog să luați atitudine.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108